Zacskós Létrehozva: Június 30, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 30, 2020 Panasztevő játékos IC neve: -Stewe Freeman- Panaszra tett játékos IC neve -Dave Sloan- Panasz oka: -RP aloli kilépés- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://imgur.com/mfB212C- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Anderson Hozzászólva: Június 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 30, 2020 Pont léptem fel mikor Stewe Rádiózott hogy nem akar kiszállni az autóból Dave, én autóba szálltam és elmentem az adott koordinátákra majd amikor oda értem kivetem a flexet a csomagtartóból majd amint odaértem a Dave kocsijához hogy rpzem hogy felflexelem az autóját,kilépet Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: Június 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 30, 2020 Sziasztok én fogom bírálni a PK-t, mivel nagyon tisztán ki lehet venni a képen, hogy kilépet Dave. Várom Dave válaszodat 24 órán belül! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: Július 1, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 1, 2020 Mivel Dave nem válaszolt a PK-ra így a PK-t Jogos Dave kap 120 perc AJ azzal az indokkal, hogy RP alóli kilépés. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések