Frenklin Torreto Létrehozva: Július 2, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 2, 2020 Panasztevő játékos IC neve: Mitchell Tracy-- Panaszra tett játékos IC neve -Ronald Saunders,Stewe Freeman,Wilson Joseph- Panasz oka: -Szerintük a kamera látta az arcom mikort menekültem.Szerintem irl sincs olyan hogy háturol látja az arcomat meg pláne mikor 200 megyek és bármilyen a kamera a felvétel elmosodott kép van.És ők aszt álitják hogy látta az arcom a kamera! Bizonyíték (videó, kép, log): https://pastebin.com/R6ihAWaG-- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Július 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 3, 2020 (módosított) Szia! Én vagyok az érintett, BroLi, avagy Ronald Saunders. Úgy kezdődött ez az egész, hogy ugyebár mint minden nap, elkezdtél menekülni. Mi követtünk. Mivel lesatuztál előttünk, bekanyarodtál, stb, emiatt RP-vel, az arcodat megjegyeztük+A fedélzeti kamera is felvette a felvételeket. Itt van erről a bizonyíték: Itt látszódik az, hogy 42-vel tolattunk, így a "200-al mentem, elmosódik a felvétel" picit offos. Akkor még csatolok ide pár képet/logot, ami megcáfolja az úgymond MG szabálysértést. Itt is felvehetett a kamera, ha még nem is 360 fokkal rögzít. (Pontosan nem tudom, hogy 360, 180 fok) Mivel előttünk voltál, visszatolattál. Log a megjegyzés RP-ről: [2020-07-02 22:06:10] [Input] : me Rápillant Tracyre, majd megjegyzi a kinézetét, kocsi színét és rendszámát. [2020-07-02 22:06:10] [Output] : ***Ronald Saunders Rápillant Tracyre, majd megjegyzi a kinézetét, kocsi színét és rendszámát. [2020-07-02 22:06:29] [Output] : * Tetoválás, hosszú fekete haj * ((Ronald Saunders)) [2020-07-02 22:06:40] [Output] : * Szemüveg, stb, nincs. * ((Ronald Saunders)) [2020-07-02 22:06:54] [Output] : ***Stewe Freeman leveszi a jelvényét. [2020-07-02 22:06:54] [Output] : * Kocsi: Türkiszkék EVO VIII PQV-962. * ((Ronald Saunders)) [2020-07-02 22:06:55] [Output] : ***Stewe Freeman felhelyezi a jelvényét. [2020-07-02 22:06:55] [Output] : Fredias Terciusz mondja (rádióba): A-025 10-20 East Beach 10-18 [2020-07-02 22:07:04] [Output] : * Mélyen a retinájába égeti. * ((Ronald Saunders)) [2020-07-02 22:07:09] [Output] : Stewe Freeman mondja <O: Itt a Rendőrség! Felszólítom az előttem haladó gépjármű sofőrjét, hogy álljon félre, valamint állítsa le a motort. További utasításig MARADJON a gépjárműben! +200al mentünk, lesatuztál előttünk, felnyomtunk a falra, mivel nem tudtunk lefékezni, emiatt Face to Face láthattuk egymást, csak erről bizonyíték nincsen. Üdv. Ronald Saunders-BroLi. Edited Július 3, 2020 by Ronald Saunders//BroLi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frenklin Torreto Hozzászólva: Július 3, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Július 3, 2020 Hátra fele hogy lát a fedélzeti kamera?Mert én a képen mindíg a hátad mögött és jobb oldaladon kicsit hátrébb a kamera ott nem láthatott és szerintemm ilyen ewakció idő nincs hogy ilyen gyorsan meggyezel! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Július 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 4, 2020 (módosított) Nem tudom, miért olyan nehéz megjegyezni, egy embert, aki ott van melletted, tolattok egyszerre. Fedélzeti kamera, az tényleg nem 360-at vesz, utánna néztem. De ugyebár, itt rosszul kaptam el a képeket, mivel későn vettem észre, hogy a Screenshot nincs bebindelve. De ugyebár felvehette az arcodat a kamera, mikor 230 km/h körül lesatuztál, nekünk meg nem volt időnk lefékezni. Ekkor felnyomtunk a falra, és Face To Face láthattuk egymást. Csak erről sajnos nincs bizonyíték. Példáúl, itt is megjegyezhettünk, mert itt álló helyzetben voltál kb 3-4 másodpercig. Szerintem nem nehéz, rápillantani valakire, majd megjegyezni, 4 Mp-n belűl. Na, a fedélzeti felvételekre kitérve. Ez a 3 kép, nem jöhetett volna létre, de mivel nem készítettem pont akkor videófelvételt, így ezt kellett felmutassam valami "kézzel fogható" bizonyítékként. Ezt úgymondd videó formátumban kellett volna RP-zzem, csak mivel késő este volt, nem volt annyi energiám, és ez ki is maradt. Az első képen példáúl látszik, hogy mi megtérültünk majdnem, és te még meg sem próbáltál, úgyhogy itt kicsit elhomályosodva, felvehetett. Minden nap menekülsz, már úgymond "Barátként" ismerünk, hangod, külalakod, rendszámot. Így ha már a PQV rendszámú járművel menekülsz, autómatikusan rád gondolunk. Mivel az ablak mindig le van húzva, tudjuk a kinézeted, tudjuk hogy ki vagy. Legalább ilyenkor, Bukósisakot felrakhatsz, hogy ténylegesen, NE tudjunk felismerni ezekben az esetekben. Edited Július 4, 2020 by Ronald Saunders//BroLi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Július 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 4, 2020 (módosított) Sziasztok! Nem vagyok érintett az ügyben, ott sem voltam stb, viszont egy megjegyzést meg szeretnék tenni. Mivel Tracy tényleg minden egyes nap üldözteti magát, sőt, van, hogy 1 nap többször is, akkor szerintem sok idő után a rendszmáról és a kocsiról itélve meg lehet mondani azt, hogy ez megint Ő, mivel már elkaptuk párszor és beazonositottuk őt. Általában a kocsikat ugyan az a személy vezeti, emiatt kapcsolódhat a személyi név a kocsi adatjaihoz is, főleg ennyi üldözés után. (legalább 10-12 alkalommal üldöztettél az elmúlt 2-3 napban) Edited Július 4, 2020 by Martinez 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frenklin Torreto Hozzászólva: Július 4, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Július 4, 2020 Igen de utisztitóban kaptak el!És nem hergelem a pd-t arrol nem tehetek hogy utánnam fordultok biztos nem fogok megálni!De eszt már elmondtam és itt is elmondom!Tegnap is olyan derby-t vertetek ugye bár mert nem tudtak vezetni és csak ez megy! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Július 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 4, 2020 (módosított) Nem tudom miért kell leszólni, azokat az embereket, akik nem rendelkeznek megfelelő vezetési képességgel. Igen, nem hergeled a pdt. De mikor utánad fordulunk, te nem állsz meg, direkt majdnem mindig kokain van nálad, hogy ne oktalan menekülés legyen. Alapvetően, kicsit non sense ez a dolog, mivel itt kicsit leesik az hogy azért tartod magánál ezeket, hogy szivasd, a "rossz sofőröket", és ezt te élvezed. Számtalanszor nem állsz meg, úgy hogy nincs nálad semmi illegális dolog, emiatt nem tudunk bevinni, így alapvetően ez jogtalan menekülésnek számít. Ha meg elkapunk, és beviszünk, mivel felvett a kamera, meg megjegyeztünk, és felismerünk, megy a Cry, meg hívod az admint hogy MG-zünk. Edited Július 4, 2020 by Ronald Saunders//BroLi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frenklin Torreto Hozzászólva: Július 4, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Július 4, 2020 Soha nem menekültem ok nélkül az tegyük hozzá!És szerintem az hogy ha nállam mindíg van illegál és nem álok meg teljesen ic ügy! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 8, 2020 Sziasztok! Én bírálom a PK-t. A nyomok, bizonyítékok alapján a következőre jutottam: A PK-t jogtalannak ítélem, Ronald Saundersnek és társának adok igazat. Szankció nem kerül kiosztásra. Z/H 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések