Steven Justin Létrehozva: Július 3, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 3, 2020 (módosított) Magamról.: Szép napot,Vér László a becsületes nevem, 15 életévemben vagyok jelenleg.Kint élek külföldön ezen belül Németországban 8 éve tartózkodom itt.Jelenleg az iskolát is németorzságban végzem, 9 osztályba járok.Középiskolában tanulok a 9.ossztályban.Nyelveket tanulok ezen belül sorolnám a Nemet,Francia és Angol nyelvtanulást.Nem mondhatom magamról,hogy a legjobb tanuló vagyok de ami tőlem kitelik az megteszem ez érdekében.Szabad időmet legtöbbrészt az MTA ra forditom ezen belül a NextGaming re.Régóta szerettem volna már kiprobálni ebben a közösségben az adminkodást,de itt van a lehetőség és én ezen szerertnék fogni!Hobbymnak sorolnám a bicózást,de nagyon szeretek motorozni is! Sikeresen beiratkoztam németül a motorjogsira és hála a jó istennek..gyorsan de biztosan haladok is vele és a sok tanulás meg is hozzta gyümölcsét és hiba mentesen le tettem a vizsgát! Személy szerint jófejnek tartom magam,de ha bunkózik valaki akkor énis bunkózók amit személy szerint tök jogosnak tartok! IC.: Hát kb 1-1,5 éve tartozok a szerver játékosai körébe. Kipróbáltam pár frakciót is a szerveren ezen belül:Yakuza,Crips,Piru és jelenleg Triád. Szerveren belül a legjobbnak az RP-ket találom. Nagyon jókat lehet RP-zni! Hát anyagi szempontból nem vagyok a csúcson, de erre van a munka kitalálva. Amikre büszke vagyok, hogy sok jó ember és barátot ismertem meg a szerveren. AdminJailek.: https://gyazo.com/a5a6f079e4869c8b77132dc86dcde252 Mivel kezdő voltam nem nagyon tudtam a szabályokat... Most már tisztabána vagyok stílusal és a szabályzatot teljes mértékben ismerem. BanList.: https://gyazo.com/7e89007bafbbb043b763891903b66243 Adminisztrátor feladata.: Véleményem szerint egy admin legfőbb feladata az igazságos és higgadt konfliktuskezelés és a probléma megoldás. Ebbe beletartozik a fórumon lévő Panaszkönyv, vagy IG érkezett reportok elbirálása. Harmadik fontos tényező egy admin feladatánál az, hogy a játékosokat informálja valamilyen szinten, illetve segítsen elhárítani a problémáit az adott játékosnak minden esetben és persze a szabályzat betartatása a játékosokkal. Nem tűrendő ha egy admin kivételezik a haverjaival, ezt sose néztem jó szemmel, ezért nem is tenném. Egy admin legyen higgadt, amennyire csak lehet, legyen igazságos, ne adjon se túl kevés,se túl sok aj-t, meg kell találni az arany középutat, ami az adott helyzetért jár. Az adminok feladatköréhez tartozik még a /név/ub-k elbírálása. Egy admin ne csak büntessen hanem tanítson is! Aktivitás.: Napi, 3-4 órát tudok belefektetni a szerverbe. Csapatmunka.: Számomra a csapatmunka az adott csapat össze tartását jelképezi, ami annyit takar, hogy ennek a csoportnak együtt kell dolgoznia, akár rosszban vannak, akár jóban. Számomra a csapat szellem sokat jelent. Remekül tudok az adott csapathoz alkalmazkodni, illetve együtt dolgozni azzal. És nagyon fontos számomra a csapatban a tisztelet, illetve a csapat munka iránti elkötelezettség. Miért pont engem.: Úgy gondolom, hogy elég érett vagyok már erre a feladatra. Érett vagyok, felnőtt ember módjára viselkedem. Barátságos vagyok és nyitott az emberek felé. A konfliktusokat jól tudom kezelni és a legtöbb esetben sikerül is! Miért jelentkeztem.: Azért jelentkezem adminisztrátornak, mert szeretnék hozzáadni egy jó nagy pluszt a közösséghez. Szeretném segíteni a játékosokat és be tartatni velük a szabályzatot, elmagyarázni neki mi mire való és hogy miért nem jó valami, ami miatt pl. jailbe kerültek. Szeretném a közösségnek ezt a vonalát is megismerni, illetve összehaverkodni pár emberrel és tartozni egy jó társaságba. És még az is hozzá tartozik, hogy szeretném fenntartani a rendet a szerveren és segíteni mások játékát. Pozitívum.: -Gyors írás. -Helyes írás több nyelven. -Barátságos. -Megértő. Negatívum.: -Szigorú. -Őszinte.(Néha túlságosan is.) -Kármokodás.(Már dolgozom rajta.) -Nagyképű.(Nem mindenkivel szemben.) U.i. Remélem tetszett a lapom Köszönöm, hogy végig olvastad és kifejtetted véleményed. Edited Július 5, 2020 by Steven Justin Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo Lorenzo Hozzászólva: Július 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 4, 2020 Jól megírt lap lett! Támogatom 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: Július 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 6, 2020 Jól megírt lap lett, Szerintem alkalmas lennél erre a feladatra. Támogatom Eredményeim: Dodge Challenger SRT Demon/Full Verseny. BMW M4 Félig Prime/Verseny. Harley Davidson Knucklehead/Full Verseny. Taxitársaság /Leader. Szerelő/Próbaidős Vontatós. Adminsegéd/AS. "Hiszek a sorsban, és hiszek abban, hogy ha valami megtörténik akkor annak oka van." ''Didier Drogba,, 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Július 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 7, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem tetszett az ön lapja, ezért elutasításra került ! Megjegyzés: Jailok súlyossága Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések