Jump to content

Hibrid Botond jelentkezése az orfk-hoz

WPboti

Ajánlott bejegyzések

u0onbo7efbw1ccneifvi.png

OOC RÉSZ

Mi a neved?
< Zolya Botond >
Hány éves vagy?
< 16 >
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
< 5-6 eböl 5 a frakcióban >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< v3 orfk >

Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni?

< Mert gta 5 is az vagyok és ezt szeretem >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< igen >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Én egy 16 éves fiú vagyok erdélyben élek és imádok rp-zni. 2 éve nyomom az rp gta 5 westers és nightfall-on. Most per pillanat is admin vagyok Western rpé. Inditotam egy saját rp szervert de nem volt sok játékos ezért abba hagytam. Értek a programozáshoz. >

Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)?
< Most kezdtem még egy sincs. >

Hány bannod van(képpel bizonyítva)?
< most keztem. >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Hibrid Botond >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< Amerika >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Adél Lakatos >
 Jelentkező apjának neve:
< Hibrid Sanyi >
 Előző munkahelye(i):

< olajfinomító  >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< igen >
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
< A legfontosabb egy csapatmunkában ,hogy mindenki vegye ki a részét és ne egy ember csinálja a munkát. És ha jófejek a csapattársak akkor nagyon élvezhető.Egy csapatmunkában én inkább megfigyelem ,hogy mi történik és próbálok kézzel lábbal segíteni.  >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Én katona voltam a Amerikába ezredes voltam. És ott hagytam, inkább ide jöttem hogy itt is segítség az embereken.Én egy nagyon segítőkész ember vagyok szeretek segíteni az embereken. És megláttam hogy lehet jelentkezni ezért szerencsét probálok. Tapasztalatom az van tisztességes ember vagyok. Rossz tulajdonságom az hogy mindig megmondom mindenkinek hogy mi a bajom vele és ez néha rosszul sül ki. De az a jó tulajdonságom hogy nyugot és türelmes ember vagyok.Remélem hamar be fogok illeszkedni. És tudom a büntetéseket csak a tájékozódási képességem nem a legjobb.De szerintem hammar megtanulom mi mere van.>

•  

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.