Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Payton McGregor Taxi társaság!

Pjotr Motka

Ajánlott bejegyzések

taxi-622x400.jpg

OOC Rész

A nevem: Csüdör Szilveszter 16 éves vagyok Erdélyben kovászna megyében élek egy kis 

faluban! Payton McGregor szerepét játszom már több mint egy fél éve!

59.000+ játszott percem van 34-es szinttel! Nagyon szeretem ezt a szervert már lassan

ráfüggtem! napi 6-7 órát fent vagyok (Suli időben 3-4). Hobbym a traktorok, 

mezőgazdásznak is tanulok, már egyedül is nagyon jól kezelem a traktort!

Más szerveren (GazdagRP (RavangeMTA)) vagyok ex admin!

Magamról a játékban (IC)

A játékban a nevem, Payton McGregor. 2020.09.21-én regisztráltam ebbe a csodás játékba. Már több mint 59.000 percet töltöttem itt. Az elejétől fogva, beleszerettem a szerverbe. Sok adminnal jóba vagyok, szoros kapcsolatot tartok egy csomó emberrel. Sok embert ismertem itt már meg. Jelenleg egy Bugati Dívóm, Egy Ferrari Scuderia 430 és egy BMW M5 E60-m egy házzal, egy kevéske pénzem, 11 jármű illetve 4 ingatlan Slotom. Voltam OMSZ-ben, Taxiban, LSAMV (Szerelő), És majdnem PD is!

Rangok:

[1] Próbaidős sofőr!

Ahogy felvettük egy hétig próbaidős soför rangban kezd, ha jól telyesít egy hét után megkapja a másik rangot!

[2]Sofőr

Ő azaz ember aki nem rég jutott ki a próbaidős sofőr rangból és komolyabban szeretne foglalkozni a szakmával!

[3]Telephely vezető

A telephely vezető igazsassa a dolgokat a telephelyen!

[4]Igazgató (Leader)

Ő a főnök, ő parancsól mindenkinek aki ott van! Csakis ő vehet fel illetve rúghat ki embereket a TAXI-tól!

282.jpg?1561398736

A frakció választása:....

Úgy látom, hogy nem aktív a taxi a szerveren! Néhány ember hirdetgeti hogy Fuvart vállalok/Fuvar érdekel! Ennek szeretnék véget vetni! Szeretném ha a szerver minél jobban hasonlítana az IRL világunkhoz!

Ezért gondoltam hogy megpályázom! Startból van 4 ember akiket hoznék az FK-ba! így nem kellene az elejétől fogva a TGF-el kezdeni!

Szerepe:...

Amint eddigis leírtam, nagyon sokan hírdetik, hogy fuvar érdekli őket!

A taxi szerepe nem más, mint hogy az embereket elszállítsuk A-B akár A-B-C-be is!

Miért én?

Szerintem illenék a farkcióba,mivel dolgoztam is ott illeve kipróbálnám eztis!

images?q=tbn:ANd9GcTKqOe4XGEdvesmaprR-kT

Edited by Payton Mcgregor

Szia!

1. Nekem olyan érzésem van, hogy csak azért szeretnéd ezt a frakciót, hogy te lehess a leader, akinek "luxus az élete"
  2. A formázás szerintem eléggé hanyag
  3. Rövid a tartalma

Ezek miatt Én nem támogatom!

Edited by Alexander Cooper
  • Like 1

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.