Pjotr Motka Létrehozva: Július 7, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 7, 2020 (módosított) OOC Rész A nevem: Csüdör Szilveszter 16 éves vagyok Erdélyben kovászna megyében élek egy kis faluban! Payton McGregor szerepét játszom már több mint egy fél éve! 59.000+ játszott percem van 34-es szinttel! Nagyon szeretem ezt a szervert már lassan ráfüggtem! napi 6-7 órát fent vagyok (Suli időben 3-4). Hobbym a traktorok, mezőgazdásznak is tanulok, már egyedül is nagyon jól kezelem a traktort! Más szerveren (GazdagRP (RavangeMTA)) vagyok ex admin! Magamról a játékban (IC) A játékban a nevem, Payton McGregor. 2020.09.21-én regisztráltam ebbe a csodás játékba. Már több mint 59.000 percet töltöttem itt. Az elejétől fogva, beleszerettem a szerverbe. Sok adminnal jóba vagyok, szoros kapcsolatot tartok egy csomó emberrel. Sok embert ismertem itt már meg. Jelenleg egy Bugati Dívóm, Egy Ferrari Scuderia 430 és egy BMW M5 E60-m egy házzal, egy kevéske pénzem, 11 jármű illetve 4 ingatlan Slotom. Voltam OMSZ-ben, Taxiban, LSAMV (Szerelő), És majdnem PD is! Rangok: [1] Próbaidős sofőr! Ahogy felvettük egy hétig próbaidős soför rangban kezd, ha jól telyesít egy hét után megkapja a másik rangot! [2]Sofőr Ő azaz ember aki nem rég jutott ki a próbaidős sofőr rangból és komolyabban szeretne foglalkozni a szakmával! [3]Telephely vezető A telephely vezető igazsassa a dolgokat a telephelyen! [4]Igazgató (Leader) Ő a főnök, ő parancsól mindenkinek aki ott van! Csakis ő vehet fel illetve rúghat ki embereket a TAXI-tól! A frakció választása:.... Úgy látom, hogy nem aktív a taxi a szerveren! Néhány ember hirdetgeti hogy Fuvart vállalok/Fuvar érdekel! Ennek szeretnék véget vetni! Szeretném ha a szerver minél jobban hasonlítana az IRL világunkhoz! Ezért gondoltam hogy megpályázom! Startból van 4 ember akiket hoznék az FK-ba! így nem kellene az elejétől fogva a TGF-el kezdeni! Szerepe:... Amint eddigis leírtam, nagyon sokan hírdetik, hogy fuvar érdekli őket! A taxi szerepe nem más, mint hogy az embereket elszállítsuk A-B akár A-B-C-be is! Miért én? Szerintem illenék a farkcióba,mivel dolgoztam is ott illeve kipróbálnám eztis! Edited Július 7, 2020 by Payton Mcgregor Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 7, 2020 (módosított) Szia! Nekem olyan érzésem van, hogy csak azért szeretnéd ezt a frakciót, hogy te lehess a leader, akinek "luxus az élete" A formázás szerintem eléggé hanyag Rövid a tartalma Ezek miatt Én nem támogatom! Edited Július 7, 2020 by Alexander Cooper 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: Július 7, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Július 7, 2020 Amint lehetőségem lesz rá javítom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: Július 7, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Július 7, 2020 Formázva! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Július 14, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 14, 2020 Szerintem az IC-részt és az OOC-részt kicsit kavarod.... ( IC részlegbe miért írod bele, hogy mikor regisztráltál, hány játszott perced van ? ) Formázhatnál még rajta, nagyon kevés dolgot írtál bele. Nem Támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Július 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 17, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem nyerte el a lapjának tetszése, így elutasításra került. Megjegyzés: Sok jail OOC stílusod nem lenne megfelelő egy leaderhez Rövid lap Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések