Davey D Milan Létrehozva: Július 12, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 12, 2020 -galaxy -Én egy 15 éves fiú vagyok. Szeretek mta zni és focizni. Szoktam okos és néha ügyetlen lenni. az életbe is a taxi érdekelt. a taxi filmből jött a taxi érdeklődésem.3 testvérem van. Nem mondom hogy gazdagok se hogy szegények vagyunk. Nextgaming en szoktam játszani nagyon sokat. Kivéve ha táborba vagyok.minimum 2 maximum 3 orat szoktam játszani.Sokszor fáj a fejem akkor nem szoktam. Van olyan amikor napi 4 orát töltök a gépnél.Mikrofonom nincs.Se Discordom se ts em. -Davey D Milan 1900 ban születet a testvérével együt Davey D Kruger el. A szüleik elváltak és magukra maradtak És mihamarabb pénzt kellet gyüjteniük. De Sikerült egy jó barátot találniuk Billyt és rahimot nagyon sokat segítettek nekik és gondolták legyenek taxisok. Ez Milan nak és Kruger nek tetszet . De egyszer Rahim megunta és a rosz útra tért. Billyt meg Kruger Kiosztota és elment, -Tanuló sofőr. kezdő sofőr. haladó sofőr. Sofőr.green sofőr.allleader.leader -Egy jó kis taxi társaságot akarunk kihozni ebből.Céljaink hogy minél hamarabb és minél olcsóban kijutassuk a embereket a-tól z-ig. Szabályok is vannak pl. Kötelező rádió jogosítvány. Mi nem szabjuk meg hogy ki jöhet és ki nem . Bárki jöhet aki akar.Aki jelentkezik annak egy teszten majd egy körúton kell jól teljesítenie. Választania kell hogy A útvonal B útvonal vagy C útvonal ameik válasza oda kell elmenie. egy adot idő allat és nem törheti össze az autót. Ha megvan Felveszük. ugy mennek felvele a rangokon hogyha látsuk hogy sokat taxiznak jó viszajelzést kapnak. -Szeretek segíteni a embereken akik még most jöttek a városba és még nincs autójuk motoruk bicikliük. -A taxinak az a dolga hogy a polgártársakat minél hamarabb eljutasák a-tol z-ig és ne keljen sokat futtniuk. Egy frakció akkor működ jól hogyha jönnek a hívások és sok a jelentkező -Azért mert én egy jó taxi társaságot építenék és saját szinű lenne a kocsink zöld.Sok embernek segítenénk.Együtt dologozunk a rendőrökel megálunk a pirosnál. nem kell sokat fizetni hetente. Csak 1kt. a belépési ár az 4 ezer dollár. Kisegítsük egymást a bajból. Hogyha valakinek segítség kell megyünk. Ha pénz kell adunk mert egy megbízható csapatot akarok kihozni. Legaláb hetetne 3x fent kell lennie. Napi minimum 1-2 orát fentlennie.Aki nincs fent hetente 3x azt kirugjuk. -még sajnos nem Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Július 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 12, 2020 Halika! Hiányzik a minta, nincs megformázva ez így rossz! Ha ezeket javítod akkor lessz belőle valami. Egyenlőre TARTÓZKODOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 12, 2020 Szia! Volt már alkalmam találkozni veled, tisztában vagyok az RP tudásoddal. Szerintem még várj vele, egyelőre nem támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Július 14, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 14, 2020 Formázás nincs benne, nagyon kevés dolgot írtál így Nem Támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Július 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 17, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem nyerte el a lapjának tetszése, így elutasításra került. Megjegyzés: Rövid, formázatlan, értelmetlen lap Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések