Tyler Clark Létrehozva: Július 13, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 13, 2020 (módosított) Szerintem jó ötlet lenne ha lehetne illegált hirdetni,egy külön illegál hirdetési aplikációban.[DW] Edited Július 13, 2020 by Lesley-Thorpe Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 13, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 13, 2020 Szia! Simán megoldható lenne, de szerintem RP-sebb DarkWeb nélkül, ráadásul izgalmasabb, kihívással teltebb illegált árusítani (szerintem), én részemről nem támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Carlos Conner Hozzászólva: Július 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 18, 2020 Szerintem jó ötlet! És a civilek is hirdethetnének az lenne a legjobb. TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Július 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 18, 2020 Jó ötlet viszont Peter már elmondta, hogy nem lesz DW. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Július 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 20, 2020 Felesleges lenne ez az ötlet, mivel, hogy ez rengeteg RP szituációt el venni és ugyan akkor egyszerű lenne az illegálal foglalkozni. Nem Támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések