Demeter Létrehozva: Július 17, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 17, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? - Boti- Hány éves vagy? - 16 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - szerveren:4-5 fraki:2-3- Jelenlegi játszott perceid száma: - 15000 kb- Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - Voltam 2szer banolva d- Voltál-e már frakcióban? Ha igen? Nem- Miért ezt a frakciót választanád? - Mivel mindig is érdekel a szerelői frakció/munka és kiszeretném próbálni ezt a frakciót. - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Igen rendelkeze. - Mesélj magadról pár mondatban! MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Sziasztok Bírónak hívnak, 16 éves Fiú vagyok kedvenc időtöltésem a Gépezés, Olvasás és persze sport nézése (Foci) Ha engedi az időm a legtöbbet az Ng.-n szoktam tölteni. Van 1 kutyám és 2 macskám őket szoktam gondozni és játszani velük. Szeretek a szabadba lenni biciklizni és kirándulni. Amiben tudok segítek itthon és másnak próbálok segítőkész lenni mások felé. (mert jobb adni mint kapni) Amikor tudok akkor szoktam nézi E-sports meccseket és CS.GO-zni is szoktam sokat.- IC Rész Jelentkező neve: - Stephen K Row- Jelentkező születési helye, ideje: - San Fierro- Jelentkező anyjának leánykori neve: - Ruby Linda- Jelentkező apjának neve: - Dean Liam- Előző munkahelye(i): - Olajszálitó- Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) -Jó dolog az együttműködés, mert kinek ez kinek amaz az erőssége, és ha ezeket sikerül összehangolni, akkor eredményes lesz a munka. Szerintem fontos a csapatmunka, hisz többremegyünk ha összefogunk és segítjük egymást ha bármi van egymásra lehet számítani, Szerintem fontos szerepet tölt be a csapatmunka bármilyen munkahelyen is. A csapatmunka fontos a munkáknál hisz ha nincs csapatmunka nincs összetartás és könnyen a feje tetejére állhat az egész munka. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Én boti vagyok 16 éves fiú gyermek vagyok Erdejbe lakók Itthoni idő toltesem gépezet Szeretek focizni is - Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? -Igen- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Július 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 18, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem tetszett a lapja, ezért elutasításra került ! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések