Demeter Létrehozva: Július 18, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 18, 2020 Mi a neved? - Boti Hány éves vagy? - 16 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 3/4 kb Jelenlegi játszott perceid száma: - 15000 körül Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - Voltam banolva 2 szer de nagyon megbantam Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - nem voltam még Miért ezt a frakciót választanád? - mivel érdekel az autószerelő szakma Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - igen mind a kettövel Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - szeretek focizni meg biciglizni is IC Rész Jelentkező neve: - Stephen K ROW Jelentkező születési helye, ideje: - Los santos 1990.05.02 Jelentkező anyjának leánykori neve: - Jessica Brod Jelentkező apjának neve: - Bryan Michael Előző munkahelye(i): - köolaj kitermelő Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - szeretek csapatban dolgozni és hasznosabb is mivel igy sokkal gyorsabban megy Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Neve:Stephen K Row szakmája: Autószerelő iskolája: Los Santos általános iskola Los Santos szakmunkás Képző Volt egy testvére aki 10évesen elhunyt Los Santosban lakik jelenleg kis korában San Fieroban lakot édesapja meghalt a 20 adik születésnapján Jelenleg a munka helye az a kőolaj kidolgozonál sofőr szeret több kólégával megismerkedni Remélem most jó s el fogadják a jelenkezésemet Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Július 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 18, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem tetszett a lapja, ezért elutasításra került ! Megjegyzés: Rövid,tömör Helyesírási hibákkal van tele Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések