Demeter Létrehozva: Július 18, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 18, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? - Kedves Boti - Hány éves vagy? - 16 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 3-4 órát tudok játszani - Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < nem voltam még > Miért ezt a frakciót választanád? < mert nagyon kevés a szerelő > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Erdélybe élek . Szeretek nagyon biciglizni meg halászni. A szomszedomnak szoktam napal mezőgazdaságba segíteni . Este tudok játszani de mikor neki álok játszani reggel 5 óráig is szoktam. > IC Rész Jelentkező neve: - Stephen K Row - Jelentkező születési helye, ideje: - 1996 Augusztus 28 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Lois Elsa - Jelentkező apjának neve: - Kevin B Jordan - Előző munkahelye(i): - olajszálito - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Egy olyan dolog ami elengedhetetlen , főleg ebben a munkában! Ez minden szervezetnek az alapja! Gyorsabban meglehet vele oldani mindent! - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Nincs nagyon szakmai tapasztalatom de szeretném ki próbálni ezt a szakmát és el lopni a mesterséget REMÉLEM MOST JÓ Dániel Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Július 19, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 19, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem tetszett a lapja, ezért elutasításra került ! Megjegyzés: Rövid,tömör(Ha x-y mondatot kell írni, akkor ne 3 szavas legyen...] Automatikusan elutasításra kerül a lapod, ha 1 héten belül írsz egy újat Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések