Jump to content

Marchello Santos Mara Salvatrucha pályázat

Chriss

Ajánlott bejegyzések

artworks-000089869863-6y3swl-t500x500.jp

Szervezet története:

Az MS 13 egy óriási, multinacionális, teljes körűen megszervezett, bűncselekmények elkövetése céljából alakult csoport.
A Mara szónak kettős jelentése van, egyrészt Közép-Amerikában genget jelent, másrészt olyan bűnözőt, aki bandákban feketegazdasági (kábítószer, szerencsejáték), behajtási és pénzmosási alapokon követi el a cselekményeit.
Az 1979-től 1992-ig tartó El Salvadori polgárháborúban a jobb oldali kormányzat harcolt négy kommunista guerillacsapattal, és egy legenda szerint az egyik legnagyobb összetűzésre egy San Salvadori utca 13-as száma alatt került sor. Innen a 13-as jel, és a gengtagok annyira tisztelik ezt, hogy a nagyobb bűncselekményeket (pl. a jelentős számú halálos áldozattal járó buszrablásokat) 13-án követik el. A genget ilyen szempontból nehéz leválasztani a történelmi háttérről és a politikáról, akárcsak az észak-ír rabokat, akik részt vettek a Pokróc Tüntetésben.
A Salvatrucha szó azt jelenti, hogy „felkészültek a bűnözésre”, és ez kijezetten hasonlít a Hell’s Angels tagok öklére gyakran tetovált „si vis pacem, para bellum” latin idézetre, ami azt jelenti, hogy “ha békét akarsz, fel kell készülnöd a háborúra”. Érdekes párhuzam az is, hogy az MS13 és a Hell’s Angels tetoválások egyaránt gót betűvel íródnak.
Az MS13 nemzetközi „bűnszövetkezet” jelenleg hat országban működik, és mintegy félmillió tagot számlál.
Az Egyesült Államokban 32 államban jelen vannak, és a geng-hálózat keménymagja mintegy tízezer főből áll. Jelszavuk: „join us or die”, - azaz csatlakozz hozzánk, vagy meghalsz - ; de magának a gengtagságnak is csak három vége lehet: kórház, börtön vagy a halál. Évente ötezer genggel kapcsolatos bűncselekmény történik az Egyesült Államokban, az MS 13 felelős az alvilági üzletekért, a behajtásokért és az állandó utcai fenyegetésekért. (A banda old school lesz de csak akkor kötelező használni a old school kocsikat ha a bandával vagy)

Rangok:

2 DB Owner – Leader

1-2 DB (kérdéses) Co-owner – Alleader

Head gangster - Régebbi tag (OG)

High Gangster - 1 hónapja benne van a bandában.

Gangster - Tag (több mint 1 hete benne van a bandában)

Recruit - Újonc

Frakció célja:

Legfőbb célom a frakcióval, hogy kiépítsek egy önállóan működő illegális szervet, mely jelentős szerepet tölt be. Természetesen én egy szabálykövető frakció kiépítéset tervezek. (lennének slengek pl: Jó napot - Buenas Tardes | Hello - Holla stb...)

OOC:

Sziasztok! Krisz vagyok 14 éves és Tatabányáról származom. Jelenleg a Herman Ottó általános iskola 8. osztályában tanulok. Általában gépezem egész nap ezáltal rengeteg az aktivitási időm. 
Hétvégén ritkán nem tudok lenni. Régebben sokat kosaraztam, kézilabdáztam, úsztam.
Néha CSGO-val játszom esetleg zenét csinálok. Az RP-t azt márciusban kezdtem, de előtte sok RP-s videót néztem. Általában a szerveren ilyen reggel 6 óta fent vagyok este 8-ig kisebb nagyobb kihagyásokkal.

IC:

Marchello Santos vagyok 1999.02.17-én születtem a családom alkohol és drog függő volt. 12 éves koromban kezdtem el drogokat eladni. 
A papámtól kaptam 100 dollárt cipőre amiből kokaint vettem és eladtam 200 dollárért abból vettem cipőt és ugyanígy kokaint és ez ment jó sok ideig.
17 éves koromban elkőltöztem los santosba azóta nem hallottam a családomról semmit.
Azóta drog/fegyver kereskedelemmel foglalkozom és a Mara Salvatrucha nevű bandában vagyok vezető.

Elért eredményeim a szerveren:

Jelenleg a 35000percem van ezeknek a nagy része illegál de voltam már rendőr is.
 Illegál frakciók amiben voltam:Triád, Crips. Sok autóm volt BMW 750től a Ferrari scuderia-ig, amelyeket mind eladtam. 
Sok rp tapasztalatom van ezért tudom, hogy mit hogyan kell csinálni.

Tapasztalataim leaderség terén:

Mivel sokat töltöttem illegális frakcióban ezért mindent tudok a banda és maffia rpről, és véleményem szerint képes lennék vezetni egy ilyen frakciót.

Amiért engem válaszatok:

Mivel az elmúlt 35 ezer percemben Banda/Maffia RPztem ezért szerintem jól tudnák egy ilyen frakciót irányítani.
Sokat banda rpztem és szerintem jól tudnék vezetni egy ilyen frakció-t.

Mióta rpzek?

Március óta, de én az elött sok RP-s videót néztem és sokak szerint jól is RPzek.

Frakció leendő neve és kiket hoznék?

Mara Salvatrucha - MS-13
Egyenlőre csak én lennék, de folyamatosan bővülne a frakció.

Skinek, leendő HQ:
A régi mara skinek + még ez 
HQ

Frakció járművek amit kérnék: 
- 2 DB Pontiac firebird
- 2 DB Chevrolett Impala
- 1 DB Ford E150 

asdasdasasd

Üdvözletem ! 

Szerintem elég jól összeraktad a pályázatot, jól megformáztad / fogalmaztad. Maga az ötlet is eléggé odavág, vagyis szerintem, mellesleg feldobná a szerver hangulatát egy banda, ami remélhetőleg jól is fog müködni stb. Ha tényleg jól eltudod vezetni, kreativ leszel és az RP-re hajtatok, akkor szerintem simán ki tudsz alakitani egy jó bandát. Én szurkolok neked, remélem odateszed / teszitek ! ;)

Edited by Martinez
  • Like 1

Szia!

Szerintem nagyon jól megírtad a pályázatot, formázása és a fogalmazása is jó lett. Mindenre kitértél lényegesen. Jó lenne a szerverre 1 ilyen banda, Szurkolok hogy sikerüljön, és remélem is hogy sikerül. :)

Támogatom!

Eredményeim:

Dodge Challenger SRT Demon/Full Verseny.

BMW M4 Félig Prime/Verseny.

Harley Davidson Knucklehead/Full Verseny.

Taxitársaság /Leader.

Szerelő/Próbaidős Vontatós.

OMSZ/Próbaidős Mentőápoló

Adminsegéd/AS.

"Hiszek a sorsban, és hiszek abban, hogy ha valami megtörténik akkor annak oka van."

''Didier Drogba,,

Edited by Ben Foster//[Gábor]

Véleményem szerint a formázás megfelelő, a történet szerintem inkább egy maffia történetre hasonlít de nincs bele kötni valóm. Viszont van kettő dolog ami "szúrja" a szemem, 1. Crips-ben 1x voltál (próbaidő alatt közöd sincs a Crips-hez) 2. A fő moderátor csak  a DC- szerverre hatott ki, ami azt jelenti, hogy NEM te vezetted a frakciót. Neked azt bírom mondani tanácsként, hogy figyelj jobban a dolgokra, szigorúbb, kevesebb Fun-t bele vinni az RP-be és ne legyél lusta!( ez csak jó tanács, nem megbántani akartalak)

Edited by Ryder Shakur

• Daniel locked this téma
  • Daniel unlocked és locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.