Scott Dante Létrehozva: Július 20, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 20, 2020 OOC Magamról Örvendek mindenkinek, először is hadj mutatkozzak be! Marcinak hívnak 15 éves vagyok jelenleg autókkal foglalkozó iskolába járok, azon belűl karosszérialakatosnak tanulok. Most fogok menni a 10-dik osztályba, jó évvégi eredményekkel. Szabadidőmben, ha tudok autókat "szerelek" bütykölök, vagy haverokkal vagyok, focizni is nagyon szeretek és jó is vagyok benne. Körülbelűl 5 éve RP-zek és azóta is játszok MTA-val, több RP szerveren is megfordultam ahol sikeres dolgokkal zártam mindent. Ezen a szerveren betöltöttem a 3-as ADMIN pozíciót is RYKO néven, amit sajnos le kelett adnom mivel nem volt időm játszani, mert nyári gyakorlatoztam. Most, hogy vissza jöttem, így lesz időm játszani is, és szóba jött ez a MAFFIA így megterveztem ezt csinálni. Rengetek frakcióban megfordultam már, Leader téren is. Mióta RP-zel? 5 éve. Szerverünkön lévő játszott perceid száma 39570 Csatolt kép az UCP-dről, a jaileidről és banjaidról IC önéletrajz Connor Canwey-nak hívnak ((Névváltás után Jaroszlav Pavel)) Moscowba születtem 1980-ban éppségben egészségben. Jómodú családban nőttem fel, Apukám vállalkozó volt és anyukám titkárnőként ott dolgozott, az életemben egy panaszom sem lehetett. Nem sokkal született egy fiú testvérem 1989-ben éppségben Jhon Andreas ((Névváltás után Jaroszlav Mischa)) ő is Moscowba. Nem sokkal Los Santosba költöztünk, Gazdagnegyedben nőttünk fel, és ott is jártuk ki az általános iskolát. Nem sokkal mikor középiskolába mentem azaz gimnáziumban sajnos anyukámat megőlték akkor nagyon rossz lelkivilágot kezdtünk élni.. Mindennapunk rossz volt és ezért ott hagytuk a sulit. Amikor apukánk kiderítette ki őlte meg, akkor a testvéremmel megkerestük és fejbelőttük, és itt kezdődött el minden. Elköltöztünk apámtól mert alkoholista lett nem sokkal ő meghalt ebben, a vagyont megkaptuk a házat meg eladtuk. Kb 35 éves lehettem ugye az öcsém meg 26 akkor kezdtünk gondolkodni, hogy mi legyen, és itt jött az illegális élet, mivel végzettségünk nem volt és mivel már megöltünk valakit normális életet már nem tudtunk volna élni... Mai napig stricik vagyunk és probálunk rejtőzni a rendvédelem elől. A Drog a Pia és az illegál az illetünk. Frakció leendő neve, kiket hoznál Solntsevskaya Bratva Jhon Andreas ((Névváltás után Jaroszlav Mischa)) Alleader Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb. Leaderek [Főleader]-ek száma 1 DB azaz én. Alleaderek: 1 DB | Rangok | Nem beavatott tag = Aki még nem tud semmiről insayder = Beavatott TAG Treyder = Kereskedő Narkotorgovets = Veterán kereskedő Ubiystvo = Gyilkos, Bérgyilkos Dukh = Veterán tag Allboss = Alleader Boss = FŐNÖK [LEADER] Céljaid a frakcióval kapcsolatban Egy jó közösséget szeretnék kialakítani. Izgalmakkal teli RP szituációkkal, úgy gondolom jól jönne a szervernek és normálisan eltudnám vezetni. Igényelni kívánt frakció járművek 2 DB Mercedes G65 AMG 3 DB BMW M5 E60 Miért téged válasszunk? Nem akarok itt egoista lenni meg semmi, de úgy gondolom már ennyi tapasztalattal bármilyen frakciót elbírnék vezetni. Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén? Nagyon nagy a tapasztalatom, nagyon sok frakcióban megfordultam már, Admin is voltam, és egyaránt leader is. Skinek, mapolás képek/videó Úgy tudom már volt egy ilyen maffia. A Skinek remélem megvannak és ugyanozkat használnánk mivel iszonyat sok idő lenne keresni, ha nem gond. Mappolás Mappolás nem kell, szimplán 1 HQ-t néztünk ki. https://imgur.com/a/AD2r3Zd Köszönjük, hogy megnéztétek! 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Július 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 20, 2020 Sajnos maffiát nem lehet pályázni viszont szerintem jó lenne, hogyha lenne egy aktív maffia a szerveren úgyhogy én TÁMOGATOM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Július 20, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Július 20, 2020 Egyébként az már nagyon rég óta úgy van, hogy nem lehet.. Még is fogadtak el pályázatokat.. Most 1 Maffia van úgy is jelenleg ami a TRIÁD, szóval.. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Július 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 20, 2020 (módosított) Meg a cartel:/De én szurkolok. Edited Július 20, 2020 by Jason Garcia Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Július 20, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Július 20, 2020 (módosított) A Cartel nagyon inaktív.. Edited Július 20, 2020 by Ryko Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Július 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 21, 2020 Szia! Jó a lap. Eléggé összeraktad! Támogatom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: Július 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 21, 2020 Szia! Jó a lap. Eléggé összeraktad és kitértél a lényegre is.! Támogatom. Eredményeim: Dodge Challenger SRT Demon/Full Verseny. BMW M4 Félig Prime/Verseny. Harley Davidson Knucklehead 1Prime/Full Verseny. Taxitársaság /Leader. Szerelő/Próbaidős Vontatós. OMSZ/Próbaidős Mentőápoló Adminsegéd/AS. "Hiszek a sorsban, és hiszek abban, hogy ha valami megtörténik akkor annak oka van." ''Didier Drogba,, 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Július 21, 2020 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Július 21, 2020 Elég jól összeraktad,jól vezetnéd a frakciót Ezért TÁMOGATOM 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Július 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 21, 2020 Magába véve a lap személy szerint nem lett rossz, formázás elég, bár a tartalom jobb lenne, hogyha bővebb lenne, mikor még piru leader voltál eléggé korrektül kezeltük a két banda rivalizálását és mindent megtudtunk beszélni, hogy lenne jó a két félnek. Leader-ség terén egy kicsit akaratosabbnak és kitartóbbnak kéne lenned. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Július 22, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Július 22, 2020 12 órája , Ryder Shakur said: Magába véve a lap személy szerint nem lett rossz, formázás elég, bár a tartalom jobb lenne, hogyha bővebb lenne, mikor még piru leader voltál eléggé korrektül kezeltük a két banda rivalizálását és mindent megtudtunk beszélni, hogy lenne jó a két félnek. Leader-ség terén egy kicsit akaratosabbnak és kitartóbbnak kéne lenned. Csáó, Ryder. Kezdjük ott az egészet, hogy ez a lap, szerintem bő, maximum azonkívűl, hogy a történtetét nem írtam le a frakinak... Viszont, én úgy gondolom, hogy amit írtál, hogy kitartóbbnak és akaratosabbnak kéne lennem, hogy a Piru az egy olyan frakció volt, hogy én nem pályázhattam meg mert admin voltam ugye, DE! Tudod amikor mindent te csinálsz, a skinektől kezdve a HQ tervezés meg amit csak eltudsz képzelni, és a másik leader meg semmit, és még ő volt a Főleader ráadásúl, ami végülis tökre nem konkrét, én azért adtam le a Pirut mert ADMIN melett nem volt IDŐM és ráadásúl MINDENT én csináltam! Ryder őszintén, ti a cripset HÁRMAN alapítottátok meg és összedolgoztatok, a PIRUBAN én csináltam a legtöbb dolgot ADMIN melett, szóval ez a véleményem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Július 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 22, 2020 Heo Heo! Szerintem egész jól összeraktad a lapot, elég jól megformáztad! Szerintem jó lenne még egy maffia a szeróra! Ígyhát TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Július 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 22, 2020 6 órája , Ryko said: Csáó, Ryder. Kezdjük ott az egészet, hogy ez a lap, szerintem bő, maximum azonkívűl, hogy a történtetét nem írtam le a frakinak... Viszont, én úgy gondolom, hogy amit írtál, hogy kitartóbbnak és akaratosabbnak kéne lennem, hogy a Piru az egy olyan frakció volt, hogy én nem pályázhattam meg mert admin voltam ugye, DE! Tudod amikor mindent te csinálsz, a skinektől kezdve a HQ tervezés meg amit csak eltudsz képzelni, és a másik leader meg semmit, és még ő volt a Főleader ráadásúl, ami végülis tökre nem konkrét, én azért adtam le a Pirut mert ADMIN melett nem volt IDŐM és ráadásúl MINDENT én csináltam! Ryder őszintén, ti a cripset HÁRMAN alapítottátok meg és összedolgoztatok, a PIRUBAN én csináltam a legtöbb dolgot ADMIN melett, szóval ez a véleményem. Én csak a véleményem írtam le... Akkoriban is meg voltak a problémái nekünk is, (nem említem meg, hogy mi!) alapítást meg sem említem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frenklin Torreto Hozzászólva: Július 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 23, 2020 Szerintem elégé jó lett a lap és mivel tapasztaltál már sok mindent a szerveren így TÁMOGATOM!!! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo Lorenzo Hozzászólva: Július 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 23, 2020 (módosított) Sziasztok! Teljes mértékben támogatom! Mivel szerintem képes vagy rá, voltam veled 1 frakcióba a piru-ba, És mindig hoztad a minél jobb Rp-ket, mikor kiléptél sajnos utánna már nem nagyon volt sok rp. Támogatom Edited Július 23, 2020 by Esmond Rakese 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Július 23, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Július 23, 2020 6 perce, Esmond Rakese said: Sziasztok! Teljes mértékben támogatom! Mivel szerintem képes vagy rá, voltam veled 1 frakcióba a piru-ba, És mindig hoztad a minél jobb Rp-ket, mikor kiléptél sajnos utánna már nem nagyon volt sok rp. Támogatom Ez jól esett, köszönöm. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Július 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 25, 2020 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2020.07.25. 17:30 vagy 2020.07.26. 15:00 HQ-t majd megbeszélés után válassz ! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések