Jump to content

Connor Canwey | Solntsevskaya Bratva | [Orosz Maffia] Pályázat

Scott Dante

Ajánlott bejegyzések

OOC Magamról

Örvendek mindenkinek, először is hadj mutatkozzak be! Marcinak hívnak 15 éves vagyok jelenleg autókkal foglalkozó iskolába járok, azon belűl karosszérialakatosnak tanulok. Most fogok menni a 10-dik osztályba, jó évvégi eredményekkel. Szabadidőmben, ha tudok autókat "szerelek" bütykölök, vagy haverokkal vagyok, focizni is nagyon szeretek és jó is vagyok benne. Körülbelűl 5 éve RP-zek és azóta is játszok MTA-val, több RP szerveren is megfordultam ahol sikeres dolgokkal zártam mindent. Ezen a szerveren betöltöttem a 3-as ADMIN pozíciót is RYKO néven, amit sajnos le kelett adnom mivel nem volt időm játszani, mert nyári gyakorlatoztam. Most, hogy vissza jöttem, így lesz időm játszani is, és szóba jött ez a MAFFIA így megterveztem ezt csinálni. Rengetek frakcióban megfordultam már, Leader téren is.

Mióta RP-zel?

5 éve.

Szerverünkön lévő játszott perceid száma

39570

Csatolt kép az UCP-dről, a jaileidről és banjaidról

S1HrhmE.png

IC önéletrajz

Connor Canwey-nak hívnak ((Névváltás után Jaroszlav Pavel)) Moscowba születtem 1980-ban éppségben egészségben. Jómodú családban nőttem fel, Apukám vállalkozó volt és anyukám titkárnőként ott dolgozott, az életemben egy panaszom sem lehetett. Nem sokkal született egy fiú testvérem 1989-ben éppségben Jhon Andreas ((Névváltás után Jaroszlav Mischa)) ő is Moscowba. Nem sokkal Los Santosba költöztünk, Gazdagnegyedben nőttünk fel, és ott is jártuk ki az általános iskolát. Nem sokkal mikor középiskolába mentem azaz gimnáziumban sajnos anyukámat megőlték akkor nagyon rossz lelkivilágot kezdtünk élni.. Mindennapunk rossz volt és ezért ott hagytuk a sulit. Amikor apukánk kiderítette ki őlte meg, akkor a testvéremmel megkerestük és fejbelőttük, és itt kezdődött el minden. Elköltöztünk apámtól mert alkoholista lett nem sokkal ő meghalt ebben, a vagyont megkaptuk a házat meg eladtuk. Kb 35 éves lehettem ugye az öcsém meg 26 akkor kezdtünk gondolkodni, hogy mi legyen, és itt jött az illegális élet, mivel végzettségünk nem volt és mivel már megöltünk valakit normális életet már nem tudtunk volna élni... Mai napig stricik vagyunk és probálunk rejtőzni a rendvédelem elől. A Drog a Pia és az illegál az illetünk.

Frakció leendő neve, kiket hoznál

Solntsevskaya Bratva

Jhon Andreas ((Névváltás után Jaroszlav Mischa)) Alleader

Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb.

Leaderek [Főleader]-ek száma 1 DB azaz én.
Alleaderek: 1 DB

| Rangok |

Nem beavatott tag = Aki még nem tud semmiről
insayder = Beavatott TAG

Treyder = Kereskedő

Narkotorgovets = Veterán kereskedő

Ubiystvo = Gyilkos, Bérgyilkos

Dukh = Veterán tag

Allboss = Alleader

Boss = FŐNÖK [LEADER]

Céljaid a frakcióval kapcsolatban

Egy jó közösséget szeretnék kialakítani. Izgalmakkal teli RP szituációkkal, úgy gondolom jól jönne a szervernek és normálisan eltudnám vezetni.

Igényelni kívánt frakció járművek

2 DB Mercedes G65 AMG

3 DB BMW M5 E60

Miért téged válasszunk?

Nem akarok itt egoista lenni meg semmi, de úgy gondolom már ennyi tapasztalattal bármilyen frakciót elbírnék vezetni.

Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén?

Nagyon nagy a tapasztalatom, nagyon sok frakcióban megfordultam már, Admin is voltam, és egyaránt leader is.

Skinek, mapolás képek/videó

Úgy tudom már volt egy ilyen maffia. A Skinek remélem megvannak és ugyanozkat használnánk mivel iszonyat sok idő lenne keresni, ha nem gond.

Mappolás

Mappolás nem kell, szimplán 1 HQ-t néztünk ki.

https://imgur.com/a/AD2r3Zd

Köszönjük, hogy megnéztétek!

• Like 2
  • Szomorú 1

Szia! Jó a lap. Eléggé összeraktad és kitértél a lényegre is.!

:) 

Támogatom.

Eredményeim:

Dodge Challenger SRT Demon/Full Verseny.

BMW M4 Félig Prime/Verseny.

Harley Davidson Knucklehead 1Prime/Full Verseny.

Taxitársaság /Leader.

Szerelő/Próbaidős Vontatós.

OMSZ/Próbaidős Mentőápoló

Adminsegéd/AS.

"Hiszek a sorsban, és hiszek abban, hogy ha valami megtörténik akkor annak oka van."

''Didier Drogba,,

• Like 1

Magába véve a lap személy szerint nem lett rossz, formázás elég, bár a tartalom jobb lenne, hogyha bővebb lenne, mikor még piru leader voltál eléggé korrektül kezeltük a két banda rivalizálását és mindent megtudtunk beszélni, hogy lenne jó a két félnek. Leader-ség terén egy kicsit akaratosabbnak és kitartóbbnak kéne lenned.

• Like 1

12 órája , Ryder Shakur said:

Magába véve a lap személy szerint nem lett rossz, formázás elég, bár a tartalom jobb lenne, hogyha bővebb lenne, mikor még piru leader voltál eléggé korrektül kezeltük a két banda rivalizálását és mindent megtudtunk beszélni, hogy lenne jó a két félnek. Leader-ség terén egy kicsit akaratosabbnak és kitartóbbnak kéne lenned.

Csáó, Ryder.

Kezdjük ott az egészet, hogy ez a lap, szerintem bő, maximum azonkívűl, hogy a történtetét nem írtam le a frakinak...

Viszont, én úgy gondolom, hogy amit írtál, hogy kitartóbbnak és akaratosabbnak kéne lennem, hogy a Piru az egy olyan frakció volt, hogy én nem pályázhattam meg mert admin voltam ugye, DE! Tudod amikor mindent te csinálsz, a skinektől kezdve a HQ tervezés meg amit csak eltudsz képzelni, és a másik leader meg semmit, és még ő volt a Főleader ráadásúl, ami végülis tökre nem konkrét, én azért adtam le a Pirut mert ADMIN melett nem volt IDŐM és ráadásúl MINDENT én csináltam!

Ryder őszintén, ti a cripset HÁRMAN alapítottátok meg és összedolgoztatok, a PIRUBAN én csináltam a legtöbb dolgot ADMIN melett, szóval ez a véleményem.

6 órája , Ryko said:

Csáó, Ryder.

Kezdjük ott az egészet, hogy ez a lap, szerintem bő, maximum azonkívűl, hogy a történtetét nem írtam le a frakinak...

Viszont, én úgy gondolom, hogy amit írtál, hogy kitartóbbnak és akaratosabbnak kéne lennem, hogy a Piru az egy olyan frakció volt, hogy én nem pályázhattam meg mert admin voltam ugye, DE! Tudod amikor mindent te csinálsz, a skinektől kezdve a HQ tervezés meg amit csak eltudsz képzelni, és a másik leader meg semmit, és még ő volt a Főleader ráadásúl, ami végülis tökre nem konkrét, én azért adtam le a Pirut mert ADMIN melett nem volt IDŐM és ráadásúl MINDENT én csináltam!

Ryder őszintén, ti a cripset HÁRMAN alapítottátok meg és összedolgoztatok, a PIRUBAN én csináltam a legtöbb dolgot ADMIN melett, szóval ez a véleményem.

Én csak a véleményem írtam le... Akkoriban is meg voltak a problémái nekünk is, (nem említem meg, hogy mi!) alapítást meg sem említem.

6 perce, Esmond Rakese said:

Sziasztok! Teljes mértékben támogatom! Mivel szerintem képes vagy rá, voltam veled 1 frakcióba  a piru-ba, És mindig hoztad a minél jobb Rp-ket, mikor kiléptél sajnos utánna már nem nagyon volt sok rp. Támogatom 

Ez jól esett, köszönöm.

• Like 1

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.