Tyler Clark Létrehozva: Július 26, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 26, 2020 Panasztevő játékos IC neve: Max Smith Panaszra tett játékos IC neve Young Taylor Panasz oka: A haverommal beszélt egy gyerekkel autóvásárlásról. A gyerek folyton Derbyzett.Aztán oda jöttek a házamhoz és folyamat DB-zett egyszer engem animba tett aztán a haverom felsegitett és oda jött animba rakta a haveromat is meg engem is és aztán kocsival elütött és meghaltunk. Bizonyíték (videó, kép, log): Ezen a linken amin vannak képek mind az! https://imgur.com/user/MaxSmith23454/posts Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 26, 2020 (módosított) Sziasztok! Én fogom bírálni a PK-t. A képek és az OOC chat részben, de bizonyítja a vádat. Felmerült a panaszra tett játékos részéről a vasököl (OOC chat) Várom Young Taylor válaszát a mai napon, továbbá valakitől szeretnék egy logot kérni erről az időszakról, legalább Max Smith-től és Young Taylor-tól, amikor ez a történés történt! Továbbá, Ben Marchello válasza is megkönnyebbítené a bírálást. Edited Július 26, 2020 by Laci megkönnyebbíteni -> megkönnyebbítené Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Carlos Conner Hozzászólva: Július 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 26, 2020 (módosított) Hali! A Young Taylor felfogását ismerem és tényleg rengeteget DB-zik és PG-zik. Én ráfogtam a fegyvert elkezdett futni majd kilépett és amikor visszalépett animba volt írtam neki OOC chaten hogy felszedem és le RP-zük ebből nem lett semmi. Miután felszedem futott tovább majd animba vert és pár perc után még is ölt. Ezekről nincs bizonyítékom csak leírtam. (Ehhez az ügyhöz nincs közöm csak leírtam hogy rengeteg szabállyal nincs tisztában) Edited Július 26, 2020 by Carlos Conner Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 26, 2020 Nem kaptam a kellő időben választ, ezért a PK-t zárom, válasz, illetve kellő bizonyíték hiányában. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések