CatieLisa Létrehozva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 7, 2019 Nekem az lenne az ötletem hogy a kulcs az nagyobb távról is tudja vezérelni a kocsit mert most úgy van ( az én tapasztalataim szerint) hogy közvetlen az ajtó mellett kell álljak hogy kinyissa/bezárja a kocsit és ez sokszor tud zavaró lenni de hozzászokok viszont örülnék ha ez a táv a kocsi elejétől/hátuljáról is érzékelne 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
NamoN Hozzászólva: Augusztus 13, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 13, 2019 Szia! Tudom nem vagyok admin se semmi... De ezzel van egy kis probléma... Mivel egy játékosnak lehet több járműve is ezért a távolró való nyitás/zárás problémát okozna, ha a K-t nyomná meg az illető mivel a K betű arra van scriptelve, hogy nyisson/zárjon, de arra nincs, hogy melyik autót ezért az összeset nyitná/zárná vagy error lenne az egész... Ezt akkor lehetne kivitelezni, ha nem lenne a K-ra bindelve a scriptben a jármű nyitás és a zárás , hanem az inventoryban kellene nyitni/zárni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések