Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Karaktertörténetek

Scott Dante

Ajánlott bejegyzések

- Legalább 5-10 mondat legyen!
- Legyen átlátható, ne össze-vissza legyen minden!
- Legyen értelme, és valaki említs meg a frakcióból!
- Karaktertörténetet akkor kell írnod, ha be vagy avatva!         
                                                                  By:Ryko

Jaroszlav Pavel // Ryko

[FőLeader]

Jaroszlav Pavel-nek hívnak, Moscowba születtem 1980-ban éppségben egészségben. Jómodú családban nőttem fel, Apukám vállalkozó volt és anyukám titkárnőként ott dolgozott, az életemben egy panaszom sem lehetett. Nem sokkal született egy fiú testvérem 1989-ben éppségben Jhon Andreas ((Névváltás után Jaroszlav Mischa)) ő is Moscowba. Nem sokkal Los Santosba költöztünk, Gazdagnegyedben nőttünk fel, és ott is jártuk ki az általános iskolát. Nem sokkal mikor középiskolába mentem azaz gimnáziumban sajnos anyukámat megőlték akkor nagyon rossz lelkivilágot kezdtünk élni.. Mindennapunk rossz volt és ezért ott hagytuk a sulit. Amikor apukánk kiderítette ki őlte meg, akkor a testvéremmel megkerestük és fejbelőttük, és itt kezdődött el minden. Elköltöztünk apámtól mert alkoholista lett nem sokkal ő meghalt ebben, a vagyont megkaptuk a házat meg eladtuk. Kb 35 éves lehettem ugye az öcsém meg 26 akkor kezdtünk gondolkodni, hogy mi legyen, és itt jött az illegális élet, mivel végzettségünk nem volt és mivel már megöltünk valakit normális életet már nem tudtunk volna élni... Mai napig stricik vagyunk és probálunk rejtőzni a rendvédelem elől. A Drog a Pia és az illegál az illetünk.

Solntsevskaya Bratva pályázat

Edited by Ryko

Hozz létre egy felhasználót vagy jelentkezz be, hogy hozzászólhass

Regisztrált felhasználóval kell rendelkezz a hozzászóláshoz.

Felhasználó létrehozása

Regisztrálj be a fórumra, egyszerű!

Új felhasználó létrehozása

Bejelentkezés

Regisztráltál már? Jelentkezz be itt.

Bejelentkezés
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.