Thomas S Frederick Létrehozva: Július 29, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 29, 2020 (módosított) Mi a neved? Nagy Balázs Hány éves vagy? 15 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? Napi 6-7 órát tudok fent lenni abbol az összeset a frakcióra szánom. Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Itt ezen a szerveren voltam már OMSZ,Crips,Orosz maffiában.Más szerveren nem voltam egyszer sem frakcióban. Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? Mindig is vonzott engem a Rendőrség ugyhogy ezért választottam ezt a frakciót. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Igen. Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. Nagy Balázsnak hivnak 15 éves vagyok. Maglódon élek a szüleimmel és a nővéremmel,illetve van egy kis kutyám. Épület-Gépészeti Technikusnak tanulok most megyek 10. osztályba. Szabad időmben ha lehet akkor a haverokkal kint szoktunk lenni. Körülbelül egy éve kezdtem el rendesen RP-zni ezen a szerveren. Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? https://imgur.com/8YmQNX2 Ic Rész Jelentkező neve: JAroszlav Mischa (név váltás után Jhon Andreas) Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos 1997.01.26 Jelentkező anyjának leánykori neve: Stan Maria Jelentkező apjának neve: Jhon Andreas Előző munkahelye(i): Olajszállitó,Farmer. Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen. Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Hát sok mindennek a csapat munka a lényege. Pontosan ide kell egy normális csapat munka. Ha nincs csapat munka akkor löttek az egésznek nincs érteleme. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Jhon Andreas vagyok 23 éves 1997.01.26. án születtem Los Santosban. Édesanyámmal és Édesapámmal laktam egészen 18 éves koromig. Elvégeztem egy közép iskolát ami csak egy éretségit adott. Ezek után elmentem kerestem munkákat 1-2 munka helyem volt de nem fizettek olyan jól. Aztán elkezdett engem érdekelni a Rendőrségi munka igy elvégeztem egy ilyen iskolát. Most lesz a vizsgám remélem jól fog sikerülni. És azt elfelejtettem mondani hogy van egy öcsém is Jhon Michael a neve. Ő is már felnőtt ember 1 évvel fiatalabb mint én. Saját lakása van van egy felesége és egy gyermeke is. Az öcsémmel nem nagyon szoktam találkozni a suli miatt sajnos,illetve azárt mert nagyon messze laknak a testvéremék. De szerencsére a szüleimmel tudok találkozni hiszen egy utcával alrébb laknak mint én. Edited Július 30, 2020 by Jhon Andreas Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Willis Hozzászólva: Július 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 30, 2020 Helló! Különösebb baj nincs a jelentkezéseddel, de az IC önéletrajz nagyon kevés, ha ezt javítod, akkor támogatom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Július 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 30, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Megjegyzés: Várunk Teamspeak meghallgatásra az alábbi időpontok valamelyikén: 2020.07.30 15.30 vagy 2020.07.29 17.00.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések