Nico Moreno Létrehozva: Július 30, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 30, 2020 Magamról: Sziasztok! Szabinak hivnak 16 éves srác vagyok! Erdélyben élek. Sok hobbim van: Motrozás, Úszás, Biciklizés, Gépezés, Kajakozás és a legfőbb az a Focizás. Nagyon szeretek focizni, Riske nevű csapatban játszóm és már várom is hogy kezdődjön meg a szezón. A motrozással kapcsolatban van egy Suzuki Eiger 400cc s ATV m, és egy Honda CR 250cc Cross motrom. Nagyon szeretem őket és tudok is velük jóll bánni. Nagyon sokat szoktam biciklizni a haverokkal. Legfőbb játékok amiket játszók az MTA, és a Fifa. Már nagyon rég MTA-zok és nagyon is szeretem. Nadjából ennyi magamról. Magamról a játékban: Nico Moreno vagyok a Rendőrség eggyik Ezredese. Nagyon szeretem a rendőr életet és nagyon szeretek a kollégákkal eggyütt dolgozni. Van pár kocsim is: Audi R8, Mc Laren P1, Toyota Supra. Legjobban szeretett kocsim az Audi R8. Nagyon meg vagyok elégedve hogy ilyen autóim lehetnek. A szerveren van 32927 percem. Jelenleg a szerveren Adminsegéd vagyok és nagyon örülök ennek. Hányszor voltál admin jailbe? https://imgur.com/gallery/Aa6qwog Hányszor voltál banolva? Még szerencsére nem voltam bannolva, nem is akarom hogy bannoljanak. https://imgur.com/gallery/O8bnZwA Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: Szerintem egy Adminisztrátor feladata az hogy szankciókat osszon, segitse a játékosokat. Arra gondolok hogy ne csak büntetéseket osztogasson hanem magyarázza el a játékosnak hogy hogyan kell azt csinálni. És hogy jó közösséget alakitson ki. Aktivitási idő. Mostanában nagyon aktiv vagyok a szerveren, igy hát 6-7 óra. Este vagyok a legaktivabb. Mi a véleményed a csapatmunkáról? A csapatmunka nagyon fontos mint egy frakcióban, mint az admin teamnél, én ahogy PD be vagyok nagyon sokat számit a csapatmunka főleg ATM rablásnál vagy nagyobb akcióknál. Én nagyon szeretek csapatban dolgozni. Miért pont téged válasszunk? Egyrészt azért mert ahogy már mondtam este aktiv vagyok és este vannak olyan emberek akik nem tartják be a szabályzatot. Másrészt szeretek segiteni az embereknek, és már úgy gondolom hogy meg tanultm azokat amiket kell tudni. Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Jelenleg nincs sok admin és szeretnék segiteni az Admin Teamnek, és szeretek segiteni az embereken. Szeretném magam kipróbálni adminként is. Pozitív tulajdonságok.: Kedves, Segitőkész, Megbizható, Szeretem ha az igazat mondják. Negatív tulajdonságok.: Nem szeretem azt aki hazudik, Nem szeretem aki idegesit. Köszi hogy megnézted a lapomat. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Clark Hozzászólva: Július 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 30, 2020 Jó kis!Lap lett sok sikert !TÁMOGATOM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Július 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 30, 2020 Néhol rövid.. De nem lett rossz lap. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Nico Moreno Hozzászólva: Július 30, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Július 30, 2020 17 perce, Jack Williams said: Jó kis!Lap lett sok sikert !TÁMOGATOM Köszi! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Nico Moreno Hozzászólva: Július 30, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Július 30, 2020 9 perce, Ryko said: Néhol rövid.. De nem lett rossz lap. Köszi Ryko! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Július 31, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 31, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem tetszett az ön lapja, ezért elutasításra került ! Megjegyzés: Jailok súlyossága Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések