Larry Marcell Létrehozva: Augusztus 2, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 2, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? Marcell Hány éves vagy? 14 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 3-4 Jelenlegi játszott perceid száma: 5461 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! Nem! https://imgur.com/wSihsG5 Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? Még nem! Miért ezt a frakciót választanád? Jó rp-ket lehet kihozni és nagyon érdekel a szakma! Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Igen! Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Marci vagyok kedves srác! átlagos de gyors! Szeretem az autókat szabadidőmben mindíg gokartban ülök! Szeretem tüdom a sport minden darabkáját! Mellete horgászok és futok rendszeresen! Köszönöm ha felvesznek IC Rész Jelentkező neve: Larry Marcell Jelentkező születési helye, ideje: Las Vegas 2000.02.02 Jelentkező anyjának leánykori neve: Larry Zsanett Jelentkező apjának neve: Larry Benedek Előző munkahelye(i): Autószállító (3 év tapasztalat) Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Szeretem a csapat munkát! Viszont azt nem ha valaki alpári módon dirigál velem! Bármiben segítek másoknak! Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Marcinak hívnak! Szeretem ha rendvan és tisztaság! Gyors és jókezű ezermesternek mondhatom magam! Szeretek csapatban dolgozni! Ha ideges vagyok könnyen fentebb viszem a hangsújt de a testvérem vagy egy kávé hamar lenyugtat!Ha nincs mit tenni igazi humorista vagyok!Általában ha található autóverseny,kiállítés én is megtalálható vagyok rajta!Szeretnék egy jó csapat tagja lenni segíteni az embereken! Köszönöm ha megtekintik a lapomat! Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? Igen Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: Augusztus 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 4, 2020 Kedves jelentkező! Sajnálattal kell közöljük, hogy jelen jelentkezését elutasítjuk, nem nyerte el a vezetőség tetszését! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések