Dylan Le Fosh Létrehozva: Augusztus 2, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 2, 2020 IG név: Dylan Le Fosh Egy 15 éves srác vagyok. Esztergomban élek. Szeretek sportolni, jelenleg triatlonozom és gyúrok. Szeretem a szabadidőmet a szabadban tölteni haverokkal és szeretek játszani. Szeretek új embereket megismerni. Türelmes, kedves embernek tartom magam. (Jelenleg ennyit tudok írni. Ezen a szerveren körülbelűl 30 perce játszom erre tekintettel nem nagyon voltam a szerveren semmilyen frakcióban, de más szerveren voltam illegális és legálisban egyaránt. A szerveren még szinte nem értem el semmit mert még csak a városházáig jutottam sajnos. Nem voltam még admin jailben. Nem voltam még bannolva.(Fenti képen ez is látszódik) Segíteni a játékosoknak ha elakadnak valamiben vagy valami problémájuk van. Kiszűrni azokat a játékosokat akik csak rontani szeretnék a többiek játékélményét. Igazságot tenni és rendet tartani a szerveren. Jelenleg napi 3-4 óra, iskola időben nem tudom még hogy mennyire leszek elérhető. Személy szerint jobban szeretem a csapatmunkát, többször játszottam csapatban. Szeretem hogyha egy jó közösségbe bekerülök, ahol segítjük egymást és jó a hangulat. Több szerveren is voltam már admin. Határozott vagyok. Tudom a dolgom. Mert hallottam hogy van tagfelvétel és gondoltam megpróbálom hátha egy jó közösség tagja lehetek. Eddig csak egy embert láttam dutyban 30 playernél gondoltam szükség van adminra. Kedves, jófej, megértő, segítőkész vagyok. Kicsit türelmetlen vagyok, általánosságban nem vagyok egy nyugodt ember. (Eddig csak ezeket vettem észre magamon!) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 2, 2020 Szia! Úgy érzem, hogy csak azért regisztráltál a szerverre, hogy tudj valahol adminisztrátorként tevékenykedni. Így, hogy még új vagy a szerveren, semmi tapasztalatod, nem támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: Augusztus 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 2, 2020 Szia! Szerintem nem lennél alkalmas a feladatra ennek okai: Formázatlan és hanyag a lap. Kitartok @Laci szavánál, új vagy, és minden bizonnyal nincs sok tapasztalatod. Szerintem várj még vele, és próbálkozz később. nem támogatom Eredményeim: Dodge Challenger SRT Demon/Full Verseny. BMW M4 Félig Prime/Verseny. Harley Davidson Knucklehead 1Prime/Full Verseny. Taxitársaság /Leader. Szerelő/Próbaidős Vontatós. OMSZ/Próbaidős Mentőápoló Adminsegéd/AS. "Hiszek a sorsban, és hiszek abban, hogy ha valami megtörténik akkor annak oka van." ''Didier Drogba,, 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KrisT Hozzászólva: Augusztus 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 5, 2020 Szia! Az elején meggyőződésem volt, hogy csak viccből írtad meg. Nem tudom, hogy a jegyzetszerű jelentkezési lapodban mikre válaszolsz. Borzalmas külalak, trehány az egész. Mondanék róla jót is, de sajnos nem tudok. 30 perc játszás után nem lesz itt senkiből admin, felejtsd el. 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Augusztus 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 5, 2020 Formázhattál volna rajta, kevés dolgot írtál... Mellesleg szerintem egy adminisztrátornak, higgadtnak és nyugodtnak kéne lennie.... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem tetszett az ön lapja, ezért elutasításra került ! Megjegyzés: Formázatlan Rövid Szerezz még tapasztalatot bőven Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések