Jump to content

Adminisztrátori jelentkezés

Ajánlott bejegyzések

IG név: Dylan Le Fosh

• Egy 15 éves srác vagyok. Esztergomban élek. Szeretek sportolni, jelenleg triatlonozom és gyúrok. Szeretem a szabadidőmet a szabadban tölteni haverokkal és szeretek játszani. Szeretek új embereket megismerni. Türelmes, kedves embernek tartom magam. (Jelenleg ennyit tudok írni.
  • Ezen a szerveren körülbelűl 30 perce játszom erre tekintettel nem nagyon voltam a szerveren semmilyen frakcióban, de más szerveren voltam illegális és legálisban egyaránt. A szerveren még szinte nem értem el semmit mert még csak a városházáig jutottam sajnos.
  • Nem voltam még admin jailben.
  • unknown.png
  • Nem voltam még bannolva.(Fenti képen ez is látszódik)
  • Segíteni a játékosoknak ha elakadnak valamiben vagy valami problémájuk van. Kiszűrni azokat a játékosokat akik csak rontani szeretnék a többiek játékélményét. Igazságot tenni és rendet tartani a szerveren.
  • Jelenleg napi 3-4 óra, iskola időben nem tudom még hogy mennyire leszek elérhető.
  • Személy szerint jobban szeretem a csapatmunkát, többször játszottam csapatban. Szeretem hogyha egy jó közösségbe bekerülök, ahol segítjük egymást és jó a hangulat.
  • Több szerveren is voltam már admin. Határozott vagyok. Tudom a dolgom.
  • Mert hallottam hogy van tagfelvétel és gondoltam megpróbálom hátha egy jó közösség tagja lehetek. Eddig csak egy embert láttam dutyban 30 playernél gondoltam szükség van adminra.
  • Kedves, jófej, megértő, segítőkész vagyok.
  • Kicsit türelmetlen vagyok, általánosságban nem vagyok egy nyugodt ember. (Eddig csak ezeket vettem észre magamon!)

• Szia!

• Szerintem nem lennél alkalmas a feladatra ennek okai:

• Formázatlan és hanyag a lap.
  • Kitartok @Laci szavánál, új vagy, és minden bizonnyal nincs sok tapasztalatod.

• Szerintem várj még vele, és próbálkozz később.

nem támogatom

Eredményeim:

Dodge Challenger SRT Demon/Full Verseny.

BMW M4 Félig Prime/Verseny.

Harley Davidson Knucklehead 1Prime/Full Verseny.

Taxitársaság /Leader.

Szerelő/Próbaidős Vontatós.

OMSZ/Próbaidős Mentőápoló

Adminsegéd/AS.

"Hiszek a sorsban, és hiszek abban, hogy ha valami megtörténik akkor annak oka van."

''Didier Drogba,,

• Like 1

Szia! Az elején meggyőződésem volt, hogy csak viccből írtad meg.

Nem tudom, hogy a jegyzetszerű jelentkezési lapodban mikre válaszolsz. Borzalmas külalak, trehány az egész. Mondanék róla jót is, de sajnos nem tudok. 30 perc játszás után nem lesz itt senkiből admin, felejtsd el.

• Like 2
  • Köszi 1

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.