VinczeBalazs Létrehozva: Augusztus 3, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 3, 2020 (módosított) LS Cartel Név:Vincze Balázs Születési hely:Románia,Szilágy megye,SzilágySomlyó OOC önéletrajz:13 éves fiú vagyok,sok időt töltöm a szabadban,szeretem az állatokat és szabadidőm rp-zéssel töltöm.Kedvenc sportom vagy hobbim a kosárlabda illetve szeretek számítógépeket is összerakni.Idén már 7.es leszek.Sok barátom van és szeretünk marháskodni de mikor rp-ről van szó mind komolyan vesszük.Én három hónapja kezdtem el rp-zni a szerveren és azóta nincs 1 haszontalam percem se mert a szerver mindig elfoglalkoztat valamivel és felvidít IC Önéletrajz Korom:21 éves Születési helyem:El Corona Szüleim:Brennan Colbert és Jenna Colbert önéletrajz:Mióta megszülettem a városba mindig is féltem a bandásoktól de valamiért olyan akartam lenni mint ők.Az én apám egy mexikói cartelben dolgozott és El coronába éltünk.De én és anyukám féltünk a bandás élettől ezért elköltöztünk Sf-be ameddig 12 éves lettem.Az iskolába sok barátom volt és sok csínytevést végeztünk ezért jegyeim kicsik voltak de eszem vágott mint a borotva akárcsak az anyukámé.Miután elvégeztem az általánost,a középiskolába megismertem a szerelmem Olivia Taylor-t akivel egyből megházasodtam középiskola után.Éltük házas életünket egy garázsba és vettünk 6 autót.Egy nap úgy kelltünk fel hogy minuszba vagyunk,gondolkudtunk mit tegyünk és még apámról eszembe jutott hogy az ő dicsőségéért alapítunk egy illegál cartelt amellyel pénzünket akarjuk keresni. FRAKCIÓ NEVE LS CARTEL Tagok akikkel elindítanám a frakit Egy haverommal indítanám ő OOC neve Benjámin,Ic neve Olivia Colbert Én adnék neki egy Co-leadert, magamnak pedig egy leadert Többi tagot később tgf-be felvesszük Frakción belüli rangok adquisitivo-ő szerzi be az illegál Anyagokat(fegyver,drog,stb.) Fegyverőr-tőle kérjük a fegyvereket, Ő a felelős a fegyverekért Eladó:tőle lehet venni fegyvereket,drogokat,minden illegál cuccot Co-leader-ő a vezér helyettesse Leader-ő minden tulajdonosa,bármit kezdhet a bandával Mióta rp-zek? én összesen 1 éve rp-zek,3 hónapja ezen a szerón Célom a frakival -szeretném mások rp élményét bővíteni -mindenkit bírunk a frakcióba IC OOC nem szarozzuk egymást OOC!!! -cartelünk tagjai élvezzék az IC életüket -minnél többen legyünk mert úgy jobb az rp élmény -a maffia tagok legalább napi 3 órát legyenek aktívak 3 nap inaktivitásért kick jár(ha nem jelentik) -Legyünk egy összetartó nem 3 napot tartó maffia UCP-ről kép Sajnos nem tudok most belépni UCP-re ugyanis nem tudom miért de tegnap sikerült.Nem fogok hazudni,bevallom több mint 10 jailem van mert kezdőként jöttem ide Miért engem kéne választani Szerintem azért kéne engem választani mert:napi 5-6 óra aktivitás,tagokkal megértőek vagyunk,sok az rp tapasztalatom ezért el tudnék tartani egy frakit Leader tapasztalatom Számomra ez a szerver még új de más Szerveren volt olasz maffia leader,orosz maffia leader,ezért azt gondolom hogy itt is el tudnék tartani egy frakciót Járművek -2/3db bmw m5 f10 -2 Maverick helikopter -1 mercedes g65 amg Skinek és a mappolás Mappolás nem kell de ha jól tudom volt régebben is volt egy cartel annak a cartelnek a skinjeit szeretnénk.A Hq a következő lenne:https://imgur.com/gurSq2c,https://imgur.com/vTEsyOh. Köszönöm szépen a figyelmet!!! Edited Augusztus 3, 2020 by VinczeBalazs Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
farkasbenjamin Hozzászólva: Augusztus 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 3, 2020 (módosított) a tartalom a lényeg. szerintem jó:D Edited Augusztus 3, 2020 by farkasbenjamin 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
VinczeBalazs Hozzászólva: Augusztus 3, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 3, 2020 Kedves jeffry hol van helyesírási hiba? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
VinczeBalazs Hozzászólva: Augusztus 3, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 3, 2020 De mondd meg,hogy mi a hiba benne? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: Augusztus 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 3, 2020 (módosított) Szerintem nem lennél alkalmas erre a feladatra ennek okai: Formázatlan a szöveg (hanyag formázás) amit írtál az kevés/rövid nem tértél ki a lényegre hiányos ucp Nem támogatom Eredményeim: Dodge Challenger SRT Demon/Full Verseny. BMW M4 Félig Prime/Verseny. Harley Davidson Knucklehead 1Prime/Full Verseny. Taxitársaság /Leader. Szerelő/Próbaidős Vontatós. OMSZ/Próbaidős Mentőápoló,Ápoló Adminsegéd/AS. "Hiszek a sorsban, és hiszek abban, hogy ha valami megtörténik akkor annak oka van." ''Didier Drogba,, Edited Augusztus 3, 2020 by Ben Foster//[Gábor] 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
VinczeBalazs Hozzászólva: Augusztus 3, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 3, 2020 Akkor most ez el lett utasítva? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
May Zyra Hozzászólva: Augusztus 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 3, 2020 Nem Támogatom Nincs megfelelően formázva / tagolva. Idézem "Nem fogok hazudni,bevallom több mint 10 jailem van mert kezdőként jöttem ide" Idézem " én összesen 1 éve rp-zek,3 hónapja ezen a szerón" UCP hiánya. Rövid mind az OOC mind az IC része. Ezen kívül szerintem túl fiatal is vagy. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
VinczeBalazs Hozzászólva: Augusztus 3, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 3, 2020 May Zyra vannak fiatalabbak nálam is akiknek van frakciójuk lol Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Augusztus 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 3, 2020 Formázás eléggé gyenge, tartalom kevés... Nem Támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jerome Triplett Hozzászólva: Augusztus 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2020 A formázás borzalmas, sok a helyes írási hiba. Nem Támogatom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Augusztus 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2020 Halóka! Formázatlan, Hiányoznak a képek,csak a fraki Hq-ról vannak csak képek((mappolás nincs is)) UCP-ről nincs kép. HIÁNYOS! ezt ebben a formában NEM TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 10, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem nyerte el a lapjának tetszése, így elutasításra került. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések