Jump to content

Connor Harrison Adminisztártori jelentkezése!

Ajánlott bejegyzések

FB-Cover.jpg

Magamról: 

Üdv minden olvasónak! Én Szabolcs vagyok 19 éves Erdélyi srác, még gimnáziumba járok programozást tanulok. Sportolásról némi szót, sportoltam de sajnos nem tudtam sok ideig mert egy sérülés miatt abba kellett hagynom (Jégkorong). Szabadidőmbe a barátnőmmel vagy a barátaimmal szoktunk bringázni, túrázni, hegyetmászni, lovagolni, autókázni. Szeretem a kutyákat ezáltal vagy 2 kutyusom is két Bulldog (Lili, Mackó). Még ezekmellet szeretek nagyon filmetnézni inkább a Horror, Akció filmeket szeretem.

Máskülönben rólam annyit kell tudni hogy egy csendes, visszafogott, barátkozó, ember vagyok.

Magamról (IC): 

Hát hogyan is tudjam ezt kezdeni? Pályafutásom 2015 ben kezdődött SAMP-on ott egy ugynevezett FayRPG szerveren majd ez megszünése után megpróbálkoztam a DiamondRPG vel 2017 ben de ennek a szervernek rettenetes admin csapata volt ezt nemsoká ott is hagytam, majd 2019 ben számomra egy új kezdettel meg sok tapasztalattal :) megpróbálkoztam a DayRPG vel nagyobb siker után ezis bezárt ugy mint a többi. Ezután átkerültem MTA ra, ahol a HungaryLife szerveren kezdtem játszani de itt egy nagyobb konfliktusba ütköztem a tulajdonos barátbőjével és oktalanul 2993napos adminjailt kaptam. Hát a nexgaming szerveren sajnos még alapszintű játékos vagyok vagyonom egyenlő a nullával de próbálok bekerülni valami prakcióba inkább a legális frakciók vonzanak de nagyon szivesen rpzek illegálba is. De ezeken eltérve Connor Harrisonnak hivnak 21 éves vagyok Los Santosba élek egyedül mivel elköltöztem családi problémák miatt fő munkám Mentőápoló vagyok de ezmellet úttisztitó vagyok. Minden álmom egy Kórház vezetése! Szeretek autókázni és nagyon szeretnék egy luxus autót is meg minél több pénzt!

ADMIN ELÉRT SZINTEK: 

FayRPG: Adminszint (3)

DiamondRPG: Adminszint (4)

DayRPG: Adminszint (Tulajdonos)

Adminjailek: 

cad9d4331f7574bb36ee9f8d72c03a18.png

Bannok:

f546b5c883ab1607d5c5b65d3f23eacb.png

Adminisztrátor feladata: 

Egy adminisztrátor feladata a játékosok problémáinak helyes megoldása és segítése emelett a szerver képviselése és előrevitele jó irányba és a rend fenttartása emelett a játékosok helyes figyelmeztetése, moderálása hogy a szerveren illő magatartást képviseljék.

Aktivitási idő: 

Nagyon aktív tudnék főleg délután lenni a szerveren mert főleg igy nyáriszünetbe nincs sok dolgom. Naponta ilyen (6-7 órát).

Mi a véleményed a csapatmunkáról? 

A csapatmunkát az életben és előtérben helyezem mert ugye 2 évet jégkorongoztam ezért a megfelelési kényszert és a csapatmunkát a tarsolyomba tudhatom. :) 

A véleményem pedig az hogy minden helyen, ahol többen dolgoztok egy cél érdekében ami jelen esetbe a szerver előrevitele. Szeretek csapatba dolgozni!

Miért pont téged válasszunk? 

Igazságosnak tartom magam másokkal szembe és mások is ezt gondolják rólam! Több féle szerveren megfordultam már találkoztam többféle emberrel. Barátkozó és beszédes típus vagyok. Ismerem az érme két oldalát meghallgatom minkét félt (pl: veszekedés során, nemcsak egy személy szava után döntök). Informatikai szakágam miatt a gépírás sem nagy akadály. Megvan a szükséges szigor, persze ez sem túlnyomó részben!

Miért jelentkeznél adminisztrátornak? 

Több éves tapasztalatom iránt rájöttem hogy ezt szeretem csinálni, élvezem ami a legfontosabb. Szeretném a szervert a tudásommal előrébb vinni. Szeretnék bekapcsolodni egy összetartó jó adminközösségbe! Szimpatikus a szerver ezért gondoltam jelentkezek!

Pozitiv tulajdonságok! + 

• Barátkozó.
  • Humoros.
  • Olykor komoly és szigorú.
  • Jó beszédkészség.
  • Jó kapcsolat ápolás a játékosokkal.

Negatív tulajdonságok! - 

• Makacs 
  • Őszinte 
  • Jószívű
  • Kiváncsi

Köszönöm hogy elolvastad! 

N_vtelen-1.png

Edited by Connor Harrison
  • Like 2

Szia!

Ahogy látom, még új vagy a szerveren, vagyis gondolom, mert fórumra nemrég regisztráltál, szerveren meg még nem nagyon találkoztam veled. Szerintem még tapasztalatot kéne szerezned... Viszont!

A lapod igényes, ebből megítélve valószínűleg jellemző rád ez a tulajdonság, amire szükség van.

Sok sikert kívánok! :)

UI.: Nem értem, hogy IC részhez miért írtad oda azokat a szervereket, ahol jelen voltál.

Edited by Laci
UI
  • Like 2

Szia!

Szerintem alkalmas lennél a feladatra.

• Látszik a lapodon hogy igényes.
  • Szépen megírtad és kitértél a lényegre.
  • Szerintem 1 esélyt megérdemelnél.

Támogatom

Eredményeim:

Dodge Challenger SRT Demon/Full Verseny.

BMW M4 Félig Prime/Verseny.

Harley Davidson Knucklehead 1Prime/Full Verseny.

Taxitársaság /Leader.

Szerelő/Próbaidős Vontatós.

OMSZ/Próbaidős Mentőápoló,Ápoló

Adminsegéd/AS.

"Hiszek a sorsban, és hiszek abban, hogy ha valami megtörténik akkor annak oka van."

''Didier Drogba,,

• Like 2

@Laci Megfogadtam a tanácsodat, mert láttam hogy nemérted a "Magamról (IC)" rész és kibővitettem remélem erre értetted, és tetszésedet elnyertem vele!

És köszönöm a pozitív hozzászolásokat mindenkinek!

Edited by Connor Harrison

Sok benne a helyesírási hiba. A Magamról (IC) részhez nem értem, h miért írtál OOC-t, pl, hogy milyen szerveren jártál. Oda az kell, amit a karaktered mondana magáról. De amúgy egy adminisztrátori jelentkezéshez nem igazán értem, hogy miért kell IC-t írni, mivel ez teljesen OOC. 

Viszont:

Nagyon tetszik a külalak. Kényelmes a szemnek, átlátható. Maga a lap nem untató. A mondataid egybefüggőek, célratörőek. Látszik, hogy sokat foglalkoztál vele. Ezek az igényességedre, precizitásodra vallanak.

A helyesírási hibáktól én eltekintek, hisz Erdélyben laksz.

Én adnék neked egy esélyt, támogatom!

• Like 1

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.08.07.-én 15:00-kor vagy  2020.08.08.-én 15:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező !

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.