Kasem Zhulati Létrehozva: Augusztus 8, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 8, 2020 Az általad nyitott unban kérelem téma címe az alábbi módon nézzen ki: IG Neved - Admin neve aki bannolt IC/InGame neved: < Layla Yen > A ban időpontja: < 2020/07/08 - 2020/10/16 > A ban oka: < Szerver szídás + OOC stíilus > A ban időtartama: < 3 hónap > Admin neve, aki bannolt: < Martinez > Miért szeretnéd az unbant? < Mert egy nagyon de nagyon jó szerver, sőt fantasztikus, és megbántam hogy ilyet tettem, mert full unatkozok, és ezen régen rohadt sokat játszottam. Szóval Martinez, bocsánatot kérek tiszta szívemből, kérlek adj egy Ub-t, nagyon jó szerver, adminok is jók. Más szerókon ez a közösség nincs meg mint itt, ezért szeretek/szerettem itt játszani, szóval kérlek engedj vissza, soha többet nem követem el ezt a hibát, sőt semelyiket. Megígérem! Szia Martinez, További Szép Napot!> 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Augusztus 9, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 9, 2020 Szia ! Amit írtál a szerverről és egy játékosról, az elég durva volt, sőt, egyáltalán nem ide való, ezáltal ez még megmarad bennem és nem felejtem el. Viszont az UB-t megkapod egy 150 perces AJ fejében. Várunk vissza. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések