Carlos Conner Létrehozva: Augusztus 9, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 9, 2020 (módosított) Carlos Conner adminisztrázori jelentkezése! Magamról Sziasztok! Horváth Vendel Zsolt vagyok, 14 éves. Jelenleg Dunaharasztin élek 1 testvéremmel és szüleimmel és ide is járok iskolába. Most a II.Rákóczi Ferenc általános iskolába járok és 8. osztályos vagyok. Alsóban majdnem kitűnő tanulmányaim voltak de ez felsőben közepesre romlott.Szabad időmben RP-zek,szerelek vagy biciklizem és néha kimegyünk drift edzésekre is. Vannak rosszabb napjaim amikor ingerlékenyebb vagyok, de így is naggyából meg tudom őrizni a hideg vérem. Nem szeretem ha valaki meg akarja magyarázni nekem azt amiről semmit se tud.Sajnos eléggé makacs természetem van, de emellett nagyon könnyen és gyorsan tanulok. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Magamról a játékban Ezen a szerveren kb. egy hónapja játszom és 15.000 percem van jelenleg. Játszottam Seemta szervereken is de azokon csak olyan 5-6 ezer percem van és a nagyobb részében hajléktalant RP-ztem. Eddig a Taxitársaságnál és a Groove Street Families-be voltam mint frakció, de még vannak tervek hogy hova szeretnék menni.Még nem voltam admin/adminsegéd de más szervereken sincs nagyon admin jailem és bant még sehol sem kaptam.Ezen a szerveren amit elértem az egy pár fegyver, Reefer, Lada 2107,Audi A8,Body-s BMW 750,Volvo 850 és egy Nissan 240 SX és elkezdtem megtapasztalni, hogy milyen frakcióban részt venni. Inkább kereskedni próbálok olcsóbb autókkal kisebb nagyobb sikerekkel. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Hányszor voltál admin jailben/bannolva? Sajnos van de ebből tanultam. https://kepkuldes.com/image/b0yqIR ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Szerinted mi egy adminisztrátor feladata? Egy adminisztrátor feladata a játékosoknak segíteni vagy azokat a játékosokat szankcionálni akik megszegik a szabályokat. Ebből a példa mutatás sem maradhat ki. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Aktivitási idő Suli időben kb.:3 óra, Szünetekben és hétvégén akár 8 óra ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Véleményem a csapat munkáról A csapat munkában a legfontosabb hogy mindenki a lehető legtöbbet adja bele és így tudunk a legkönnyebben tovább jutni. ez nagyon fontos egy ATM rabláskor vagy amikor valakit el akarnak kapni és még sorolhatnám. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Miért pont téged válasszunk? Mert rengeteget tudok aktív lenni és nagyon tanulékony vagyok. Emellett a RP szabályok nagy részével tisztában vagyok.(úgy érzem) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Mert ki szeretném próbálni és gyakran vagyok fent éjszaka is amikor nincs adminisztrátor és rengeteget szenvednek egyesek a felborult autókkal stb. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Pozitív tulajdonságok.: -Segítőkész -Tanulékony -Türelmes -Megbízható -Lelkes -Humoros ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Negatív tulajdonságok.: -Önkritikus -Makacs -Néha túl őszinte -Szókimondó -Lusta ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Megjegyzés Köszönöm ha elolvastad kérlek írj a lapomról egy véleményt. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Edited Augusztus 9, 2020 by Carlos Conner Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Aiden Patel Hozzászólva: Augusztus 9, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 9, 2020 Néhol hiányos, és nekem kicsit jegyzetfuzetesnek néz ki. Nem támogatom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Sweet F Gates Hozzászólva: Augusztus 9, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 9, 2020 Hi! Szerintem Elég jó lap lett. Néhol kissé hiányos ha ezen javítasz jó lesz. Az admin jail-ek "szerintem" nem annyira súlyosak. Játszottam veled már egy másik szerón Piru-sként és rohadt jól rp-ztél a sok "non"-os közt. Most Groove társak vagyunk,a szerón is volt már közös rp-nk és szerintem meg felelsz. Sok Sikert!TÁMOGATOM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Clark Hozzászólva: Augusztus 9, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 9, 2020 Tesó egy jó ideje ismerlek téged ráadásul most bandatagom vagy,a bandába szerintem te teszed hozza a legtöbbet,segítőkész vagy ezért megérdemelsz egy esélyt! Támogatom! By:Jack Williams Grove Street Leader Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Nitro Brown Hozzászólva: Augusztus 9, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 9, 2020 tök jó lap.támogatom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Big Michael Hozzászólva: Augusztus 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 10, 2020 szerintem nagyon jó lett TÁMOGATOM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Cortez Eldorado Hozzászólva: Augusztus 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 10, 2020 Támogatom :^) Szerintem jó lap lett Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 10, 2020 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2020.08.10.-én 18:00-kor vagy 2020.08.11.-én 16:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező ! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések