JohansErik Létrehozva: Augusztus 9, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 9, 2020 (módosított) [Országos Katasztrófavédelem] Fire Department OOC Részleg Magamról: Eriknek hívnak 14 éves vagyok. Kecskemét melletti kis várósban élek! Hobbim: Régebben fociztam, most pedig kosarazni tanulók és próbálok eredményeket elérni a sok munka, gyakorlás, edzés után. 4-5 éve RP-zek. Hamarosan el szeretnék kezdeni cross motorozni ez az egyik tervem a másik tervem , hogy Diák munkából egy kis pénzt tudjak szerezni a jogosítványra és a motorra ami meg vallva nem egy olcsó buli ez , hogy ilyet el kezdj. Én régebben Seemta v3 Las Venturason játszottam onnan át mentem egy kicsit gazdag RP.re és miután abba hagytam a gazdag RP szervereket FlyMtan játszottam kb 1 évet azalatt az egy év alatt szép és jó RP.ket mondhatok magam mögött. És egy hónapja tervezem pár haverommal , hogy miért nem próbáljuk ki ezt a NextGaming RP szervert és hát nekünk meg tetszett hát el is kezdtünk rajta egy új életet reméljük itt még több és még jobb társaságban tudunk szép és jó RP-ket csinálni a kedves játékosokkal. Frakció Történet: A nomád életmódot folytató magyar nemzetségeket a tűz csak ritkán fenyegette. A Kárpát-medencében való letelepedést követően viszont megváltozott a helyzet: a zárt települések, a korabeli építőanyagok és a zsúfolt építkezések megnövelték a tűzesetek számát. A tűz elleni védekezés közösségi feladattá vált. Európa más államaihoz hasonlóan a középkori magyar tűzvédelem is lassan fejlődött, melyben a feudális társadalom általánosan érvényesülő hibái – mint például a zsúfolt, és ez által tűzveszélyes területektől távol lakó, anyagi javakkal rendelkező földesurak áldozatkészségének hiánya – is szerepet játszottak. I. (Szent) István király, a magyar államiság megalapítója már rendelkezést hozott arról, hogy „Ugyan a papok meg az ispánok hagyják meg mindenfelé a falusbiráknak, hogy vasárnaponként az ő felszólításokra minden ember, nagyja és apraja, férfia s asszonya, mind templomba menjen, kivéve azokat, a kik a tűzhelyet őrzik.” Ez a rendelkezés az első magyar tűzvédelmi előírásnak tekinthető. A tüzek őrzése mellett I. István a gyújtogatásokról is szigorú intézkedést hozott, mely szerint „Végeztük: hogy ha valaki más ember épületeit ellenségeskedésből felgyújtja, állassa helyre az épületeket, és valami házi eszköz odaégett, fizesse meg, és annak felette adjon tizenhat tinót, ki összevéve hatvan ezüst pénzt ér.” A gyújtogatások valóban gyakori problémát jelenthettek, hiszen nemcsak, hogy törvényi szabályozást hoztak ellene, de a gyújtogató büntetése az épület helyreállítása, és a kárba veszett berendezések megfizetése mellett további, jelentős mértékű kárpótlást is magában foglalt. A későbbi századok során a törvények már nem csak a gyújtogatókra, hanem az azzal fenyegetőzőkre is súlyos – esetenként halál – büntetést mértek. Az első komolyabb tűzvédelmi intézkedések a városi polgárság kialakulásával egyidejűleg jelentek meg. A tűzoltás a céhek, a kézműves szervezetek és a lakosság közös feladata volt, a tüzek oltása a külföldi tapasztalatokkal rendelkező céhtagok irányítása mellett zajlott. Ugyanakkor az alkalmazott technikai eszközök – egyszerű vödrök, létrák, kéziszerszámok – fejletlensége miatt a lakosság egy nagyobb kiterjedésű tűzzel szemben csak kevés sikerrel vehette fel a harcot. Frakcióval a Terveim: Egy remek illetve egy RP-s kis csapatott szeretnék létrehozni. A Szerveren egy olyan Katasztrófavédelmet szeretnék létrehozni amelyben a tagok nem csak pénzért járnak ha nem a szórakozásért és a tökéletes RP-ért. Meetingek rendszerint zajlanának le. Sokszor csinálnánk nagyobb és hosszabb RP-ket. Katasztrófavédelem Rendfokozat: Tiszthelyettesek: Kadét Őrmester Törzsőrmester Főtörzsőrmester Zászlósok: Zászlós Törzszászlós Főtörzszászlós Tisztek: Hadnagy Főhadnagy Százados Főtisztek: Őrnagy AlEzredes , Ezredes Tábornokok: Dandártábornok , Vezérőrnagy AlTábornagy Amire szükségünk van: Mercedes-Benz-GépjárműFecskend ő - 4-5 db Audi A8 - 1 db Helikopter - 2 db Vontató - 1 db IC Részleg Önéletrajz: https://imgur.com/HABbGzL Edited Augusztus 9, 2020 by JohansErik 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JohansErik Hozzászólva: Augusztus 9, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 9, 2020 Élnézést kérek az el csúszások miatt! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Aiden Patel Hozzászólva: Augusztus 9, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 9, 2020 (módosított) Maga az egész nem lett rossz, de nagyon rövid! Sok kötelező pontot kihagytál, hadd említsek párat -ucp -miért érzed magad alkalmasnak -önéletrajz -mappolasok, skinek -milyen tapasztalatod van leaderkent -voltál e már frakcióban NEM TÁMOGATOM! Edited Augusztus 9, 2020 by Jeffry G. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 10, 2020 Szia! Szerintem is rengeteg olyat pontot kihagytál, ami tényleg fontos egy frakciópályázathoz. A másik nagy gond, hogy a szerveren erre a frakcióra nincsen szükség. Nem támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 10, 2020 Szia ! Jelenleg a szerveren erre nincs szükség, ha mindenképpen legál frakit szeretnél pályázni, akkor pályázzad meg a taxit ! Z/H ! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések