Jump to content

Ötletek.

Sweet F Gates

Ajánlott bejegyzések

HI!//Szép reggelt//Napot//Estét.[Ezek saját ötletek lesznek ha Sz**-nak gondolod mond meg nyugodtan]

Lenne pár frakció ötletem,Első az OMSZ-hez lenne.Ugye Történnek külön Láb Törés,kéz törés,Stb-stb. Ha műteni kellene egy ember Lehetnének minigame-k,Vagy ha lőtt sebet operálsz ki stb,stb,Így kicsit izgalmasabb lenne és nem csak a /megprobal-t kéne rp-zni. Második Lehetne Fel törni rendesen kocsi zárakat Minigame-n belül,Csak ORFK-nak. Jó lenne szerintem egy áram//villany  szerelő munka (nem tudom hogy mondják pontosan) is a játékba annyi lenne a lényeg ki jelölne nekünk házakat ahol meg kell szerelni a Dolgokat egy minigame-n belül ha sikerül akkor kapsz az ott lévő embertől egy kis pénzt ha nem akkor Meg rázhat az áram amitől kicsit le menne a hp-d.Ez nem tudom már mennyire lenne kivitelezhető ötlet de Lehetne pár karakter akikre te magad adhatsz rájuk ruhát (rájuk illőket amik nem bugosak)És tudnál rájuk külön cipőt,nadrágot,pólót adni,Ez nem lenne olcsó de akinek meg éri az meg veszi.Ennyi ötletem van egyenlőre írjátok meg a véleményeteket (bocsi ha már valakinek volt ilyen vagy ehez hasonló ötlete nem akarom le másolni)

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.