Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

[Illegál] Piru Bloods

JohansErik

Ajánlott bejegyzések

8c5487e59e8bc5f5e271f3fbc57ffbf5.jpg

Piru Bloods

Banda Története:

A Bloods több különálló utcai banda laza szövetsége. Elsősorban az usa területén tevékenykednek, és főként afroamerikaiak a tagjai. A Bloods kialakulása 1993 környékére tehető.

A bandatagok megkülönböztetésül piros kendőt [bandannát] és piros ruhákat hordanak. Kábitószer-, és illegális Fegyverkereskedelemmel foglalkoznak, de a Gyilkosságtól sem riadnak vissza. Legfőbb ellenségük a Crips banda, amelynek tagjait kék kendőjükről lehet megismerni és megkülönböztetni a Bloods tagjaitól.

A két banda gyakran keveredik egymással utcai harcokba, elsősorban Los Angelesben és Saint Louisban.

A tagok egymás közt "dawg"-nak (kutyának) szólítják egymást. A legtöbb tagnak van a felkarján egy 3 hegből álló égési seb, ami egy kutyamancsot ábrázol. Ezt a "beégetést" általában égő cigarettával csinálják és az új tag beavatásának ez is a részét képezi. Másik fő jellemzőjük az M.O.B., illetve a 662, ami a mobiltelefon billentyűin szintén ezt a betűkombinációt jelenti (Member Of Blood ), amit szintén vagy "beleégetnek" magukba vagy tetoválnak.

Általában kutyát (legtöbb esetben buldog) ábrázoló tetoválást viselnek. A beavatás fő része a "Blood-in", aminek lényege hogy valakinek a vérét (általában másét, csak nagyon ritka esetben fordul elő hogy a sajátjukét) "kiloccsantják". Ez többféle módon mehet végbe (verekedés, nemi erőszak, késelés, rablás közbeni erőszak, gyilkosság stb…), de a vérnek mindenképpen folynia kell (ez a "szertartás" arra is jó, hogy ennek segítségével pl. a beépülő rendőröket ki tudják szúrni). A Bloods tagok "hagyományos" fegyvere a borotvapenge, amivel kiválóan bánnak (a börtönökben mesterei a különböző pengék szájba és máshova történő elrejtésének és használatának). Jellemző, hogy ha lehetőség van rá, akkor legnagyobb ellenségeik esetében (Crips és a Rendőrség) az áldozat fején pengével bemetszést ejtenek. Ruházkodásukban a piros ruhák viselete és a védjegyük, a piros bandanna jellemző (keleten a vörös gyöngyfüzér is), emellett a Chicago Bulls csapat mezeit és mindenféle szerelését előszeretettel viselik. Bandanév (streetname) választásánál előszeretettel választanak olyan neveket, amikből következtetni lehet gengszter mivoltukra (Pl: Capone, Nitti, Baby Face Nel, Scar Face). A Nyugati-parti Bloods bandák tagjai írásukban nem használják a "C"-betűt, helyette vagy "CK"-t (Crab vagy Crip Killa rövidítése), vagy pedig egy áthúzott C-betűt irnak (¢).

OOC Magamról:

Eriknek hívnak 14 éves vagyok. Kecskemét melletti kis várósban élek! Hobbim: Régebben fociztam, most pedig kosarazni tanulók és próbálok eredményeket elérni a sok munka, gyakorlás, edzés után.

4-5 éve RP-zek. Hamarosan el szeretnék kezdeni cross motorozni ez az egyik tervem a másik tervem , hogy Diák munkából egy kis pénzt tudjak szerezni a jogosítványra és a motorra ami meg vallva nem egy olcsó buli ez , hogy ilyet el kezdj. Én régebben Seemta v3 Las Venturason játszottam onnan át mentem egy kicsit gazdag RP.re és miután abba hagytam a gazdag RP szervereket FlyMtan játszottam kb 1 évet azalatt az egy év alatt szép és jó RP.ket mondhatok magam mögött. És egy hónapja tervezem pár haverommal , hogy miért nem próbáljuk ki ezt a NextGaming RP szervert és hát nekünk meg tetszett hát el is kezdtünk rajta egy új életet reméljük itt még több és még jobb társaságban tudunk szép és jó RP-ket csinálni a kedves játékosokkal.

Magamról IC:

IC név: Igor Gorgovich . Nem rég érkeztem a városba régebben egy kis városban éltem de mivel 19 éves lettem így hát elköltöztem Los Santosba mer itt lakik pár haverom és be költöztem hozzájuk sokat jártuk az utcákat, melóztunk és nem régibben meg kérdeztem a haveromat , hogy nem kereskedünk inkább mint , hogy melózunk droggal, fegyverrel és hát be jött az élet rendesen hozzta nekünk a pénzt. Egyre többen lettünk és miért alapítottunk egy kisebb családot. Egyre nagyobb hírünk lett. Audikkal mászkáltunk full tuningal és jártuk az utcákat ismerkedtem, bulizgattam.

CtvdUjB.png

Céljaim a frakcióval:

Bandaként jókat játszani, RP-zni, szórakozni és minden héten/napon kicsit feljebb vinnénk az RP-t , hogy még élvezetesebb legyen és ne is legyen unalmas ez alatt azt értem , hogy egy kis ember rablás, atm rablás. Ezeket az RP-ket a szórakozásért , és a jó RP szituációkért csinálnák és növelnénk a az emberek RP tudását.

Bandán belüli rangok:

Youngster: Ekkor kezd el velünk ismerkedni. Gyakorlatilag a TGF kezdetétől a beavatásig ez a megnevezése.

Member: Beavatott tag a közösség elismeri a létezését ,  részt vesz kisebb RP szituációkba.

Gangster: Részt vesz az atm rablásokon kisebb , nagyobb RP szituációkba.

Street Solder: Nagyobb tiszteletben álló tag. Néha akár nagyobb feladatokat is rábíznak.

Original Gangster: Az OG jobb keze bizalmasa. Az OG távol létében az ő vállát nyomja a felelősség.

OG: Minden és mindenki felett áll. Maximális tisztelet illeti.

Játszott perceim száma:

1838 perc.

Miért lennék megfelelő Leader-nek

Sok szór voltam már illegális frakció leadere. El tudnám vezetni a frakciót hosszú távúra/rövid távúra. Megbízható vagyok Türelmes ami kell egy frakció leadernek lenni.

Ucp:

https://imgur.com/KRaVblE

Frakció járművek, ruházatok:

Járművek:

Impala 3db

Sanchez 3-4db

Ford Thunderbird 3db

Ford Transit 2db

Skinek:

https://imgur.com/a/GYQ8xKE

Mappolás:

https://imgur.com/a/t1yAPQA

Köszönöm , hogy végig olvastad. További szép napot és játékot.

maxresdefault.jpg

Tudod valamikor én voltam a Pirunak a leadere meg még 1 ember..

Hát ne haragudj de a formázást NAGYON leutánoztad a miénkről! A képek elhelyezését meg csomó dolgot.. Szép utánzás, már ne haragudj.

Ha ezt megnézed rá jössz, hogy miről beszélek!

Edited by Ryko
  • Like 2

A formázást mindenki saját maga dönti el , hogy milyen legyen stílusú, színe, formája mivel a piros a Piru Bloods színe így próbáltam ahhoz hasonlónak csinálni , de ha te úgy gondolod , hogy én le másoltam a ti frakció pályázást akkor nyugodtan hidd annak , hogy én le másoltam én csak követem a frakcióknak a színüket és formáját és a képeket se tőletek szedtem hanem a saját fantáziámból csináltam mindent , de nyugodtan hidd annak ezzel meg megkönnyebbíted a munkámat. Köszönöm.

Edited by JohansErik

Az előttem szólóval értek egyet. Szerintem nem lennél alkalmas Frakció leadernek az alapján amit írtál. "gazdag RP" megnevezésű szerverek pedig sose voltak és sose lesznek RolePlay szerverek. Mellesleg mielőtt neki állsz Ryko-nak amiért ki áll az igazáért olvasd el amit be küldött, külön ajánlom a megjegyzések rovatot.

NEM TÁMOGATOM

Edited by May Zyra

• GameAdmin 5

Halihó !

Nem tudom, hogy ki hogy áll hozzá, vagy mit néz, de nekem valamiért tetszik ez a lap. Nem lett túlformázva, a szemnek pont kényelmes. A tartalom is pont elég, bár mondjuk lehetett volna máshova picit többet írni, de nem vészes. 

Maga a frakció elképzelése jó, skinek és kocsik illetve mappolás is elfogadható, külön pont arra, hogy egyből old-school-t pályáztál és nem Lamborghinikkel meg Camarokkal akarsz járkálni. 

Az, hogy mennyi perced van a szerveren, az csak arra hátrány, hogy még nem teljesen tudtad kitapasztalni a szervert, játékosokat, frakciókat, de szerintem ha te normálisan el tudod vezetni a frakciót, jól RP-zel és értelmes vagy, akkor ezek a percek nem fognak számítani. :D 

Várom a közös bloods és crips RP-ket, jó lenne egy banda, ahol már végre is tudnánk hajtani pár rivalizálást, vagy bármi RP-t a bandával kapcsolatban. TÁMOGATOM.

• Köszi 1

Sziasztok!

Nekem is olyan érzésem van, hogy az alap koncepció, formázás @Ryko -ék lapjáról van kimásolva.

A helyesírás néhol nem valami elfogadható, a lap terjedelme pedig rövid.

Az elképzelés nem rossz, bár a rangok nem valami kreatívak, eléggé felületesnek tűnik maga az elképzelt frakció.

Az, ahogy reagáltál egy kommentre, nem illik egy esetlegesen leendő frakció leaderhez...

12 órája , JohansErik said:

Csak tudod van magán életem!

Nem támogatom!

Én csak annyit mondanék, hogy nem olvastam el az egészet csak ennyit ˇˇA Bloods több különálló utcai banda laza szövetsége. Elsősorban az usa területén tevékenykednek, és főként afroamerikaiak a tagja." ezt be illesztettem a Google-ba és első találatnak ezt kaptam https://hu.wikipedia.org/wiki/Bloods kicsit olvastam még a tiedet aztán a wikit és szóról szóra egy és ugyan az. Innentől kezdve az egész kétséges hogy mit másoltál még ki és honnan.Úgy gondolom hogy ha valaki akar egy frakciót legyen az akármilyen annyit meg érdemel hogy egy pár órán keresztül dolgoz rajta. 1800 perc-el meg szerintem túl kezdő vagy hogy már ilyet csinálj egy leadernek ismernie kell szerintem majdnem mindent a pályán és az embereket is ismernie kell és itt most lényegtelen hány RP szerveren voltál minden RP más és a maga módján egyedi. Én nem támogatom!

----------------------------------------------------------------------------------------
Triád 

Edited by Elisa Ming
  • Like 2

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.