Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

OMSZ

Ajánlott bejegyzések

XXI. kerület - Csepel | Országos Mentőszolgálat - Csepel Mentőállomás

OOC rész:

Sziasztok!Nagy Balázs a nevem 15-éves vagyok ,2005.01.26. án Születtem Kistarcsán.

Születésem óta Maglódon élek a szüleimmel illetve a nővéremmel.

Szabadidőmben haverokkal szoktam találkozni illetve focizni,de legtöbbször játszom.

Körülbelül olyan fél éve RP-zek és sokak szerint jól tolom.

Több frakcióban is voltam már,mint pl: OMSZ,ORFK,CRIPS,OROSZ MAFFIA.

Szeretném ezt a Frakciót jól elvezetni.

Naponta oylan 5-6 órát tudok fent lenni a szerveren,abbol olyan 5 órát fixen a frakcióra szánnék.

Mint ahogy leírtam szoktam járni focizni.

Ez az egy sport van amit nagyon szeretek más sport szóba se jöhet nállam,mondhatni azt hogy ez a hobbym.

IC rész:

Thomas S Frederick vagyok 24-éves.

Los Santosban élek a családommal.

Los Santosabn jártam általános iskolában, és  már gyerek gyerekkorom óta orvos akartam lenni.

Igy hát kijártam az általános iskolát és egy orvosi iskolában folytattam a tanulmányaimat.

Most végeztem el sikeresen az orvosi iskolát.

Rangok:

Ahogy hallottam nem változtak a rangok azóta amióta nem vagyok OMSZ-ben szóval nem nagyon szeretnék változtatni a rangokat szerintem teljesen jók a rangok.

Igazából még annyi hogy 1db leader lesz illetve 1 alledar.

Frakció céljai:

Egy egészen aktív frakciót szeretnék létrehozni.Igazábal igy ennyi meg jó RP-ket szeretnék ebben a frakcióban.ELég sokszor szeretnék tgf eket is tartani mert szeretném hogy sokan legyünk ebben a frakcióban. És egy jó kis csapatot szeretnék csinálni az OMSZ-en belül.

Miért pont ezt a frakciót választanád?

Voltam már ebben a frakcióban egyszer amint leírtam.

Nagyon tetszett nekem ez a frakció irl is vonz ez a szakma.

És szerintem elég jól eltudnám vezetni ezt a frakciót mindent vágok ebben a frakcióban.

Szerinted milyen szerepe van az OMSZ-nek a szerveren?

Hát nagyon fontos minden szerveren  a mentő szolgálat.

Bármilyen rendőrségi ügy van és bármilyen baleset ne legyen az hogy nincsen a szerveren Mentős.

Mert nagyon idegesítő dolog szóval nagyon nagy szerepe van a szerveren az OMSZ-nek.

Miért téged válasszunk?

Szerintem egész jól eltudnám vezetni ezt a frakciót,hiszen már írtam voltam már ebben  farkcióban.

És ez a frakció maradt meg nekem a legjobban mindenre emlékszek a rádiózásokra a kisebb szabályokra mindenre.

Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideig?

Ezen a szerveren kezdtem el RP-zni szóval más szerveren nem is voltam.

De ügye amint elmondtam a lap elején hogy ezen a szerveren sok frakcióban voltam mind Pl:OMSZ,ORFK,CRIPS,OROSZ MAFFIA.

• Like 1

Hi!

A lapodat jól összeszedted, bár annyira nem volt informatív, kicsit semmitmondó (szerintem).

A hozzáállásod remélem jobb lesz, mint amilyen a rendvédelmeknél volt, bár amennyire ismerlek, amihez szeretnél, ahhoz el tudod magad szánni.

Remélem egy értelmes frakciót tudsz az OMSZ-ből faragni, egy esélyt mindenképpen megérdemelnél, támogatom! :)

Sok sikert kívánok! :)

• Like 1

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.