Jump to content

Russel Witt, Austin Witt Országos Mentő Szolgálat

Ajánlott bejegyzések

118161030_3483976998280148_6617788705871372495_n.png?_nc_cat=101&_nc_sid=b96e70&_nc_ohc=MTs9Fi8ItPIAX_w6fQ7&_nc_ht=scontent.fbud5-1.fna&oh=3fe11e36e1097c3f9f091ef84e447789&oe=5F643591

Országos Mentő Szolgálat (OMSZ)
Austin Witt, és Russel Witt frakciópályázata.

OOC Információ magunkról:

Russel Witt:

Bognár Martinnak hívnak, 14 éves serdülő fiú vagyok. Győrben élek a szüleimmel, Gyárváros részen. A hobbim a számítástechnika és annak szeretnék tovább tanulni. 

8. osztályos leszek, aktív, és szorgalmas tanuló vagyok. 3-4 éves páyafutásom van, régebben még FUN szervereken kezdtem. Az osztálytársam szoktatott rá az MTA SA játékra/platformra (Austin Witt//Sky), és ő tanított meg RP-zni egy híresebb szerveren. Napi szinten 3-4 órát tudok a szerveren eltölteni tanulás után. Szeretem az állatokat, és óvom a természetet, próbálok természetbarát anyagokat használni. Korházba kell járnom mivel túlnövési betegséggel küzdök, ezért minden hónapban el kell látogatnom a korházat akarom ellenére is. Jelenleg úszásra járok sportolni, napi szinten leszoktam menni a ligetbe futni 1-2 kört. Szeretek barátkozni, csomó barátom van. 5 Testvérem van, mindegyik féltestvér, de szeretem őket, és remélem, hogy ők is szeretni fognak, és támogatjuk egymást. A barátommal IC, és OOC is támogatjuk egymást, persze barátot RP-zünk. Segítőkész, szorgalmas ember vagyok. Néha szeretek "dramatizálni", de nem vészes. A szerverre nem olyan rég regisztráltam, nagyon megtetszettek a modellezések, és a scriptek. LUA scripteléshez nem nagyon értek, inkább editeléshez értek annyira. Az osztálytársammal egy olyan tervünk van, hogy mikor kijártuk az egyetemet is, akkor Amerikába költözünk, és egy hajótársaságot/hostingot tervezünk. 

Austin Witt:

Nándornak hívnak, 14 éves vagyok. Győrben élek és az osztálytársammal szoktam mtázni. A kezdetben én hívtam fel elősször a barátomat mtázni, kezdetben nagyon nem tudott mtázni de 1-2 hónap után kikupálódott. Pályafutásomat a SeeMTA v3 szerverén kezdtem, sokáig nem játszottam ott mivel az szám nem volt kegyes hozzám. Ezután mentem át az avrp szerverére, ahol megismerkedtem sok jó személlyel, és ide hívtam fel a barátomat elősször mtázni. Szeretek biciklizni, és természetesen rpzni. Sok személlyel ellentétben, én szeretek iskolába járni mivel sokat szoktunk hülyéskedni a barátokkal. Én pozitív személyiségnek tartom magamat olyan emberekkel lettem barátok életem során akikre nem is gondoltam volna. 4 éve rpzek, néha szoktak lenni kihagyásaim amikor a dolgok nem úgy alakulnak irl mint, ahogy szeretném. Szeptemberben fog elkészülni az újonnan vett családi házunk. Az üdülőhajók szerelmese vagyok már kiskoromtól kezdve. A bárátommal az mtában legtöbbször testvéreket szoktunk rpzni, és kerüljük a konfliktusokat. A szerverre akkor találtam rá amikor YusuTV játszott rajta, akkor nagyon megtetszett, de sajnos akkor még nemvolt kivel rpzni ezért nagyon sokáig nem játszottam a szerveren. Pár napja tértünk vissza rpzni a barátommal, és azt tapasztaltuk a szerver sokat változott pozitív irányba.

IC önéletrajz:

Russel Witt:

Russel Wittnek hívnak, 28 éves vagyok, 1992. Április 20.-án születtem. Los Santosban születtem, jelenleg úttisztító állásom van. 7 Éve főorvos voltam, csak vezetőség váltás volt ezért mindenkit kirúgtak. Jelenleg egy Ladával rendelkezem. Apukám, és anyukám sajnos autóbalesetben húnytak el. Úttisztítóként dolgozok főállásban. Rátaláltam egy jóbarátra aki lakhatóságra szorult, ezért elköltözött hozzám. 5 éve sajnos elvették a házamat mert kaszinóztam, és nem fizettem ki a tartozást, de elmentem dolgozni és össze szedtem kellő pénzt egy házra. Apukám, Jeffry Witt 60 éves lenne Anyukám, Linda Smith pedig 58 éves lenne. Apukám főorvos volt, anyukám pedig szakács. Talpraesett, terhelhető ember vagyok. Nem vagyok szenvedélybeteg, nincs súlyosabb betegségem. A jelenlegi álmom az, hogy egy családot alapítsak, vezető/vezető-helyettesként. Szeretem a sportautókat, és az lenne a második álmom, hogy birtokoljak egy sportautót. 

Austin Witt:

Austin Wittnek hívnak 24 éves felnőtt férfi vagyok. 1 éve költöztem a városba. Jelenleg úttisztitóként tevékenykedek. 1 rozsdás tönkrement kocsi tulajdonosa vagyok. Fél éve még főorvos voltam, de meghalt a nagyapám akinek egy hatalmas kölcsöny volt a nyakán, mivel a kölcsönt a fizetésemből nemtudtam fizetni ezért a házamat elvették, és pár napra rá kirugtak. Dolgozni nemtudok mivel nincs bejelentett lakcímem. Ezután rátaláltam egy jó barátra akivel a kapcsolatunk mára testvériessé növekedett. Russel lakást adott nekem. Jelenleg még nem szedtem össze elegendő pénzt ahhoz, hogy egy új járművet vegyek. Esténként elszoktunk menni autózni körülnézni a városban. Apám és anyám szerencsére boldog házasok, Las Venturasban élnek, egy évben 2-3 szoktunk találkozni. A jelenlegi álmom az, hogy újra főorvosként tevékenykedhessek. Minden nap 8-kor szoktam kellni és este 6-ig szoktam dolgozni.

Frakció felépítése:

Leaderek (1):

Austin Witt

Al-Leaderek (1):

Russel Witt

Rangok:

Off Duty: Kirúgásra vár, vagy inaktív.

Ápoló: Az állomány frissen felvett tagjai. 1 hét próbaidőn kell átesnie ahhoz, hogy megkaphassa a magasabb rangot.

Orvos: Sikeresen teljesítették a próbaidőt, önállóan fogadhatják a hívásokat.

Szakorvos: Szakorvosok, akik megfelelő ellátásban részesítik Los Santos lakóit.

Pilóta: Ők azok akik helikopterrel mehetnek ki az esetre, a szakorvos/orvos jelenlétében.

Főorvos: Megbecsült állománytagok, jelentős szakmai tudással rendelkeznek, ők tanítják be az ápolókat.

Vezető helyettes: Ő a Vezető jobb keze, jelentős része van az állományban.

Vezető: Ő végzi az adminisztratív munkákat, ő toboroz szakmai tudással rendelkező tagokat.

Rendszerek:

Kommunikáció, rádiózási rendszer

Mint minden szervnél, nálunk is elengedhetetlen a gyors és egyszerű kommunikáció.
Minden állománytaggal szemben tisztelettel kell viselkedni beosztástól függetlenül.
A rádióforgalmazásra szigorú szabályok vonatkoznak. Minden állománytag a munkaszerződés megkötésekor egy rádiót kap, amivel eléri az OMSZ frekvenciáit. Szolgálatteljesítés idején a rádión elérhetőnek kell lennie az állománytagoknak. Meg vannak határozva a rádióban jelenteni köteles dolgok, például az esetre vonulás és az egység elérhetősége/nem elérhetősége. A rádióforgalmazás nem tartalmazhat obszcén, sértő kifejezéseket.

Oktatási és vizsgáztatási rendszer

Minden újonc állománytagnak a felvételét követően elméleti és gyakorlati órákon kell megjelennie, amiket követ a vizsgáztatás. A sikeres vizsga alapvető feltétel a további előmenetelhez.
Minden, a légimentő alosztályba felvételt nyert állománytagnak további speciális kiképzésen kell részt venniük, amelyek végén szintén vizsgázniuk kell.
A Doctor beosztáshoz szükséges a sikeres vizsga, továbbá egy kidolgozott diplomamunka adott egészségügyi témáról.

Jelentési és pontrendszer

Minden állománytagnak jelentést kell írnia az adott héten történt eseményekről napi bontásban, ezeket a következő hét hétfőjéig lehetséges beadni. Egy jól megírt jelentés plusz pontot, míg a hiányzó jelentések mínusz pontot jelentenek.

Mi is az a plusz és mínusz pont? - a pontrendszer kifejtése
Egyrészt a pontrendszeren belül megkülönböztetjük a plusz pontokat. Plusz pontot lehet szerezni például jelentésekkel, példamutató szolgálatteljesítéssel, megtartott órákért, a járműflotta gyakori karbantartásáért (szervizelés, tankolás stb).
Mínusz pontokat a szabályzat megszegéséért lehet kapni. 3 mínusz pont után az adott állománytag eltávolításra kerül a szervezetből. A mínusz pontok elévülési ideje a legutóbbi feljegyzett mínusz ponttól számított 2 hónap.
A plusz és a mínusz pontok nem váltják ki egymást.

Célunk a frakcióval:

A frakció célja az emberek segítése, és egy rps közösség kialakitása. Kiszeretnék alakítani egy családias lékkörű frakciót, ahol nincsenek veszekedések/kötekedések. Szeretnék új embereket megismerni, segiteni nekik a mentős rp elsajátitásában. Szeretnénk sokakat megkímélni a 15 perc várakozástól és egy jó rpt nyújtani. Azért vállasztottam ezt a frakciót mivel már számtalan helyen voltunk leaderek.

Miért pont ezt a frakciót válasszuk:

Egy pompás RP közösséget akarok kihozni a frakcióból.  Van tapasztalatunk az OMSZ frakcióval kapcsolatban, illetve voltunk már leaderek más szerveren az OMSZ frakcióban. 3-4 Év tapasztalatunkkal szeretnénk egy RP eseményt létrehozni, bemutatókat rendezni. Ha összegyűjtenénk elegendő tagot a szerveren, akkor egy nagyon jó RP közösség alakulna ki, illetve nem lenne hiány a mentősökből. Szeretünk RPzni, és azért is pályázzuk a frakciót, hogy RP dús események legyenek. Adminisztrátorok is voltunk egy-két helyen, ezért tudjuk az RP teljes szabályzatát. Az újabb tagokat, játékosokat "tanítanánk", hogy milyen egy RP szerver, és mit takar. Azért válasszuk leginkább ezt a frakciót, mert ez a második legfontosabb szerv a szerveren. Az adminisztrátoroknak is segítenénk azzal, hogy nem jönnének neki 10+ PM, hogy animba esett egy játékos, és nincs mentős aki kimenne az adott esetre. Illetve a további kollégáink (rendőrség, tek) lesérülnének, bizalommal járjanak hozzánk, és ne az adminoknak szoljanak. De leginkább azért, hogy ne legyünk inaktívabbak a szerveren, és legyen egy adott elfoglaltság a szerveren. Illetve aki esetleg mentős akar lenni, akkor az betekintést nyerjen az OMSZ világába, és felkészüljön az adott dolgokra.

Szerintetek milyen létfontossága van az OMSZnek:

Az OMSZ a második legfontosabb szerv a szerveren véleményünk szerint, mert napi szinten történik IC baleset, és a balesetben szenvedőket valakinek el kell látnia. Láttuk, hogy nincs megpályázva, ezért úgy döntöttünk, hogy megpályázzuk ezt a frakciót.

Miért téged válasszunk:

Mi tapasztaltak vagyunk OMSZ frakció terén, amint leírtam, hogy voltam frakció leadere az OMSZnek 1 éve. Többet ki tudnék hozni ebből a frakcióból, jókat RPznénk. Szerintünk mi teljesen megfelelnénk a frakció vezetésére, valamint jó hírnevünk is lenne. Mi nem a pénzért lennénk vezetők, hanem a játékélményért, minket nem érdekel a gazdagság! Több helyen voltunk leaderek, és az zárásig sikersen ment, amíg be nem zárt a szerver. Mi törekedünk a jóra, és a rosszra nem gondolunk. Véleményem szerint egy jó leader onnantól kezdődik, hogy hogyan tud RPzni, és jó vezetőség lenne. Mi napi szinten aktívak vagyunk 4-5 órát.  Egy normális RP közösséget összekovácsolnánk, és RPznénk helyszíneken, stb. Számtalan pályafutásunk volt az elmúlt 3-4 évben. Érezzük, hogy mi tökéletes vezetőségi tagok lennénk az OMSZnek!

Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/alleader, és milyen frakciónak voltál? Mennyi ideig?:

Austin Witt:

SocialGaming - OMSZ - Alleader (3 Hónapig) Indok: Bezárt a szerver

CalmMTA - Taxi - Alleader (4 Hónapig) Indok: Nagy átalakítások lettek a szerveren, és nekünk  nem tetszettek ezért otthagytuk a frakciót. Illetve egy játékos se hívott minket.

Russel Witt:

SocialGaming - OMSZ - Leader (3 Hónapig) Indok: Bezárt a szerver

CalmMTA - Taxi - Leader (4 Hónapig) Indok: Nagy átalakítások lettek a szerveren, és nekünk  nem tetszettek ezért otthagytuk a frakciót. Illetve egy játékos se hívott minket.

Egyéb:

Hozzátennénk, hogy együtt voltunk Leaderek, alleaderek, ezért majdnem egyforma a "Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/alleader, és milyen frakciónak voltál? Mennyi ideig?" lévő sorban. (Egyéb helyesírási hibák találhatóak, mivel fáradtak írtuk a lapot! Ezéert elnézéseteket kérjük!)

Megértéseteket köszönjük, és további sok sikert a többi pályázónak! 

Edited by Russel Witt//Powereed
Új név lett.

Hi!

Nekem egy olyan érzésem van, hogy ez a pályázat nem most készült (lásd: Los Santos Medical Center; sokszor voltam OMSZ leader; helyesírás, stb.). Látszik rajta, hogy ez nem a NextGaming OMSZ frakciópályázatához készült. (lehet, hogy tévedek, de én ezt gondolom)

Majd ha kitapasztaltátok, milyen is ez a szerver, utána próbálkozzatok meg újra ilyesmivel. :)

Egyenlőre nem támogatom!

Szia Laci! Ez a pályázat tegnap készült el nulla alapon. Ehhez a szerverhez készült a lap, de össze kevertük, és Los Santos Medical Centert írtam. Javítottam a hibát! És este 10kor fejeztük be, viszont csak ma tudtam posztolni.

Edited by Mark Peterson//Powereed

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.