Igor Slawa Létrehozva: Augusztus 22, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 22, 2020 Panasztevő játékos IC neve: -Adam Jang- Panaszra tett játékos IC neve -Thomas S Frederick- Panasz oka: -Súlyos PG, illetve nonrp- Bizonyíték (videó, kép, log): Kisebb log: -[OOC]Jessica Jang: (( na icz )) [OOC]May Packer: (( engem se )) [OOC]Thomas S Frederick: (( ok )) * ki tud szabadulni? * ((Adam Jang)) Jessica Jang mondja: Kezet fel [NextGaming]: Sikeresen kiürítetted az OOC chat-et! Screenshot létrehozva: 'C:\Program Files (x86)\MTA San Andreas 1.5\screenshots\mta-screen_2020-08-22_00-46-47.png May Packer mondja: Kezeket fel tety * övén/oldalán Desert Eagle Pisztoly található * ((Adam Jang)) ***Adam Jang elővett egy fegyvert (Desert Eagle) [OOC]Thomas S Frederick: (( nem megy )) Thomas S Frederick mondja: 6me elkezdi felrakni a kezeit Thomas S Frederick mondja: (()) * elég erős a kötés? * ((Adam Jang)) ***Thomas S Frederick elkezdi felrakni a kezeit * ki tud szabadulni? * ((Adam Jang)) * fent vannak a kezei * ((Thomas S Frederick)) Jessica Jang mondja: Megkötözte az A. skacok Jessica Jang mondja: Nm tudja felrakni a kezet Adam Jang mondja: Rakja, le ***Jessica Jang szakad a nevetéstől * elövesz/eltesz egy microuzit * ((Thomas S Frederick)) ***Thomas S Frederick elővett egy fegyvert (Micro Uzi) Adam Jang mondja: Megkötözöm. [OOC]May Packer: (( ez pg )) [OOC]Adam Jang: (( mehet a pg )) [OOC]May Packer: (( bőő )) Screenshot létrehozva: 'C:\Program Files (x86)\MTA San Andreas 1.5\screenshots\mta-screen_2020-08-22_00-47-50.png [OOC]Jessica Jang: (( pgs )) [Tipp]: Az adminok listáját a dashboardban az 'adminok' fülben tekintheted meg. Cheng Juan suttogja: Mi a retkes faszom bazdmeg [OOC]May Packer: (( +rp megtagadas )) Cheng Juan suttogja: Kiégek geci [OOC]Jessica Jang: (( ment a screen )) Adam Jang mondja: Komoly [NextGaming]: Sikeresen kiürítetted az OOC chat-et! [OOC]Jessica Jang: (( gratulalok )) Képek: https://imgur.com/a/Qkckk7F Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 22, 2020 Sziasztok! Én fogom bírálni a PK-t. Beszéltem a sértettekkel, illetve alaposan átnéztem a rendelkezésemre álló bizonyítékokat. Thomas S Frederick köteles a képeken szereplő fegyvert odaadni Adam Jangnek (jailezve leszel, keress fel). Az RP folytatásra nem fog sor kerülni. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések