Felix Létrehozva: Augusztus 22, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 22, 2020 Felix Vincenzo Ban időpontja: 2020.08.18 A ban oka: Adminal való tiszteletlenség+NONRP A ban időtartama: 2020.12.21 Admin neve, aki bannolt: Martinez Miért szeretnéd az unbant? Nagyon meg bántam amit csináltam nem gondoltam volna hogy ézért ban fogok kapni BOCSÁNATOT kérek martinez töl, hogy többet ient nem fogok csinálni.Ézért szeretnék kérni töled Martinez egy második eséjt remélem el fogadjátok, addig is köszönöm.... 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Augusztus 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 23, 2020 Szia! Ahogy látom nem adod fel, alíg telt el pár nap az ezelőtti UB kérdelmed óta, de te megint újrapróbálkozol. Mondanám azt, hogy nem kapod meg az UB-t, de megkapod, mivel látom, hogy nagyon szeretnél játszani a szerveren és hogy szeretsz is meg még fontos is neked. Mielőtt tényleg megkapnád az UB-t, van pár feltételem számodra. Első az, hogy mivel ilyen kedves voltam, főleg úgy, hogy 5 napra a bann utána megadom az UB-t, ezért bármilyen nagyobb jail után visszakerül rád a bann. Az, hogy az a jail mekkora és hogy számít-e nagynak, azt én döntöm el. Második feltétel pedig az, hogy megígéred azt, hogy változtatsz a játékstílusodon és gyökerestől megváltozol ilyen téren, illetve RP-sebben állsz a dolgokhoz. Az UB-t megkapod, miután válaszolsz nekem ide és miután elfogadod a feltételeimet illetve megígéred a dolgokat. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo Gonzalo Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Mivel Felix most bannolva van a Forumról, igy szólt nekem hogy irjam a topic alá hogy ELFOGADJA. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 25, 2020 Király, akkor UB-t kiosztjuk szerveren a szankcióval együtt. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések