Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Austin Witt jelentkezési adminsegéd pozícióra

Austin Witt

Ajánlott bejegyzések

Magamról: (10-15 mondat minimum)

Nándornak hívnak 14 éves vagyok, Győrben élek. Hamarosan elköltözünk a felújított családi házunkba amit már nagyon várok mivel hatalmas kertel rendelkezik. Ha odaköltöztünk kutyát szeretnék örökbe fogadni. 2 rágcsálóm van akiket nagyon szeretek. Sokat szoktam számítógépezni most megyek 9.-be. 6.-ban felvételiztem barátommal együtt. Szeretek iskolába járni mivel a haverokkal rengeteget szoktunk nevetni. 4,5-ös tanuló vagyok. Nagyon szeretem olaszországot, nagyon sokszor voltunk Lido di Jesoloban. Rómában is voltunk párszor de utálok repülőgéppel utazni mióta a National Geographic légi katasztrófák sorozatát nézem. Szeretem a Marvel és a Dc filmjeit is egyaránt. 3-4 éve Mtázok körülbelül. Szeretek beszélni, sokan ezért a szüleim néha idegesítőnek tartanak. A szervezetem nem termel elég növekedési hormont ezért 1 évvel testileg le vagyok maradva a kortársaimhoz képest, ezért endokrinológiára járok. Ez azt jelenti minden nap meg kell szúrjam magam, hogy a megfelelő növekedési hormon jusson a szervezetembe. Novemberben töltöm a 15. életévemet.

Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) 

Önéletrajz:

Austin Wittnek hívnak 24 éves felnőtt férfi vagyok. 1 éve költöztem a városba. Jelenleg az Oraszágos Mentőszolgálatot vezetem, testvéremmel. Egy reefer és egy bmw x5 tulajdonosa vagyok. Fél éve még úttisztító voltam, de szerencsére sikeresen megnyertem a pályázatát az Országos Mentőszolgálatnak, így Igazgatói pozícióra kerültem. A kölcsönöket amiket a nagyapám hagyott rám visszatudtam fizetni. A testvéremmel egy rákászottal foglalkozó céget vezetünk. Minden kezdett helyre állni amikor szeretett x5-et vízbe tolták a helyi maffia emberei. Napokat dolgoztunk Russellel mire elegendő pénzt sikerült kigyűjtenünk egy új autóra. Tegnap sürgős riasztást kaptunk az sfi gyárakhoz. 2 sérült volt akiket meglőttek. Sajnos az életüket nem tudtuk megmenteni.

Pályafutásom:

2017-ben csatlakoztam be az mta világába azonnal felcsatlakoztam a SeeMta v3 nevű szerverre ahol elkezdtem a pályafutásomat. Az elején nagyon nem tudtam rpzni és sokat funoltam is, de aztán a büntetések arra ösztönöztek, hogy tanuljam be a szabályzatot és megfelelően viselkedjek. A következő szerver az AvRp volt ahol már közepes rp tudással játszottam. Ide hívtam fel barátomat aki ezen a szerveren tanult meg rpzni a segítségemmel(Vele vezetem most a frakciót). Itt bekerültem életem első frakciójába az LSMC-be. Ezután a szerver után következett a FlyMta ahol 1 évet játszottam. Itt értem el azt a mérföldkövet, hogy szinte bármely frakcióba betudtam kerülni egy kis erő befektetésével. A FlyMtán voltam Orkfs, Omszes, Szerelő és még sorolhatnám. SocailGamingen zárásig játszottunk záráskor LSMC(OMSZ) leader és admin 1 voltam. A későbbiekben tértem vissza megint a SeeMta v3 szerverére ahol bekerültem az Önkormányzatba majd az Omszbe. Mivel az FPS számom nem engedte ezért átjöttem erre a szerverre, ahol mai napig jól érzem magamat.

Hányszor voltál admin jailben? 

Az ooc stílusra kitérve ez azért történt mivel elkezdtem flegmázni(ténylegesen), hogy mi közöd hozzá stb...(ezt nem az adminnak mondtam), A bind rpt meg nem tudtam mivel visszatérő játékosok voltunk és a többi szerveren üldözéskor lehetett bind rpzni.(tudom ha a szabályzatot nem tudom az még nem mentesít a szankció alól)

229asdasdasd.png

Hányszor voltál banolva?

314asdasdadasdadas.png

Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?

Az adminsegéd feladata szerintem az, hogy segítsék a játékosokat és megkönnyítsék az adminisztrátorok feladatát, azzal, hogy nem nekik teszik fel a kisebb kérdéseket. Emellett megfelelő magatartást kell mutassanak a játékosok felé. Segíteniük kell a kezdő játékosoknak is, elmagyarázni a /me, /do funkcióját. 

Mi a véleményed a csapatmunkáról?

Én szeretek csapatban dolgozni mivel így a munka eloszlik. Sokkal könnyebb az adminsegédek és az adminisztrátorok feladata is. Így van kivel megosztani a bajaidat, van kivel csevegni. Az iskolában is egy baráti társaságot formálunk 5-en. Ahol senki se szólogat be a másiknak és ahol megvédjük egymást. Összegzésként én szeretek csapatban dolgozni, mivel így a munka nem egy emberre irányul, a csapatmunkának vannak negatívumai is, mivel egy zárt közösségben akadhatnak olyanok is akik nem jönnek ki egymásnak. Én úgy gondolom mindenkivel kijövök.

Miért pont téged válasszunk?

Azért mivel rendelkezek megfelelő referenciával, és úgy gondolom minden kritériumnak megfelelek. Voltam már más híresebb szerveren admin/adminsegéd. Az eredeti socail gamingen voltam (2019-ben) adminsegéd majd adminisztrátor, de sajnálatos módon a szerver bezárt ezért ez a rangom is odaveszett. Sok időt tudok a szerverre fordítani még szeptembertől is. Gyorsan és helyesen tudok gépelni szerintem.

Miért jelentkeztél adminsegédnek?

Azért mivel nagyon beleszerettem a szerverbe, és már voltam több nagyobb csapat tagja is mint ic vagy ooc. Nagyon sok időt tudok a szerverre szánni és úgy gondolom betudnám tölteni ezt a posztot. Elviselem a negatív kritikákat legyen az építőjellegű vagy sem. Szeretek segíteni az embereknek irl, is és ezt megszeretném tenni a szerveren is. 

Pozitív tulajdonságok:

Aktív

Igazságos

Jól kezelem a konfliktusoakat

Gyorsan betudok illeszkedni bármilyen csapatba

Negatív tulajdonságok:

Beszédes

Könnyen feltudnak húzni ha beszólogatnak nekem

Néha negatívan vélekedek az életemről

Akaratos: A barátom azt akarta az ő nevén legyen a ház és én akkor is azt mondtam az enyémen legyen

UI:

Sok szerencsét a többi jelentkezőnek is!

Ha hibát találtál kérlek jelezd!

Edited by Austin Witt
Bővítés

Szia, Austin!

A lapod nagyon tetszik, UCPd se rossz, de kíválónak sem mondhatnám.

Attól függetlenül, hogy a barátod vagyok, nem jelenti azt, hogy csak azért támogatlak mert a barátom vagy.

Te mindig jól teljesítesz, és jól tudsz rpzni. Ha valami segítség kell, te tudsz segíteni, és ismered a szervert.

Ez egy TÁMOGATOM!

• Köszi 1

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.08.25.-én 18:00-kor vagy  2020.08.26.-én 15:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező.

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.