Thomas Venturas Létrehozva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 7, 2019 (módosított) Cortez Family OOC: Név: Csató Tamás Kor: 13. Információk: 13 éves vagyok.Heves megyében lakom azon belül gyöngyös mellet egy kis faluban. Szeretek soprolni. Kedvenc sportom a foci. Nagy dolgokat nem értem még el a Focizással mivel egyenlőre még csak hobby ként csinálom. Körülbelül 1 éve RP-zek illetve játszok MTA szervereken . Aktivságom 3-4 óra. Frakció felépítése: Leader: Wexon Cortez Alleader: egyik barátom A frakció tagokat a szerver player számára fogom igazitani (kb.: 5-6 ember) A farkció története... A Család története 1974-ben alapult meg. Azóta a Család tekintete nőtt az emberiség fele. A Pénzüket autók importálásából illetve Étterem vezetéséből szerezték. A Család meg unta az autók importálását illetve Étterem vezetést, igy ember csempészet, fegyver kereskedelem re ember rabolásra és ATM-furásra Süllyedtek... Céljuk az hogy a Civil embereket ki foszthassák... Célok: -Jó közösség kialakítás. -Jó hangulat. -Össze tartó csapatmunka. Autók,fegyverek.skinek,mappolás: Autók: Audi RS 4 1x Subaru Impreza 3x Ford F150 1x Fegyverek: UZI 3db M4 2 db AK-47 2 db Skinek: https://imgur.com/a/Sp5UCZc Mappolás: (nem tudom be csatolni..) Edited Augusztus 7, 2019 by Wexon Cortez Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került. Megjegyzés: Nagyon keveset írtál. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések