Trevor Smitt Létrehozva: Augusztus 8, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 8, 2019 Panasztevő játékos IC neve: -Marwin Canwey- Panaszra tett játékos IC neve -Meszaros Nimrod és Orso- Panasz oka: -Fel hivtak hogy meg veszik az automat és oda megyek autoker be és aszt mondják nem kel megölnek és ki lövik az auto kerekeit.A halál 2 történt meg- Bizonyíték (videó, kép, log): -- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Meszaros Nimrod Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 (módosított) Nem értem, mi a probléma ezzel? Előrántasz egy Baseball ütőt persze hogy megverünk. Utána meg lespawnolsz kórháznál amikor épp melót csinálunk, erre elkezded rúgdosni a kocsimat. Persze hogy fejbelövünk. Meg PK-val való fenyegetőzés? Edited Augusztus 8, 2019 by Meszaros Nimrod Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Trevor Smitt Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 korházhoz jötetek és nem tagadom hogy PK MONDTAM DE nem rugdostam a kocsidat egybe le lötetek Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Meszaros Nimrod Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 (módosított) Fel ugrottál az autó tetejére és rúgdostad. Edited Augusztus 8, 2019 by Meszaros Nimrod Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Trevor Smitt Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 hát ez nem igy volt Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Trevor Smitt Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 mert kb 10 perce történt és tutom szerint nem vagyok agybeteg hogy ne emlékeznék Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Meszaros Nimrod Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Rendben, tudod bizonyítani, hogy nem így történt? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Trevor Smitt Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 nem csak aszt tudom bizonyitani hogy le lötetek át basztatok és a kocsim kerekeit is ki lötétek Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Meszaros Nimrod Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Nem vertünk át, nincs a nevemen az autód. Gondoltuk megvesszük, rájöttünk, hogy nem ér annyit és mondtuk, hogy nem kell. Ezt természetesen a karakterem kívánt jellemével tettem meg. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Hello ! Én fogom bírálni az ügyet !Ki őlte meg az autókernél, majd fejbe a korháznál Marwin-t ? Arról hogy szétrúgta a kocsitokat, arról van képetek ? Milyen indokotok volt, hogy megöljétek pont forgalmas helyen ? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Meszaros Nimrod Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Hali! Az Autókernél baseball ütőt rántott és elkezdte ütni Orso-t, mi meg ketten őt. Ott ha jól tudom én öltem meg. Utána kórháznál elkezdte rúgdosni a kocsit és Orso meg fejbelőtte. Nincs képem róla. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Van képed,logod arról, hogy előrántja a baseball ütőt ? Non rp-re miért non-rp volt a válasz ? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Meszaros Nimrod Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 (módosított) Az ő Konzolos képén ott van, hogy előveszi a baseball ütőt. Azért mert nem volt fent admin ezáltal megoldottuk valahogyan. Edited Augusztus 9, 2019 by Meszaros Nimrod Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 A megoldás úgy lett volna, hogy egyből PK-t nyittok, és hagyjátok Marwin-t, ha megöl ha széveri a kocsitokat. Orsó-nak egy IG nevet kérek, mert nem találom ! A panasz jogos, ezzel a panaszt zárom ! Meszáros Nimrod-ot, Orso-t 60 perc admin jail-ban részesül mégpedig ilyen indokkal: Non rp-re nem Non rp-re a válasz, forgalmas helyen való DM. Marwin Canwey-t pedig szintén 60 perc admin jail-ban részesül, mégpedig ilyen indokkal: PK-val való fenyegetőzés, Non rp. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 9, 2019 Szerveren kiosztva, zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések