Marcus Dylan/Joker Létrehozva: Augusztus 29, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 29, 2020 (módosított) OOC Rólunk: Sziasztok! Tamás nak hivnak.Jelenleg 14 éves vagyok. Heves megyében élek.MTA-s karierremet Seemta-n kezdtem. Körülbelül 20.000Percem volt ott. Természetesen egy idő után meg untam azt a szervert is és igy keresgéltem más szerverek után is. Körülbelül 3 hónapja találtam rá Next Gaming re. Jelenleg LVL 20 as vagyok a szerveren. (19044) játszott percem van jelenleg. Aktivitási időm 3-4 óra körülbelül. Üdvözlők minden kedves olvasót! Sanyinak hívnak , már 3 éve foglalkozom szerepjátékkal , megfordultam már kisebb és nagyobb szervereken is. Szegedtől nem messze egy kisebb városban élek. Jelenleg a 17. életévem taposom . életévemet. A hobbim az a horgászat , faterral járok is különböző horgászversenyekre , ahol igencsak jó eredményekkel térünk haza. Középiskolás vagyok rendészeti szakon tanulok. Az őrmesteri képzésem után tervben van az egyetem, amit ha sikeresen elvégzek már pedig elfogom , csatlakozhatok a Nemzeti Nyomozó Irodához és elkezdem a pályafutásom ebben a szerepben. A napi aktívitásom 4-5 óra , de ha kell akkor 7-8 óra is lehet. Frakció felépítése,rangok. Próbaidős Sofőr Betanított Sofőr Sofőr Telephely vezető helyettes Telephely vezető Cég Vezető helyettes (Alleader) Cég Vezető (Leader) Karakter történetünk: Marcus Dylan-nek hívnak, 1988-ban születtem San Fierro-ban. Általános iskolát itt is végeztem el, ezután Los Santos-ba költöztünk, mivel édesapám itt kapott munkát. Így hát muszáj voltam a középiskolát már Los Santos-ban elvégezni. A szüleim, és volt tanáraim szerint, egy igen jó eszű gyerek voltam, így hát a középiskolát, elég rövid idő (2 év) alatt elvégeztem. Kitűnőre érettségiztem a város egyik legjobb középiskolájában. Mivel eléggé érdekelt a történelem, azon belül pedig a római jog, így hát beadtam a jelentkezésem a Harvard egyetem jogi karára. Ide 5 évig jártam, és miután megszereztem a jogi diplomámat, egy kis városi önkormányzatnál dolgoztam. Már kezdem, azt hinni, hogy ezt a helyet 'kinőttem'. Ranar Gusztáv-nak hívnak, 1989-ban születtem San Fierro-ban. Általános iskolát itt is végeztem el, ezután Los Santos-ba költöztünk, mivel édesapám itt kapott munkát. Így hát muszáj voltam a középiskolát már Los Santos-ban elvégezni. Mivel eléggé érdekelt a történelem, azon belül pedig a római jog, így hát beadtam a jelentkezésem Harvard egyetem jogi karára. Ide 5 évig jártam, és miután megszereztem a jogi diplomámat, egy kis városi önkormányzatnál dolgoztam. Milyen szerepe van a frakciónak a szerveren? Eléggé sok szerepe lenne a taxinak a szerveren. Gondolok ezekre: Van egy LVL 1-es újonc a szerveren. Szeretne el jutni A-pontból B pontba akkor mi Taxisok tudnánk segíteni az adott félnek. Meg még gondolok ezekre Egy adott játékos kint van SF ben és ne kelljen futkorásznia órákaj csak a telefonba be üti a Taxisok számát és már mennek is. Hogy működhet jól a frakció? Hát,a tagokat a szerverhez szabnám. Én ugy 5-6 tagok szeretnék felvenni a kezdetekben. Természetesen TS meghallgatással. Tervem a frakcióval: A tervem a Frakcióval az, hogy egy olyan közösséget építsek ki, amely a szórakozás mellett megfelel az elvártaknak. A frakcióval nem csak a vezetőség, hanem a játékosok elvárásait is megpróbáljuk úgy kivitelezni, hogy az mindenkinek megfelelő legyen. Megpróbálunk minél több frakcióval közös RPket létrehozni, illetve olyan RPket létrehozni amik Globális szinten elérhetőek lesznek. Mivel alapból más szervereken a Taxi frakció eléggé unalmas szokott lenni, ezek miatt szeretnék a frakción belül is minél több RPt létrehozni. Kocsik,taxi bázis. A kocsikat teljes mértékben a Főadminra vagy a Superadminra bizzuk! Taxi bázisnak ha lehetséges küldenénk egy mappolást. Ha lehetséges. UCP https://imgur.com/a/bhiljfw Edited Augusztus 30, 2020 by Marcus Dylan/Joker Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Aiden Patel Hozzászólva: Augusztus 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 30, 2020 Néhány dologra nem tértél ki. Pl. : UCP Kocsik Tapasztalatok leaderség terén És miért ezt a frakciót választanád? NEM TÁMOGATOM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Austin Witt Hozzászólva: Augusztus 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 30, 2020 Ig név használata kötelező! Nem tetszik a formázás és sok dologra nem tértetek ki! NEM TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Aiden Patel Hozzászólva: Augusztus 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 30, 2020 (módosított) @Marcus Dylan/Joker látom szerkesztettel 1-2 dolgot amit kihagytal, de így sem valami megnyerő Edited Augusztus 30, 2020 by Daciano Tulli Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 31, 2020 Kedves Marcus Dylan! A lapod hiányos, kérlek javítsd. Valamint, ha az elvárt mondatok száma érje el a minimumot (ha 15-t kér akkor legyen 15 minimum, de mivel ti 2-en vagytok így az elvárt mondatok száma megkétszereződik a ti esetetekben) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Szeptember 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 3, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem nyerte el a lapjának tetszése, így elutasításra került. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések