James Leon Létrehozva: Augusztus 8, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 8, 2019 InGame neved: James Leon Észrevételed időpontja: >2019.08.07 Videó,Kép: nincs képem Részletes leírás: Volt egy coltom meg egy m4 a colthoz volt 10db löszer az m4 volt 30db löszer és az BMW X5 be tároltam.És jött ez a kiss frissítés és a csomag tartoimbol még az eudobozok is eltüntek és az öszes autombol. Egyéb megjegyzés: Voltam Ts en az nap és ma tudtam csak ferakni azért késet egy napot mert aszt hitem hogy TS en meg lehet beszélni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Szia, bizonyíték nélkül nem tudunk vele mit csinálni, csak úgy nem tűnnek el itemek. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Leon Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 nálad pl mi a bizonyíték? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Kép. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Leon Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 jó és szerinted kinek van képe a fegyvereiröl?? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Még annyit tudsz tenni, hogy megmondod az autód ID-jét, és megnézem, hogy nem-e lopta ki belőle valaki. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Leon Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 igen Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Leon Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 176 az id Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Az autóból adminisztrátor nem vette ki a fegyvered, ha más játékos igen, mert nyitva hagytad, az pedig IC ügy. Egyéb bizonyíték hiányában a problémát zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések