Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Barry Travers jelentkezési lapja taxisnak

Barry Travers

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?

Inczédi Botond 

Hány éves vagy?

14 

Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 

5 órát tudnák és mindet a frakcióra szánnám 

Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?

Nem még soha 

Miért ezt a frakciót választanád?

Szeretném kipróbálni milyen a taxis élet,mennyi hívás van és szeretem is :) 

Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?

Rendelkezem viszont nem megy rajta a mikrofonom csak discordon 

Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )

Nagyszalontán élek  8.-ba megyek,és nagyon sportos vagyok.Amiket sportolok:Foci,kosár,úszás,futás.És sok barátom van.Egy eléggé vicces ember vagyok azt  lehet rólam tudni :).

IC Rész

Jelentkező neve:

Barry Travers 

Jelentkező születési helye, ideje:

Los Santos,1999

Jelentkező anyjának leánykori neve:

Smith Batheny 

Jelentkező apjának neve:

Graves Travers 

Előző munkahelye(i):

Olajfinomító 

Rendelkezel jogosítvánnyal?

Igen 

Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)

Szerintem ha van egy csapatod az a legjobb.Ha hívnak mész.Ha hívod öket jönnek.És mindig véditek egymást.Ha van egy csapatod minden könyebb 

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)

Barry Travers vagyok 21 éves.Van egy Bmw 750-em Profi turbóval.A ladám is megvan viszont már nem jó.Nincs testvérem egyedül vagyok.Az apám alkoholista volt az anyám ott hagyott minket azóta elszöktem és azóta nem talál apám meg.Már kiskorom óta érdekelt engem ez a rendőrös szakma.Nincs sok barátom csak 1-2.Még kiskoromban sok ideig fociztam aztán abbahagytam mivel már nem nagyon érdekelt meg nem is akartam az lenni nagy koromban.Nagyobb koromban 15-17 éves koromban volt egy bmx-em és azzal voltam egész nap és gyakorolgattam vele sok mindent.Úgy szereztem pont ugyanolyan bmx-es barátokat.Aztán 17 éves koromban ott hagytam.Az iskolát elvégeztem úgyni.

• 4 weeks later...
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.