Barry Travers Létrehozva: Augusztus 31, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 31, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? Inczédi Botond Hány éves vagy? 14 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 5 órát tudnák és mindet a frakcióra szánnám Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Nem még soha Miért ezt a frakciót választanád? Szeretném kipróbálni milyen a taxis élet,mennyi hívás van és szeretem is Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Rendelkezem viszont nem megy rajta a mikrofonom csak discordon Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Nagyszalontán élek 8.-ba megyek,és nagyon sportos vagyok.Amiket sportolok:Foci,kosár,úszás,futás.És sok barátom van.Egy eléggé vicces ember vagyok azt lehet rólam tudni :). IC Rész Jelentkező neve: Barry Travers Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos,1999 Jelentkező anyjának leánykori neve: Smith Batheny Jelentkező apjának neve: Graves Travers Előző munkahelye(i): Olajfinomító Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Szerintem ha van egy csapatod az a legjobb.Ha hívnak mész.Ha hívod öket jönnek.És mindig véditek egymást.Ha van egy csapatod minden könyebb . Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Barry Travers vagyok 21 éves.Van egy Bmw 750-em Profi turbóval.A ladám is megvan viszont már nem jó.Nincs testvérem egyedül vagyok.Az apám alkoholista volt az anyám ott hagyott minket azóta elszöktem és azóta nem talál apám meg.Már kiskorom óta érdekelt engem ez a rendőrös szakma.Nincs sok barátom csak 1-2.Még kiskoromban sok ideig fociztam aztán abbahagytam mivel már nem nagyon érdekelt meg nem is akartam az lenni nagy koromban.Nagyobb koromban 15-17 éves koromban volt egy bmx-em és azzal voltam egész nap és gyakorolgattam vele sok mindent.Úgy szereztem pont ugyanolyan bmx-es barátokat.Aztán 17 éves koromban ott hagytam.Az iskolát elvégeztem úgyni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: Szeptember 24, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 24, 2020 Kedves jelentkező, jelentkezési lapod ELUTASÍTÁSRA került! Indok: Lehetne bővíteni a lapon, illetve TS3 és mikrofon szügséges! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések