Tyler Clark Létrehozva: Szeptember 2, 2020 Megosztás Létrehozva: Szeptember 2, 2020 Hali! Nekem az lenne az ötletem,hogy úgymond Börtön RP. Ez úgy lenne hogy mikor simán beraknak a börtönbe nem csak a 4 fal között ülsz hanem kilehet menni egy udvarra ahol lehet kondizni stb.. Lennének ott ilyen börtön őrok. Szerintem ezzel még RP-sebb lenne. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Carlos Conner Hozzászólva: Szeptember 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2020 de akkor már lehetne, hogy mindenki egyhelyen van Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Szeptember 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2020 (módosított) Szia! A szerveren 40 playerre ez szinte felesleges lenne ha lenne egy ilyen 200 player akkor talán megvalósítható. Edited Szeptember 2, 2020 by Jason Lee // Kani 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Szeptember 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 2, 2020 Szerintem a legeslegegyszerűbb, több szituációt, elkerülve, incidenseket, mint ahogy fentebb említették, hogy mindenki egy helyen lenne.... Ha lenne egy szoba ami körbe-körbe a szerver szabályzatának egy részével, lenne teli írva. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Clark Hozzászólva: Szeptember 3, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 3, 2020 @Ryder Shakur de én nem AJ-re gondoltam ezt hanem IC jailre 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Szeptember 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 3, 2020 Hát, akkor már inkább fegyház. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 6, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 6, 2020 A probléma ehhez a kevés játékos. Külön frakciót kéne létrehozni hozzá, akik a büntetés végrehajtással, és a börtönben lévő rp-vel foglalkoznak. Sajnos nem tudnánk megtölteni emberekkel egy ilyen frakciót jelenleg. Anélkül pedig semmi értelme nem lenne, ugyanúgy mindenki 4 fal között lenne, maximum tágasabb helyen. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Clark Hozzászólva: Szeptember 7, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 7, 2020 @Peter Hicks és erről mi a véleményed? Ez mások szerint is jó lenne Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 16, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 16, 2023 Szia. A jelenlegi player számnál ez kivitelezhetetlen, a későbbiekben, ha esetleg több lesz, majd még kiderül. Z/H. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések