Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Igor Slawa / Adminsegéd jelentkezés

Igor Slawa

Ajánlott bejegyzések

Sziasztok! Először is bemutatkoznék, 18 éves vagyok Andrisnak hívnak. Középsuliba járok azon belül

is OKJ szakképesítésen vagyok. Logisztikát tanulok, és ezen belül is szeretnék a későbbiekben

elhelyezkedni. 

Szabadidőmben gépezni, edzeni, haverokkal lógni szoktam leginkább.  

Régóta játszom az MTA-val körülbelül 4-5 éve, ezek közt természetesen voltak kisebb nagyobb

kihagyásaim. A szerveren több haverommal is játszom akiket élőbe is ismerek, nagyon szeretjük ezt a

szervert, csak a játékos számot hiányoljuk de reméljük a későbbiekben ez változik.

Jártam már a szerveren 2x Rendőrségen, Mentősöknél, illetve én vezetem jelenleg az Orosz Maffiát.

Amit elértem:

M5 E60 - 4 Prime 2 Verseny

2 millió $ értékű fegyver raktár

$600.000 +

Ebben az évben kétszer voltam jailben, az is nem régiben történt sajnos. Az egyiket teljesen jogosan kaptam rossz kocsival hoztuk el hajóról az alkatrészeket, a másikat pedig egy PK formájában megvitattuk végül az is jogos lett, annyiba változott hogy mégse annyira súlyos DM, ezeket megbeszéltük és egyértelműen változtattam a dolgokon.

https://imgur.com/a/ukIUUNO

Nem voltam még bannolva!

https://imgur.com/a/jX539S9

Szerintem az Adminsegéd feladata a játékosok segítése kisebb problémákban amelyet kérdezés formájába meglehet oldani, illetve ha valamit nem tudnak akkor elmagyarázni azt.

Az Admin feladata sokkal komplexebb, figyelnie kell a szabályos játékmenetre illetve a szabályok betartását felügyeli.

Ha valamilyen panasz érkezik neki kell el dönteni melyik fél hibázott, és szankcionálnia kell.

Hétköznap szinte minden délután elérhető vagyok amint végzek a sulival, hétvégén pedig majd nem egész nap. Heti szinten kb 20-30 óra szinte biztos hogy meglenne.

Szerintem a csapatmunka nagyon fontos dolog, mivel sokkal jobban tudnak csapatba teljesíteni az emberek, persze azok akik képesek is együttműködni a többiekkel, én úgy gondolom képes vagyok erre, és szeretek is csapatban dolgozni.

Elég sok időt töltök a szerveren, és úgy gondolom tisztába vagyok a szerver szabályzatával, illetve az rp fogalmával.

Azért jelentkeztem adminsegédnek mert szeretek segíteni, emellett úgy érzem bőven bele fér az időmbe hogy ezt el vállaljam.

Pozitív tulajdonságaim:

- Segítőkészség

- Megbízható

- Felelősségteljes

- Őszinte

- Figyelmes

Negatív tulajdonságaim:

- Túlbuzgó

- Makacs

- Feledékeny

- Válogatós

- Fontoskodó

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.