Tyler Clark Létrehozva: Szeptember 3, 2020 Megosztás Létrehozva: Szeptember 3, 2020 Magamról: Vásárhelyi Tominak hivnak,13 éves vagyok. Erdélyben élek azon belül Szatmárnémetiben. A kedvenc sportom a Kosár,azt űzöm lassan több mint 2 éve. A hobbim a Freestyle Rollerezés és persze a játszás. A NextGamingen május vége óta RP-zek meg az egész MTA-n. Azóta most volt egy Nonos hónapom amig a Grove Streetben voltam,de azóta szerintem változott a stilusom és tanultam hibáimból. A NextGamingnél nem találtam jobb közösséget és nem áll szándékomban itt hagyni ezt a szervert egy jó hosszú ideig. Magamról IG A szerón 24-es levelen vagyok és pontosan 29942 Játszott percem van. A vagyonomban áll: 2db Lada,1 BMW M3,1 Dinghy(gumicsónak) régebben volt több is csak eladtam őket. Voltam már OMSZ-es,Taxis stb... Régen volt közepes garázsom,kutyám. UCP(Ban,AJ) Ban:https://kepkuldes.com/image/bDrfZ7 AJ:https://kepkuldes.com/image/bDrAH5 Mi egy Adminisztrátor/Adminsegéd feladata? Adminisztrátor:Szerintem az Adminisztrátor feladata hogy nagyobb dolgokban segitse a playereket pl:Bebugolt a kocsi, bebugoltál valahova vagy esetleg a fórumon a PK-kat birálja,ha valaki Non RP-s osztja a szankciót ami lehet:AJ és Ban. Ha olyat hirdetel amit nem szabad ki Kickel.(csak példa több dologért kickelhet) Adminsegéd:Az Adminsegéd feladata hogy kisebb kérdésekre adjon választ pl:Milyen gombon van ez, Ha valaki nem tud valamilyen parancsot. Vélemény a csapatmunkáról Szerintem a csapatmunka fontos példának felhozom az ORFK frakciót:Ha kimész egy lövöldözésre magadban szinte semmi esélyed,ha viszont csapattal mész több az esélyed.Csapatmunka során kialakulhatnak barátságok. A csapat ahol tud segit a kollégáknak. Miért engem válasszatok? Szerintem alkalmas lennék mert van tapasztalatom az RP/NextGaming RP-vel. Másrészt Segitőkész vagyok ahol tudok segitek az embereken. Szeretek embereken segiteni. Miért jelentkezek Adminsegédnek? Én azért jelentkezek Adminsegédnek mert mint mondtam az előbb nagyon szeretek embereknek segiteni. Ismerem a Szabályzatot/Parancsokat,elég sokat tudok fent lenni szerón. Pozitiv Tulajdonságok: Segitőkész Kedves Jófej Negativ Tulajdonságok: Valamikor lusta Néha türelmetlen(tudom magam kontrolálni) Néhol figyelmetlen Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 3, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem nyerte el a lapjának tetszése, így elutasításra került. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések