Frederick Buce Létrehozva: Szeptember 7, 2020 Megosztás Létrehozva: Szeptember 7, 2020 Kedves Vezetőség/Fejlesztők/Adminok! Szeretném megpályázni az olasz maffiát. Önéletrajz:Zalán a nevem.14 éves vagyok.Hobbim a fotozás 2 éve fotozok. Vizilabdázom 1 éve a Váci csapatban. Vác mellet élek egy kis faluban.Nem vagyok jó nyelvtanból.Nincs tesóm. Van egy kutyám franciabulldog.Apám itt hagyott 2 évésen. Van 7 fiú unokatestvérem. 3 évbe voltam kitűnő, 1. 2. 3. A többi évben egész jól tanultam. Kivétel nyelvtan. Szeretek kirándulni járni mikor van időnk a családdal el is szoktunk menni. A többi szabadidőm a gép előtt töltöm. Mióta rpzem: 1 éve kedztem el rpzni és a ti szervereteken tanultam meg rpzni. Játszott percek:4994 Kép:https://i.imgur.com/OWY0Z9q.png Ic Önéletrajz: Frederick Bruce vagyok.32 éves.Magányos farkas.Volt munkaihelyeim:Épitész ipar másik városban,Kasszás,MC Donal. Van egy tetvérem ő 28 éves. Anyám meghalt repülő balesetben már 4 éve. Apám itt hagyott minket amikor kicsik voltunk.Szeretem a tesóm neki sincs barátnője.A nagymaám 2 éve elhunyt öreg volt már. A nagypapim ő még él majdnem 1 hetente elmegyünkj hozzá.Itt Next Cityiben nincs egy haverom se csak a tesóm.Neki van egy halászhajója nekem egy audim. Neve kiket hoznák: Neve: Famagilia Mafiosa Italiana: 12+ os embereket hoznák éretetek legyenek egy nem MG-s nem PG-s embert lány fiú tök mindegy még egy dolog maffia rpt tudja. Felépítés:Nem beavatotak Legális részel is renderlkező frakció lenne. Rangok:OCC rang, Kedző,Biztatós,Fegyveres,Bankos,Profi sofőr,Kis fönök,Dákó Leaderek: A FŐ leader az csak én lennék. Alleader: 2 ember egyik: Jake Keraney,Frederick Slovelo. Céljaim: Egy jó rps frakciót létrehozni. Mely nem nonozik tud rpzni. Normális embereket szerezni. Minden rangon legyen valaki. Tudják a maffia rpt. Járművek: BMW F10 4 db." GHTVAN5 Miért engem válaszatok: Mert egy aránylag érett dolog komoly döntéseket hozzó ember vagyok. Egy kisebb szerveren voltam banda leader. Mapolás Skinek: A régieket kérjük a mapolás azt majd még csinálom. Köszönöm ha végigi olvastad! Üdvözlettel: Thomass Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jerome Triplett Hozzászólva: Szeptember 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 7, 2020 Hanyag az egész. Nem támogatom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Aiden Patel Hozzászólva: Szeptember 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2020 Rettenet hanyag, és ha itt tanultál meg rp-zni, és 1 éve játszasz is, hogy lehet h nincs 5k játszott perced sem? Formázás 0 NEM TÁMOGATOM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Szeptember 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2020 Kedves Frederick Bruce! Először is, ha megkérhetlek, akkor olvasd el újra a frakciópályázatodat és ha hibát találsz, akkor azt javítsd ki, valamint ha teheted, akkor úgy formázd meg, hogy átlátható legyen az egész. (Figyelj a helyesírási hibákra valamint a vesszőkre is.) Másrészt ahol azt kérik, hogy 15 kerek magyar mondat legyen, ott ne 3-4 szavas mondatokból álljon az adott rész. (IC / OOC önéletrajznál) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frederick Buce Hozzászólva: Szeptember 9, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 9, 2020 Kösözönöm szépen akkor inkább hagyom mnásnak ezt a frakciót max majd csatlakozom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Szeptember 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 11, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem nyerte el a lapjának tetszése, így elutasításra került. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések