Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Frederick Bruce Frakció pályázási lapja (Olasz maffia)

Frederick Buce

Ajánlott bejegyzések

Kedves Vezetőség/Fejlesztők/Adminok!

Szeretném megpályázni az olasz maffiát.

Önéletrajz:Zalán a nevem.14 éves vagyok.Hobbim a fotozás 2 éve fotozok. Vizilabdázom 1 éve a Váci csapatban. Vác mellet élek egy kis faluban.Nem vagyok jó nyelvtanból.Nincs tesóm. Van egy kutyám franciabulldog.Apám itt hagyott 2 évésen. Van 7 fiú unokatestvérem. 3 évbe voltam kitűnő, 1. 2. 3. A többi évben egész jól tanultam. Kivétel nyelvtan. Szeretek kirándulni járni mikor van időnk a családdal el is szoktunk menni. A többi szabadidőm a gép előtt töltöm.

Mióta rpzem: 1 éve kedztem el rpzni és a ti szervereteken tanultam meg rpzni.

Játszott percek:4994

Kép:https://i.imgur.com/OWY0Z9q.png

Ic Önéletrajz: Frederick Bruce vagyok.32 éves.Magányos farkas.Volt munkaihelyeim:Épitész ipar másik városban,Kasszás,MC Donal. Van egy tetvérem ő 28 éves. Anyám meghalt repülő balesetben már 4 éve. Apám itt hagyott minket amikor kicsik voltunk.Szeretem a tesóm neki sincs barátnője.A nagymaám 2 éve elhunyt öreg volt már. A nagypapim ő még él majdnem 1 hetente elmegyünkj hozzá.Itt Next Cityiben nincs egy haverom se csak a tesóm.Neki van egy halászhajója nekem egy audim.

Neve kiket hoznák: Neve: Famagilia Mafiosa Italiana: 12+ os embereket hoznák éretetek legyenek egy nem MG-s nem PG-s embert lány fiú tök mindegy még egy dolog maffia rpt tudja.

Felépítés:Nem beavatotak Legális részel is renderlkező frakció lenne. Rangok:OCC rang, Kedző,Biztatós,Fegyveres,Bankos,Profi sofőr,Kis fönök,Dákó Leaderek: A FŐ leader az csak én lennék. Alleader: 2 ember egyik: Jake Keraney,Frederick Slovelo.

Céljaim: Egy jó rps frakciót létrehozni. Mely nem nonozik tud rpzni. Normális embereket szerezni. Minden rangon legyen valaki. Tudják a maffia rpt.

Járművek: BMW F10 4 db." GHTVAN5 

Miért engem válaszatok: Mert egy aránylag érett dolog komoly döntéseket hozzó ember vagyok.

Egy kisebb szerveren voltam banda leader.

Mapolás Skinek:  A régieket kérjük a mapolás azt majd még csinálom.

Köszönöm ha végigi olvastad!                                                                                                                                                                              Üdvözlettel: Thomass

Kedves Frederick Bruce!

Először is, ha megkérhetlek, akkor olvasd el újra a frakciópályázatodat és ha hibát találsz, akkor azt javítsd ki, valamint ha teheted, akkor úgy formázd meg, hogy átlátható legyen az egész. 
(Figyelj a helyesírási hibákra valamint a vesszőkre is.)

Másrészt ahol azt kérik, hogy 15 kerek magyar mondat legyen, ott ne 3-4 szavas mondatokból álljon az adott rész.

(IC / OOC önéletrajznál)

• Bence. locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.