Mauro Shofia Létrehozva: Szeptember 10, 2020 Megosztás Létrehozva: Szeptember 10, 2020 (módosított) OOC Önéletrajz Először is bemutatkoznék, Krisztián vagyok 14 éves általános suliba járok.Nehézségem a Magyar nyelv és irodalom. 8.A osztályos vagyok. Jővőre Informatikus szakra szeretnék menni. Jelenleg nem űzök semmilyen sportot. Régebben fociztam és röplabdáztam. Hobbim a biciklizés és a futás. Minden héten 2x3 szoktam futni egy hét alatt 1-2 kiló méter távolságot.Szeretem a az Angol és az Orosz zenéket. A többi szabad időmbe gépezek. Nagyon régóta MTA-val játszok legalább 5 éve. Persze voltak kihagyásaim kisebbek nagyobbak. Van 3 testvérem köztük én vagyok a legkisebb. IC Önéletrajz Mauro Shofia vagyok. 29 éves 80-kg vagyok, magasságom 170-cm. Általában illegálkodni szoktam barátokkal, illetve kereskedni. Születési helyem Montgomerry kórház. Anyukám meghalt illetve apukám is mind a ketten Los Santosba dolgoztak pultosként. Egy időben megismerkedtem egy Olasz sráccal akivel egy ideig dolgoztam pontosabban illegálkodtunk. Vele pontosan 2 évet dolgoztam kint Olaszországba és utána elkellet válni utainknak.Jelengel egy Olasz maffiát szeretnék alapítani. Mióta RP-zek? Pontosabban 4 éve de voltak kihagyásaim persze több szerveren is játszottam amiket nem szeretnék mondani Játszott perceim száma: 5526 perc UCP: Frakció neve: La Cosa Nostra Rangok: Család vezető:Mauro Shofia Capo Bastone:Frederick Bruce Cameriere:Jake Kearney Caporegime:Jelenleg senki Soldato:Jake Connor Picciotto:Jelenleg senki Cameriere:Jelenleg senki Gyakran használt szavak: Üdv-Salve Jó napot!-Boungiorno (Délután 3-ig!) Jó estét!-Buona sera (Délután 3 után-Este 10-ig!) Jó éjszakát!-Buonanotte (Este 10 után!) Viszlát-Arrivederci (Egymás között!) Viszlát-Arrivederla (Ezt akkor használjuk ha valakinek nagyobb tiszteletet akarunk adni!) köszönöm-Grazie Köszönöm szépen-Grazie mille/Grazie tanto Uram/Uraim-Signore/Signori Hölgyem/Hölgyeim-Signora/Signore Menjünk!-Andiamo Megölni őt!-Ucciderlo! Igen-Sí Nem-No Rendben-Va bene! Minden rendben-Tutto va bene Elnézést-Scusate Céljaim a frakcióval: Többnél több rp szituációt alakítani ki a maffiával, játékosokkal. Egy másik bandával szövetséget kötni, segíteni egymáson kissebb nagyobb problémákba. De ez még a jövőn múlik. Persze a nagyobb célom vele rabolni bankot, boltokat, ATM-eket, illetve fegyverekkel kereskedni, fegyverhajókra járni. Milyen tapasztalataim vannak a leaderkedés terén? Voltam már illegális szervezet leadere már, persze más szerveren de voltam már legális szervezet leadere is illetve tagja is. A Next Gaming szerverén nem nagyon volt még lehetőségem de most eljött. Miért engem válasszanak? Szerintem érett vagyok arra hogy Olasz maffia frakciót eltudjak vezetni. Játszok már egy ideje RP-n és nagyon szeretnék egy frakciót a ti szervereteken, illetve nagyon szeretnék egy olyan közönséget vezetni aki nem Non RP-zik. Skinek, Frakció HQ: A régi skinet szeretném kérni, illetve a HQ-t a későbbiekben elküldöm. Milyen Frakció kocsikat szeretnék? Bmw M5 e60 2/db Bmw M5 F10 1/db Mercedes-Benz G65 AMG 2/db Ford Raptor F150 1/db Köszönöm hogy fáradságotokat vettétek arra hogy elolvassátok ezt a pályázatok Köszi! Edited Szeptember 11, 2020 by Mauro Shofia Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Mauro Shofia Hozzászólva: Szeptember 10, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 10, 2020 Just now, Shun Jin said: Én a helyében bővítenek mivel az elvárásoknak nem fele meg. Tartózkodom. Miben bővítenél? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Justin Hozzászólva: Szeptember 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 10, 2020 IC-OOC önéltrajz és a többinél mág egy jó pár mondattal. De sok sikert a továbbiakban. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Mauro Shofia Hozzászólva: Szeptember 10, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 10, 2020 Steven Justin köszi szépen Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Szeptember 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 11, 2020 Sziasztok! A lap röviden átlagos számomra. Az elképzelés is az, viszont a jailjeidet eltekintve jelenleg nem bíznám rád a frakció vezetését. Ettől függetlenül sok szerencsét kívánok! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Mauro Shofia Hozzászólva: Szeptember 11, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 11, 2020 Laci szerinted mit pótoljak még? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Szeptember 13, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 13, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem nyerte el a lapjának tetszése, így elutasításra került. Megj: Az OOC/IC rész rövid lett, valamint az utolsó jailed előtti viselkedésed sem volt a megfelelő. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések