Bane Joker Létrehozva: Szeptember 17, 2020 Megosztás Létrehozva: Szeptember 17, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? Kovács József Hány éves vagy? 26 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 2 Jelenlegi játszott perceid száma: 9709 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! https://imgur.com/a/rsK8aHn?fbclid=IwAR36Qs43-LXSmh5_YeFYhasBEmPcuFRwFOtcGlFXHJy2WqBFDRINvew5dMY Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? Taxi Triál Miért ezt a frakciót választotad? Azért mert szeretek szerelni és érdekesnek találom ezt a frakciót Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Igen csak mikrofonom nincs Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Kovács Jozsef 26 éves vagyok magyorországon élet azon belül Rákocziujfaluban. A kedvenc sportom amit hobi szinten üzök testvéremel még a hobimhoz tartozik a játék és a horgászás. Eddig See MTA V2,V3,V3 LV, Fly MTA-N játszottam szoval szeretem és van Rp tapasztalom. Regisztráció dátuma: 2020-01-03 19:08:09 IC Rész Jelentkező neve: Bane Joker Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos-ban születtem 1994-ben. Jelentkező anyjának leánykori neve: Rita Mendez Jelentkező apjának neve: Bane Jacob Előző munkahelye(i): Olajszálito Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) A csapatmunka szerintem fontos több okból. Ha többen vagyunk hamarabb befejezük a munkát. Egy csapat akkor jó ha összetartó és segitőkészek egymással. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Bane Joker-nek Hivnak 26 éves vagyok. A Los Santosi korházban születtem 1994-ben. Édesanyám Rita Mendez Édesapám Bane Jacob elhunytak. Autó balesetben 2 éve Az anyukám Rita cukrász volt Apukám Jacob pedig autoszerelő. Ezért szeretnék autoszerelő lenni mert az apukám munkáját szeretném továb vinni. A hobbim a rákászat meg horgászat. Kiszeb koromban sokat szereltem autokat. Meg azért szeretnék autoszerelő lenni mert a városban nem mindig van szerelő. Az iskolát elvégeztem autoszerelő szakon. Vagyonomban áll: lada, BMW 750, Mercedes AMG G65, Audi A6. Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? Rendelkezem. Edited Szeptember 17, 2020 by Bane Joker Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Aiden Patel Hozzászólva: Szeptember 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 17, 2020 2 óra naponta egy ilyen frakihoz édes kevés min 3 órát kell naponta dutyzz, hogy meglegyen a 2 heti 2500perc Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bane Joker Hozzászólva: Szeptember 17, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 17, 2020 Tudok töbet leni csak ez a minimum amit beirtam hogy 2 ora munka után . Hétvégén meg majdnem egésznap vagyok Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: Szeptember 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 20, 2020 Kedves jelentkező! Lapod elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések