Jump to content

Leroy Easton jelentkezése Adminisztrátornak

Leroy

Ajánlott bejegyzések

Magamról
Sziasztok! 
Lajosnak hívnak, 17 éves vagyok. Budapest mellett lakok jelenleg.
Szabadidőmben sokat járok horgászni, illetve focizni.
Egyébként kereskedelmet tanulok jelenleg.
MTA-val 2015 nyarán kezdtem el játszani, kicsit komolyabban 2017-ben.

A játékban elért eredmények

Jelenleg 194 játszott percem van, ami folyamatosan csak gyűlik.
A Rendőrségben vagyok, ott RP-zek egy haverommal.
A szerverről hallottam kb 1 évvel ezelőtt, viszont most kezdtem itt el játszani, amit aktívan is fogok a közeljövőben.

Hányszor voltál szankcionálva összesen? (Jail/Ban)

https://imgur.com/a/6CZ77QR
Szerinted mi egy Admin feladata? Fejsd ki.
Szerintem a szerveren játszó játékosoknak a zavartalan RP-t és a normál légkört ők teremtik meg azzal, hogy a nem szabályt követő magatartással rendelkező játékosokat szankcióban részesítik.
Ezek mellett akár egy kezdő játékosnak való segítségnyújtás, mibe, miként hogy fogjon bele.
Az első benyomás a legfontosabb szerintem, ezért oda kell figyelni hogy minden rendben menjen, és az esetleges konfliktushelyzeteket a tudásának legmegfelelőbb módon kezeljen.

Aktivitási idő
Napi 2-3 órát biztosan tudok lenni, ezek mellett a kora délutáni óráktól, a viszonylag késő esti órákig TS-en kérdéssel, illetve kéréssel bárki bármikor el tud érni.

Az aktivitási időmet befolyásolhatja a hétvégék, illetve iskolai szünetek. Nyilván a minimum fölé befolyásolhatja csak.
Miért pont téged válasszunk?
Az átlagtól nagyobb tudással rendelkezek szerintem.
Több szerveren megfordultam mint Adminisztrátor, illetve Frakció Vezető.
Ezen kívül gyorsan tanulok, nem csapom össze a munkámat, odafigyelek rá.

Türelmes illetve Segítőkész vagyok, de ezek sablon dolgok, szerintem a tények magukért beszélnek majd amennyiben kapok egy esélyt.
Pozitív illetve Negatív tulajdonságok
Pozitív: Türelmes, segítőkész, határozott, nem kivételezős
Negatív: Feledékeny, valamilyen szinten hangulatember, haragtartó, nehezen nyitok akárki felé is.

Edited by Leroy

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.09.20.-én 16:00-kor vagy  2020.09.21.-én 18:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerintválaszthatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező !

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.