Leroy Létrehozva: Szeptember 19, 2020 Megosztás Létrehozva: Szeptember 19, 2020 (módosított) Magamról Sziasztok! Lajosnak hívnak, 17 éves vagyok. Budapest mellett lakok jelenleg. Szabadidőmben sokat járok horgászni, illetve focizni. Egyébként kereskedelmet tanulok jelenleg. MTA-val 2015 nyarán kezdtem el játszani, kicsit komolyabban 2017-ben. A játékban elért eredmények Jelenleg 194 játszott percem van, ami folyamatosan csak gyűlik. A Rendőrségben vagyok, ott RP-zek egy haverommal. A szerverről hallottam kb 1 évvel ezelőtt, viszont most kezdtem itt el játszani, amit aktívan is fogok a közeljövőben. Hányszor voltál szankcionálva összesen? (Jail/Ban) https://imgur.com/a/6CZ77QR Szerinted mi egy Admin feladata? Fejsd ki. Szerintem a szerveren játszó játékosoknak a zavartalan RP-t és a normál légkört ők teremtik meg azzal, hogy a nem szabályt követő magatartással rendelkező játékosokat szankcióban részesítik. Ezek mellett akár egy kezdő játékosnak való segítségnyújtás, mibe, miként hogy fogjon bele. Az első benyomás a legfontosabb szerintem, ezért oda kell figyelni hogy minden rendben menjen, és az esetleges konfliktushelyzeteket a tudásának legmegfelelőbb módon kezeljen. Aktivitási idő Napi 2-3 órát biztosan tudok lenni, ezek mellett a kora délutáni óráktól, a viszonylag késő esti órákig TS-en kérdéssel, illetve kéréssel bárki bármikor el tud érni. Az aktivitási időmet befolyásolhatja a hétvégék, illetve iskolai szünetek. Nyilván a minimum fölé befolyásolhatja csak. Miért pont téged válasszunk? Az átlagtól nagyobb tudással rendelkezek szerintem. Több szerveren megfordultam mint Adminisztrátor, illetve Frakció Vezető. Ezen kívül gyorsan tanulok, nem csapom össze a munkámat, odafigyelek rá. Türelmes illetve Segítőkész vagyok, de ezek sablon dolgok, szerintem a tények magukért beszélnek majd amennyiben kapok egy esélyt. Pozitív illetve Negatív tulajdonságok Pozitív: Türelmes, segítőkész, határozott, nem kivételezős Negatív: Feledékeny, valamilyen szinten hangulatember, haragtartó, nehezen nyitok akárki felé is. Edited Szeptember 19, 2020 by Leroy Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Aiden Patel Hozzászólva: Szeptember 19, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 19, 2020 Ha 194 játszott perced van, akkor hogyan játszol naponta 2-3 órát? Szerintem ezzel még várj kicsit, mert 194 játszott perccel nehezen fognak felvenni, és helyenként rövid lett, és rengetek minden hiányzik belőle Nem támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 19, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 19, 2020 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2020.09.20.-én 16:00-kor vagy 2020.09.21.-én 18:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerintválaszthatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések