Felix Voncenzo Létrehozva: Szeptember 24, 2020 Megosztás Létrehozva: Szeptember 24, 2020 IC/InGame neved: < Félix Vincenzo > A ban időpontja: < 2020.09.06. 22:00:42 > A ban oka: < Folyamatos NonRP+ Admin hülyének nézése> A ban időtartama: < 2020.12.20 02:00:42 > Admin neve, aki bannolt: < Martinez > Miért szeretnéd az unbant? <Első sorban az úgy jelentkezésért akarok bocsánatot kérni azer regisztráltam mert ameik Gmail al regisztráltam az már nem él úgy hogy bocsi....... Azert szeretnék UB-t kérni mert nagyon sok időt játszottam a szerveren és nagyon meg bántam teteimet ígérem nem csinálok többet ieneket köszi...... Felix Vincenzo a játékos nevem.. És remélem nem lesz baj hogy újra regisztráltam de a másik fiókom már nem él Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Szeptember 24, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 24, 2020 Szia, nem az első bannod, sőt, örülj neki, hogy nem örökre kaptad, mivel már egyszer mondtam neked és figyelmeztettelek, hogy bármi szabályszegés esetén örök bann. Nem tudom már, hogy mennyi időre kaptad, de az biztos, hogy ennyi idő alatt el tudsz majd gondolkodni a dolgaidon, amit leműveltél sokszor. Nem egyszer volt NonRP-s a játékstílusod és nem egyszer volt veled panasz, remélem ez érthető. Nincs UB. További kellemes várakozást. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Felix Voncenzo Hozzászólva: Szeptember 24, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 24, 2020 Akkor mindegy Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Felix Voncenzo Hozzászólva: Szeptember 25, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 25, 2020 De mégegy eséjt nem kaphatók???? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Szeptember 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 25, 2020 Ha lejár a bannod, akkor ott lesz az esély. Kérni ne kérj, kaptál eleget, de élni nem tudtál vele. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Felix Voncenzo Hozzászólva: Szeptember 25, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 25, 2020 3000 óra akkor is sok legalább enyhitëst kérheték legalább fele legyen pls!! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Szeptember 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 25, 2020 Martinez helyett is inkább lezárom... 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések