Zacskós Létrehozva: Szeptember 27, 2020 Megosztás Létrehozva: Szeptember 27, 2020 Panasztevő játékos IC neve: -Ayden S Winton- Panaszra tett adminisztrátor neve: -Koreszka- Panasz oka: -Álltak az úton többen is, én gyorsan mentem majd a sebesség miatt beléjük rohantam. Ezt követően le RP-ztem az ütközést, majd kaptam az AdminJailt mindenféle számonkérés nélkül. Mondtam is Koreszkának, hogy volt RP, de ennek ellenére sem járt utánna annak, hogy ténylegesen volt-e RP, szóval nem vizsgálta ki az ügyet rendesen.- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://pastebin.com/4vFTsmXx- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Justin Hozzászólva: Szeptember 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 27, 2020 (módosított) Na hello! Az én részemről annyi történt, hogy Laci és én is figyeltelek. Taxi-sok és pár civil áltak sarkon kocsikkal. Amire te ott átmnetél Déli fele majd a Taxi-st felbórítottad. Majd semmi RP nélkül tovább hajtottál lehet volt utó RP de az nem RP. Majd kb 10mp-vel késöbb vissza fele megcsináltad ugyan ezt felgyorsultál kb 120km/h-ra és nekik száltál majd elkezdtél fékezni mintha véletlen lenne, akkor kérdeztem, hogy Laci látta e és mondta, hogy igen ezért szankciónáltalak. Várom a panaszt bíráló admin válaszát. Edited Szeptember 27, 2020 by Koreszka Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Szeptember 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 27, 2020 (módosított) Félre lett értve a helyzet. Arról volt szó, hogy Bryant és téged láttalak hanyag RP-zni. Később láttam, hogy kaptad ezt a jailt. Én megemlítettem, miszerint ha ténylegesen nem jogosan szankcionált Koreska, az előző hanyag RP felhozható. Edited Szeptember 27, 2020 by Laci *Koreszka Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Zacskós Hozzászólva: Szeptember 27, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 27, 2020 (módosított) Ha szerinted nem volt az első alkalomnál rp, max utó rp, akkor miért nem abban a pillanatban szankcionáltál? + Ha derbyztem volna, akkor még nagyobb sebességel mentem volna. Edited Szeptember 27, 2020 by Ayden S Winton Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Justin Hozzászólva: Szeptember 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 27, 2020 De ugye tudod, hogy magad elárultad? Mivel látszik logban, hogy bind RP-t használtál.1x [2020-09-27 13:31:21] [Output] : * Vissza rántja a biztonsági öve. * ((Ayden S Winton)) [2020-09-27 13:31:22] [Output] : * Enyhe, nem maradandó öv nyom keletkezik a mellkasán. * ((Ayden S Winton)) 2x [2020-09-27 13:32:02] [Output] : * Vissza rántja a biztonsági öve. * ((Ayden S Winton)) [2020-09-27 13:32:04] [Output] : * Enyhe, nem maradandó öv nyom keletkezik a mellkasán. * ((Ayden S Winton)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Zacskós Hozzászólva: Szeptember 27, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 27, 2020 Elismerem a bind RP-t, de elég nagy baj, hogy ezt csak log alapján veszed észre, ha egész végig figyeltél észrevehetted volna. Ebből látszik, hogy nem voltál körültekintő. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Justin Hozzászólva: Szeptember 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 27, 2020 Valamennyiben igaz de az is, hogy nem reconból néztelek hanem pont arra flyoltam és láttam, hogy a TAXI-snak neki száltál egyszer majd utána mégegszer. Így a chatet nem láttam csak annyit, hogy neki mentél és mentél tovább ekkor következhetett be a bind. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Zacskós Hozzászólva: Szeptember 27, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 27, 2020 Azért kaptam a jailt, mert állítólag nem rpztem és most kiderült, hogy te eleve nem is láthattad az RP-t, mert flyoltál. Szóval ez is bizonyítja azt, hogy nem vizsgáltad meg az ügyet kellő módon, és én még mindig erre vagyok kíváncsi, hogy miért nem mentél biztosra szankcionálás elött? Várom a bíráló admin válaszát. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Justin Hozzászólva: Szeptember 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 27, 2020 (módosított) Azért mert amint Laci is leírta én úgy értettem, hogy most volt a hanyag RP-d és azért nem kérdeztelek ki. (De legközelebb körültekintőbb leszek) Váróm a panaszt bíráló admin válaszát! Edited Szeptember 28, 2020 by Koreszka Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 29, 2020 Sziasztok, a PK-t én fogom bírálni ! Mivel mindkét fél hibázott, ezért nem kap senki semmilyen szankciót. Koreszka: Nem ment oda hozzád, hogy közölje a dolgokat. Ayden: Hanyag RP-d miatt kaphattál volna jail-t, de megúsztad. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések