Jump to content

Ayden S Winton - Koreszka

Zacskós

Ajánlott bejegyzések

Névtelen-1.png

Panasztevő játékos IC neve:

-Ayden S Winton-

Panaszra tett adminisztrátor neve:

-Koreszka-

Panasz oka:

-Álltak az úton többen is, én gyorsan mentem majd a sebesség miatt beléjük rohantam. Ezt követően le RP-ztem az ütközést, majd kaptam az AdminJailt mindenféle számonkérés nélkül. Mondtam is Koreszkának, hogy volt RP, de ennek ellenére sem járt utánna annak, hogy ténylegesen volt-e RP, szóval nem vizsgálta ki az ügyet rendesen.-

Bizonyíték (videó, kép, log):

-https://pastebin.com/4vFTsmXx-

Na hello! Az én részemről annyi történt, hogy Laci és én is figyeltelek. Taxi-sok és pár civil áltak sarkon kocsikkal. Amire te ott átmnetél Déli fele majd a Taxi-st felbórítottad. Majd semmi RP nélkül tovább hajtottál lehet volt utó RP de az nem RP. Majd kb 10mp-vel késöbb vissza fele megcsináltad ugyan ezt felgyorsultál kb 120km/h-ra és nekik száltál majd elkezdtél fékezni mintha véletlen lenne, akkor kérdeztem, hogy Laci látta e és mondta, hogy igen ezért szankciónáltalak. Várom a panaszt bíráló admin válaszát.

Edited by Koreszka

Félre lett értve a helyzet.

Arról volt szó, hogy Bryant és téged láttalak hanyag RP-zni. Később láttam, hogy kaptad ezt a jailt.

Én megemlítettem, miszerint ha ténylegesen nem jogosan szankcionált Koreska, az előző hanyag RP felhozható.

Edited by Laci
*Koreszka

De ugye tudod, hogy magad elárultad? Mivel látszik logban, hogy bind RP-t használtál.1x [2020-09-27 13:31:21] [Output] :  * Vissza rántja a biztonsági öve. * ((Ayden S Winton))
[2020-09-27 13:31:22] [Output] :  * Enyhe, nem maradandó öv nyom keletkezik a mellkasán. * ((Ayden S Winton))

2x [2020-09-27 13:32:02] [Output] :  * Vissza rántja a biztonsági öve. * ((Ayden S Winton))
[2020-09-27 13:32:04] [Output] :  * Enyhe, nem maradandó öv nyom keletkezik a mellkasán. * ((Ayden S Winton))

Azért kaptam a jailt, mert állítólag nem rpztem és most kiderült, hogy te eleve nem is láthattad az RP-t, mert flyoltál. Szóval ez is bizonyítja azt, hogy nem vizsgáltad meg az ügyet kellő módon, és én még mindig erre vagyok kíváncsi, hogy miért nem mentél biztosra szankcionálás elött?
Várom a bíráló admin válaszát.

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.