Jump to content

PK- Mitchell Hussain , Jackson Colinas

Michael Hess

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panasztevő játékos IC neve:

Michael Hess

Panaszra tett játékos IC neve

Mitchell Hussain , Jackson Colinas 

Panasz oka:

OOC stílus, OOC rádiózás, MG , Helytelen verekedési fegyver (balta)

Bizonyíték (videó, kép, log):

Ryder Shakur tudja tanúsítani és ezek mellett ő rendelkezik bizonyítékokkal is

Edited by ProNight

Igen, én is szemtanú voltam az eseménynek többszöri NonRP történt még ezek után... De a bizonyítékok beszéljenek inkább ne én. 

Vasláb, illetve rossz közelharci fegyver használat (balta)

Kép

Néhány OOC stílus: [2020-09-28 20:11:40] [Output] : [OOC]Jackson Colinas: (( nem kamuzok es nem vagyok a tesad mert ic szetkaplak:D de akar neten keresztelul is ))

[2020-09-28 20:12:19] [Output] : [OOC]Jackson Colinas: (( de felbasz ...hazudozik ))

[2020-09-28 20:12:39] [Output] : [OOC]Jackson Colinas: (( xDD ismersz te engem? NEM szerintenm kussolj jobban jarsz:DD ))

Történt OOC rádiózás is:[2020-09-28 20:17:50] [Output] : Jackson Colinas mondja (rádióba): irjad lepnem kene ,mennek csgo xD
[2020-09-28 20:17:52] [Output] : Jackson Colinas mondja (rádióba): (())

Itt jön az MG: [2020-09-28 20:23:44] [Output] : Jackson Colinas mondja: Szia Mitchell!

Ugyan is a Jackson Colinas nem Tudta Michael Hess IC nevét.

[2020-09-28 20:19:08] [Output] : Mitchell Hussain mondja: Ez egy szemétség te  is csak egy kis köcsög vagy azzal együtt aki a kocsiba ül  shakur

Nem tudta a nevem.

Ezt csak a végére raknám be... [2020-09-28 20:28:26] [Output] : [PM - Neked] Jackson Colinas (22): lehet h most bannt kapok ,de vissza jovok majd :D ez a gyerek is kapni fog meg

[2020-09-28 20:49:33] [Output] : [OOC]Jackson Colinas: (( idk ,mar nem erdekel ugyis bannt kapok ,vigyetek ))

Edited by Ryder Shakur
Végére még 1-2 log.

Jackson Colinas vagyok! Teljes mértékben így volt nem tagadom, de nem MG-ztem! Ugyan is aki baltázott neki annak írtam" Szia Mitchell! Eleve nem is Michealt irtam, meg ha azt irtam volna akkor oké.. De igy.. Na m1 

Idézem a PK-ban elhangzott MG-t "Ugyan is a Jackson Colinas nem Tudta Michael Hess IC nevé" t.Egyszerűen elborult az agyam (xd) mar nem erdekelt.. De ha bannt kapok akkor majd unbannt ha lehetseges kérnék, de ugyse fogok kapni stb.. Sziasztok további szép napot mindenkinek, várom a választ!

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.