Michael Hess Létrehozva: Szeptember 28, 2020 Megosztás Létrehozva: Szeptember 28, 2020 OOC RÉSZ Hogy hívnak? Zoli Mikor születtél? 2001.11.01 Mondj pár szót az aktivitásodról! napi kb 2-3 órát tudnék frakcióra szánni, mivel a frakción kívüli élettel is szeretnék foglalkozni Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? igen, mentős voltam Miért ezt a frakciót választottad? Mert mindig is érdekelt a rendvédelem Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) igen Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) 19 éves vagyok. érettségivel és szakmával rendelkezek (informatikai rendszergazda). mellette autószerelőként dolgozok. hobbim a videójáték (névszerint az mta és a csgo) autómániás vagyok #vw_passat Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) (aj-k stb) https://imgur.com/lROIQyN (percek) https://imgur.com/UXYHSNy IC Rész Jelentkező neve: Michael Hess Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos, 1995. Aug. 14. Jelentkező anyjának leánykori neve: Mary Smith Jelentkező apjának neve: Jim Hess Előző munkahelye(i): Kamionos, buszsofőr Rendelkezel jogosítvánnyal? igen Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) nyilván több ember többet ér. sokkal hatékonyabban oldjuk meg a feladatokat. mivel többen vagyunk így összebeszélve az egész várost szemmel tudjuk tartani Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Michael Hess vagyok. 25 éves Los Santosi lakos. A 8 általános osztály után elmentem gimnáziumba ahol érettségi vizsgát szereztem. Biztonságiőr voltam ezelőtt de mindenféleképpen rendőr szerettem volna lenni. Szabadidőm nagyrészét a városban mászkálással töltöm szóval kívülről fújom a város minden utcáját. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Szeptember 28, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 28, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! A meghallgatás időpontja: 2020.10.03 - 17.00 vagy 2020.10.04 - 17.00 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések